Amonyaksız Saç Boyaları ile ilgili Düşüncelerinizi Merak Ediyorum

Çok direndim. Ama artık bitkisel boya ile boyatacağım. Beyazlar yüzünden 10 yaş yaşlı gösteriyorum.

hanımlar ben de doktoruma saçlarımı boyatabilirmiyim4. ayin sonunda diye sordum kesinlikle hayır dedi.ama organik boyalarla dedim hiç bir boya organik değildir benim Kuaför hastalarım var onlar bile boyamıyorlar saçlarını dedi. elim mahkum kabullendim

benm de saçımın önü daha fazla beyaz. mecburen sabah sadece önünü boyadım . diğer yerleri boyamadım. baglayınca fark edilmiyo :) hepsi,ni boyamaktandsa dedim. yarım tüpten az boya kullandım yani

Bendede ciddi beyazlar var dok.5aydan sonra boyat dedi oryale yaklasma gerisi onemli degil demisti.boyattim tabi cunku tek koyu sac yok irsi iste.sonrada dogum oncesi boyatirim diyodum gecen hafta kontrolumde gordu beni boyat saclarini bisey olmaz dedi.gorsele benden cok onem veriyor adam okadar yani) haftaya memlekete gidecem boyancak yine saclar yani.benim gibi koyu rengi olmayanlar tabi boyatsin sacini ama uc bes tel beyazi olan yada renk farki var diye boyatmanin alemi yok hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…