Ana kucağından ayrılıyorum..

Annesiyle böyle bir ilişkisi olan insanları görünce çok imreniyorum. :110:Merak etme arkadaşım siz birbirinizi böyle sevdiğiniz sürece ailenin dışında kalması söz konusu bile olmaz. Çok şanslısın. Tadını çıkar.:KK68:

alışıyorsun zamanla...herkes evleniyor..erkekte kızda ailesinin yanından ayrılıp çekirdek ailesini kuruyor tıpkı annenle babanın yaptığı gibi....

Beni dağıttın çok fena benim de düğünüme 29 gün var.:KK61: Bu süreç gerçekten o kadar zor ki herşeyi bırakıp kaçmak istiyor insan.Ama güzel düşün senin annen her zaman senin annen her zaman senin yanında önünde arkanda senin en mutlu günün tadını çıkar.Ne kadar güzel bak annene çok düşkünsün bende öyleyim sen hiç anneni bırakır mısın onu ihmal eder misin tabi yapmazsın kendini üzme böyle istersen hergün gidebilirsin ne var ki orası her zaman senin evin ayrıeten sevdiğin adamla bi evin daha oluyo hadi saçmalama mutlu ol hemen :KK49:

Hamileliğinde etkisiyle böğür böğür ağladım yine .. Alışıyosun inan ama bazen keşke annem yanımd olsa diyosun. O evden çıkmak çooook zor.. Ama hayat ., alışacaksın :)

Kızlar... Hiç iyi değilim, ağlıyorum sürekli..
10 mayısta düğünüm var, anneciğimin kollarından ayrılıyorum. Yine hep yanında olucam ama aynı evde yaşamak gibi olmayacak biliyorum. Eski nişanımda hiç düşünmezdim, zaten ilk nişanlım uzaktaydı, hiç nişanlı gibi hissetmiyordum ama şimdi gün sayıyorum, çok gerçek. Haftaya bugün bambaşka bir hayatı yasıyor olacağım. Nasıl dayanırım?
Çok mutluyum ama bi yanım buruk.. Nasıl alışacağız? Bugün annemin evine yeni bi eşya aldık, söylemesi ne tuhaf ' ANNEMİN EVİ', benim evim.. Neyse işte, eve koyduk eşyayı durduk yere gözlerimiz doldu aynı anda, sarılıp ağladık.. O eşyayı beraber eskitemeyeceğiz :'(
Benim annem beni tek büyüttü sayılır, hep güçlü ve yalnızdı.. Ona yetişememekten, ihmal etmekten korkuyorum..
Bir gün onu 'kendi' ailemin dışında tutmak fikri beni çok üzüyor. Siz nasıl alıştınız? Alışacak mıyız?
Yazım hatalarım varsa kusura bakmayı valla ekranı zor görüyorum. Bu aralar pek bir duygusalım..

8 aylık evliyim eşimle huzurlu mutlu aşk dolu bir yuvamız var buna rağmen yazının okurken yaşlar aktı gitti çok zorr hemde çok zor ben 18 sene annemle uyudum annem bi çok kötü hastalık geçirdi o yüzden hep korktum onu kaybetmeye...
8 ay oldu annemsız bir evde yaşamaya alıştım mı :KK43: bunu evet diyemiyorum...
eşim ailemi çok sever herhafta sonu cumartesiden gider pazar günü evimize döneriz ama genede yetmıyor işte ...
o babamla düğünümde ettiğim dans aklımdan cıkmıyor

X