- 21 Kasım 2007
- 211
- 2
- 48
-
- Konu Sahibi EU1
Merhaba kizlar ben yeni uye oldum yazmadan gecemedim bende amsterdam noord da kaliyorum , insallah benide araniza alirsiniz
ortancam sevgili hemsom kiz yoksun yine bak meraktan harab oldum zati nerelerdesin bi anlat habersiz koyma bizi optum canim
Selamm,
Beni yeni uye oldum. Aranizda Osdorptan yazan varmi, ben Osdorpta oturuyorum.
sevgiler
ya merhaba arkadaslar,ozellikle kayserilim ve tulpzaad ben bu bolume baya ugramiyordum...kayserilim msj yazinca hatirladim valla...sagol canim...tulpzaad temmuz annelerinden,,diyorum kendime tanidik geliyor bu isim..sonradan jeton dustu...burda da seninle konusmustuk,taa en baslarda,sende hatirlarsan....tanismissiniz heee yuzyuze..sevindim ya..ben tasindim,roterdam spijkenisse ye haziranda...bende sizleri cok gormek isterdim,tanismak..simdi iyice yer olarak uzaklastim sizden...ama yine amsterdam bolumundeyim...beni unutmayin..tulpzaad temmuz annelerinde gorusmek uzere..optum hepinizi....
merhaba canim evt ya ben sana temmuz anneleri bolumunde tanismis gibi yaziyorum baktim sen tanimadin dun aksam kulaklarinida cinlattik kayserilimle,hatta sana ziyaretci msj yazdim ama sitemiz bazen biliyorsun kullanim diis oluyor msjim gitmedi,
uzaklasmana uzuldum,senlede tanisabilseydik guzel olurdu,ama ogluslarimiz hem adas hemde ayni ayni ay dogumlular,,,aklimiza takilan konu olursa birbirimize danisiriz:1hug::1hug:,sevgilerrr