Valla ben hem de acayip duygusal bir insanim. Burda konularda ciddi takiliyorum o ayri da. Duygusallik dendi mi ota b.ka gozleri dolan, gunde 5 ogun goz dolmasi yasayan bir insanim. Sokakta gordugum iki cocuk oynamasina bile gozlerim dolar. Ama konumuz bu degil. Aile baglarim kuvvetli olsaydi herhalde ben de aglamaktan yirtilan biri olurdum, ama dedigim gibi, olmadigi icin bu konuda avantajliyim galiba. Ama bir tek bu konuda.
bizim için binbir türlü fedakarlık yapan melekler onlar ayrılmak çok zor olacak ama sende sevdiğin insanla bir aile olacaksın çocuklarınız olacak.Annende yakın olacakmış sık sık görüşürsünüz il dışı daha zor
Benim için daha çok var bende üzülürüm tabi ki ama herkesin farklı bir hayatı olacak sonuçta yine de pozitif düşün aynı evde yaşayamasanız bile dilediğin zaman görüşebilirsiniz
Zaten bir süre sonra kendi hayatına, kendi düzenine, evine alışacaksın :) İlk aylar da zorlanırız ama zamanla alışırız elbet hatta mutlu bile olacağız
Amiin canim
Annem yarin Izmir'e gidiyor bi haftaligina belli etmiyorum ama bakalim 1 hafta onsuz nasil gececek.
Annem belinden rahatsiz ben gidince ev islerini kim yapacak en cok ona üzülüyorum. Bi saat ayakta is yapsa beli tutuluyor
Ayyy tutamicam kendimi daha fazla
Allah sabır versin bize
Ne diyeyim bilemedim.. Kendi yuvanda çok mutlu ol inşallah.. Bugün seni çok sevdim, kıyamadım.. :'(
Doğru diyorsun canım..
Doğru canım, Allah annelerimizi basımızdan eksik etmesin...
Ne bileyim benim annem hem anne hem baba oldu.. Korkuyorum.. :'(
Aynen canım Allah onları bize bağışlasınNe diyeyim bilemedim.. Kendi yuvanda çok mutlu ol inşallah.. Bugün seni çok sevdim, kıyamadım.. :'(
Doğru diyorsun canım..
Doğru canım, Allah annelerimizi basımızdan eksik etmesin...
Ne bileyim benim annem hem anne hem baba oldu.. Korkuyorum.. :'(
Korkunu anlıyorum ama o senin evlilik hayatında mutlu olduğunu görürse inan şuan olduğundan kat kat mutlu olacaktır :)Ne bileyim benim annem hem anne hem baba oldu.. Korkuyorum.. :'(
Ewlenip amerikaya gelmis anne kokusundan mahrum bi ben.. Sadece sukredin diyorum ozlediginiz an yaninizds. Caninizmi skkin gelsin hmen. Acip kina videosunu kizim diyor sarkisinda nasil agladigini izleyip izleyip agliyorum ilk gunki gibi. Yinede alisiliyomu evet. Simdi benim bi kizim olucak. Allah kimsenin annesini basindan eksik etmesin..Evlerimiz yakın değil, ben Kavaklıdere de oturuyorum annem Keçiörende, bilmem Ankaralı mısın..
İnşallah ama düşünüp düşünüp ağlıyorum.
Öyle tabi de ne bileyim. Annem benim o :'(
Benim gözlerim şişti zaten, çirkin gelin olcam. Hala anlayamıyorum, ilk nişanlımla evlenseydim Almanya'ya gidecektim, nasıl kabul etmişim..
Alışıyorsun canım, mutluysan alışıyorsun ama annenin evini de deli gibi özlüyorsun. Ben anne babamı değil de memleketimi özlüyorum. Bir de kardeşlerimi. Annemi özlesem gittiğimde kardeşimin okuldan geleceği saati bekleyip, o yokken sıkıntıdan patlamam herhalde. İnşallah eşinle mutlu olursun. Alışman daha kolay olur böylece.Kızlar... Hiç iyi değilim, ağlıyorum sürekli..
10 mayısta düğünüm var, anneciğimin kollarından ayrılıyorum. Yine hep yanında olucam ama aynı evde yaşamak gibi olmayacak biliyorum. Eski nişanımda hiç düşünmezdim, zaten ilk nişanlım uzaktaydı, hiç nişanlı gibi hissetmiyordum ama şimdi gün sayıyorum, çok gerçek. Haftaya bugün bambaşka bir hayatı yasıyor olacağım. Nasıl dayanırım?
Çok mutluyum ama bi yanım buruk.. Nasıl alışacağız? Bugün annemin evine yeni bi eşya aldık, söylemesi ne tuhaf ' ANNEMİN EVİ', benim evim.. Neyse işte, eve koyduk eşyayı durduk yere gözlerimiz doldu aynı anda, sarılıp ağladık.. O eşyayı beraber eskitemeyeceğiz :'(
Benim annem beni tek büyüttü sayılır, hep güçlü ve yalnızdı.. Ona yetişememekten, ihmal etmekten korkuyorum..
Bir gün onu 'kendi' ailemin dışında tutmak fikri beni çok üzüyor. Siz nasıl alıştınız? Alışacak mıyız?
Yazım hatalarım varsa kusura bakmayı valla ekranı zor görüyorum. Bu aralar pek bir duygusalım..
Haline sukretmelisin. Almanya ya gelin gittim. Annem Etlik te. Ki dedigin mesafeler cok uzakta degil.Evlerimiz yakın değil, ben Kavaklıdere de oturuyorum annem Keçiörende, bilmem Ankaralı mısın..
İnşallah ama düşünüp düşünüp ağlıyorum.
Öyle tabi de ne bileyim. Annem benim o :'(
Benim gözlerim şişti zaten, çirkin gelin olcam. Hala anlayamıyorum, ilk nişanlımla evlenseydim Almanya'ya gidecektim, nasıl kabul etmişim..