Amonyaksız Saç Boyaları ile ilgili Düşüncelerinizi Merak Ediyorum

EvrimKuzey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
9.630
144
163
46
İzmir
Hamile Arkadaşlar,

Bildiğimiz üzere hamilelikte saç boyatmak yasak..

Yeni yeni duyduğum bir durum var, amonyaksız saç boyaları.. bu boyalarla hamileliğin 3. ayından sonra saçları boyatabilineceğine dair. Benim saçlarım aileden gelen genetik yapımız yüzünden ciddi beyaz çıkıyor.. asla boyatmayı düşünmüyordum.. ama bunu duyduktan sonra bir de sizlere danışayım dedim. Bayramdan sonra doktoruma da danışacağım.

Bu konu ile ilgili bir bilginiz var mı? Size de sormak istedim.

Son düzenleme:
Merhaba, ben henüz 3 ayımı doldurmadım ama 3 ayım bittikten sonra doktoruma danışarak boyamayı düşünüyorum. Amonyaksız saç boyasını bende duydum, çok fazla renk seçeneği yok ve 1 ayda yıkadıkça akıyor diye biliyorum. En açık rengi kumral ama daha koyu bir renk istiyorsan deneyebilirsin. Normal saç boyasından daha az zarar vereceği kesin bence.

Zaten benim için renk önemli değil artık, yeter ki dipten bembeyaz çıkan saç gorunmesın yeter..

İşin açıkcası derdim, kesinlikle estetik olmak falan filan değil, ciddi ciddi mecburiyetten. Bu yaşta bembeyaz çıkan saçla dolaşmak imkansız gibi bir şey.. ha eğer dr yok derse fazla yapacagım bir şey de yok.

Tesekkür ederim ilgine Sevgimiz..

Birşey değil canım, dipten çıkan saçlar insanın moralini bozuyor gerçekten haklısın. Pınar Altuğ'a bakıyorumda televizyonda o saçlarını boyatmaya devam etti. Hangi marka boya kullanıyor acaba? Bitkisel boya da olabilir.

Hiç bir bilgim yok Sevgimiz, izlemediğim için de konusu da geçse herhalde geçti gitti artık, dr uma muhakkak danısacağım..İçim rahat olarak yapacaksam da yapmalıyım yoksa sanırım böyle de gezebilirim, başka da çarem yok..

Canım merhaba,ben beş buçuk aylık hamıleyım,doktoruma danısarak saclarımı boyattım,bitkisel boya kullandı kuaförüm.Doktorum 4. aydan sonra boyatabilirsin dedi,arkadasım da doktoruna sormustu,o da aynı sekılde cevap almıstı..bebek olusumunu zaten tamamlamıs oluyor bu aya kadar,için rahat tut yani:1hug:

Çok tesekkur ederım Zeyned, ilgin için saol... bende dr uma danıstıktan sonra onaylarsa yapacağım. Çok sık olmamak kaydıyla artık son raddeye kadar dayanıp o zaman boyatırım diye düşünüyorum. Ya da kuafördeki yoğun boya kokusunu teneffüs etmemek için kendim evde boyarım.

Önce bir doktorumdan onayını alayım da.. tekrar teşekkürler paylaşımın için. İçim biraz olsun rahatlıyor böyle duyunca.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim dr um saç boyatmakla bebeğe bir zarar gelmeyeceğini düşünüyor ayrıca etrafımda boyatanlarda var.Yinede kafanıza takılıp içinize sinmiyorsa loreal yeni olarak pembe bantlı kutularda amonyaksız boya çıkardı bence onu deneyebilirsiniz.Bence saç boyatmanın zararı keskin amonyak kokusuna maruz kalmak ve amonyağı tenefüs etmekten kaynaklanabilir.şampuan boyaları ferah hatta açık bir yerde uygularsanız bence hiçbir zararı olmayacak

Bende de aynı sorun vardı ılk 3 ayın ıcındeydım bıtkısel boyayla boyattım sımdılık hıc sorun gorunmuyor bakalım ıns dogumdan sonra bısey olmadıgını mujdelerım

canım benimde iş arkadaşım senin gibi saçları çok beyaz olan biri, hepte boyattı saçlarını her ay, ama bitkisel boyayla, saçınında dökülmediğini söyledi hep, bence röflede yaptırabilirsin çünkü sonuçta röfle saç derisine nüfus eden bi şi değil sadece her ay diplerine yaptırsan yine beyazlarından kurtulmuş olur, saç derindende içeri hiç bi kimyasal almamış olursun

bakımlı olmak güzel ama hamileyken sac boyamalarına ara verelım hem bebegimizin saglıgı icin hemde saclar dinlenmiş olur ben öyle yaptım bayanlar bilginize

benim üc ayim bitti ve simdi sacimi boyamayi düsünüyorum..alttan beyazlar cok kötü görünüyor..ben Loreal Casting Creme Gloss aldim daha öncede boyamistim...yalniz cok fazla dayanmiyor..bende 1 ay anca durdu..bu boya amonyaksiz unutmayin..

Dr um 4. aydan sonra saçımı boyatabileceğimi söyledi.. denildiği gibi amonyaksız boya ile.. Bir ay sonra boyatacağım inşallah..

evett canım organik boyalar varr gönüll rahatlıgıyla boyalya bilirsinn ama tabi doktorunada danışş organik röfle bile varr tabii normall orielli kadarr sarartmıyo ama zararı yokk ALLAH analı babalı büyütsünn canım

Evrişciğim benim de beyazım çok, şimdiden 3 parmak çıktı bile. Hem de tam tepemde, en çok orada yoğun. Amonyaksız dediğin bitkisel oluyor işte.. Gene kimyasal var ama, çok daha az oranda. Ben de 3. ayı doldurduktan sonra boyarım diyorum. 4. ayı mı çıkarmak gerekiyormuş?? Yeni okula bembeyaz saçlarla da başlanmaz ama, napalım, her şey sıpalar için..

kızlar benim saçım olduğu gibi beyaz.ırsi. 3 ay bitince doktorum hala boyaya izin vermedi.bitkisele bile.sçım sarıydı .iğrenç duruyorduçkına aldım içine bol ceviz yaprağı ufaladım.çok doğal ve çok güzel bir kızıl kahve karışımı doğal görünümlü birenk çıktı.çikolata kahve gibi.artık hep kına yakmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…