Amsterdam Paylasim Alani(Tanisma)

tesekkurler tebessum canim seninde bayramin mubarek olsun,
kizlar hepinize hayirli bayramlarrr

tebessum cum , tulpzaad cim,sizlerin ve arkadaslar hepinizin bayramini kutluyorum...saglik ve sevgiyle daim olsun bayramlarimiz insallah...

merhaba ben yeni uye oldum. marnixbad i biliyormusun. orada da sadece bayanlara yuzme dersi veriliyor. hatta yuzme bi ya da bilme pazar gunleri ogleden sonra sadece kadinlara sicak su ile suda keyifli vakit gecirme imkani saglaniyor

Arkadaslar Ben bu ulkeye yeni geldim 1 ay kadar oldu Almere de oturuyorum ya burda turk kuaforu varmi epilasyon yaptirabilecegim okadar alismisim ki turkiyede bu ise cildirmak uzereyim fisfisfislutfen yardimm kusura bakmayin!!!

merhaba arkadaslar amsterdam- oost civarlarinda oturan varmi???

Arkadaslar Ben bu ulkeye yeni geldim 1 ay kadar oldu Almere de oturuyorum ya burda turk kuaforu varmi epilasyon yaptirabilecegim okadar alismisim ki turkiyede bu ise cildirmak uzereyim fisfisfislutfen yardimm kusura bakmayin!!!

a.s.hosgeldin canim aramiza var ama amsterdamda ama senin icin almerenda tadiklar var ufak arastirma yaparim umarim gec olmaz sevgilerkaydirigubbakcemile5

slm kizlar nasilsiniz,benim paylasim alaninin ilk mesajini degistirme vaktim geldi sanirim,siteye yeni uye olan cvp yaziyor bana,basligi actim ama ne yuzmeye gidemedimki,(((((((((((((((
kayserilim nasilsin canim benim,tebessum ses seda cikmiyor sendende sen nasilsin,kreff canim inanki msneye giremiyorum,girsem konusacaz bol bol ben gece giriyorum genelde o zamanda sen olmuyorsunn optum sizi,
buarada yeni yilinizi kutlarim

selam kizlar hepinizin YENI YILI mutlu huzurlu saglikli ve gonlunuzun tum dilekleri gercek olmasi dilegiyle sevgiler allah yar ve yardimciniz olsun opuyorum hepinizi

arkadisler bende yeni yilinizi kutlarim gecte olsa..bende yeni yila biraz yogun girdim pc acamadim...tulpzaad cim bende dedigin gibi gece acamiyorum yorgunluktan yatiyorum valla 10-11 gibi...bi gorusenmedik...bir gun saat belirlesek olabilir belki...kayserilim seninlede gorusmek isterim....optumm

niye kiz gel beraber gidelim ben her cumartesi gidiyorum
hemde bu soguktadelikafaduldensonra boyle titriyorum:lepi:hihoyyyt

kiz bu sogukta yuzmeyemi gidilir.titredim birden,, hem melihi birakacgim yer yokki,nereye gidiyon de bakimm

sorun oraya kadar gitmek oraya girdinmi heryer sicacik cikincada esim aliyor
soguk etkilemiyo yani
hem bazen sauna giriyorum sicacik

Selam kizlar ben Amsterdam`da yasamyiorum ama cok sIk gelip gidiyorum..Gerci suan hamileyim heralde uzun süre gelemem oralara ama ben bir amsterdam asigiyim..Sehrinizi cok güzel buluyorum..
O evler,o sokaklar aman ne bileyim büyülüyor beni o sehir...Her sokagi ayni .Bir kere park ettigimiz arabayi bulmak icin nerdese 2 saat dolastik....Su kanalinin yaninda bir yere park etmistik ama her sokakta ayni su kanali var :)
Insallah bir daha sizin orlarda tatil yapma dilegiyle..öpüyorum hepinizi

selam bayanlar,
ben yeni kayit oldum....bende Amsterdam da yasiorum. ara ara muhabbetinize katilmak isterim....sevgilerimle

selam bayanlar,
ben yeni kayit oldum....bende Amsterdam da yasiorum. ara ara muhabbetinize katilmak isterim....sevgilerimle

a.s.hosgeldin gulsenselma aramiza tabiki herzman muhabbet etmek guzel seyler paylasmak guzel herzman bekleriz .Bu arada gulsen ismi beni de ayri bi yeri var anacigim ismi (rahmetli oldu ) umarim ismin kadarda guzel yurekli birisindir eminim bekleriz gorusmek dilegiyle sevgiler:içelim:

merhaba kızlar ben burayı çok merak ettim o yüzden yazdım..ben tr.ist.dan yazıyorum sizlere ...sizin yerinizde olmayı çok isterdim çünkü artık türkiyede yaşamak çokzor....sevgilerimle..

merhaba kızlar ben burayı çok merak ettim o yüzden yazdım..ben tr.ist.dan yazıyorum sizlere ...sizin yerinizde olmayı çok isterdim çünkü artık türkiyede yaşamak çokzor....sevgilerimle..

hic merak etme canim yasadigin yerin kiymetini bil cunku burda yasamakda cok zor:teselli:

sorun oraya kadar gitmek oraya girdinmi heryer sicacik cikincada esim aliyor
soguk etkilemiyo yani
hem bazen sauna giriyorum sicacik

merhaba ben selin almanyadan biz hollandaya tatile gelmek istiyoruz yakin oldugundan turkiye bayagi pahali yada begendimiz yerlerde yer yok kizlar hollandanin en guzel plaji tatil yeri neresi biraz bilgi verirmisiniz mesaj defterime bilgi birakirsaniz dahada guzel olur bir girdigim yazdigim yeri birdaha bulamiyorumda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…