Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet gunlerindede içtim düzenli ama e2 düştü 34 18 düştüBen adetin 3. Günü başlıyorum yumurtlamaya kadar yani 7 gün fln içiyorum bazen 6 gün
Hormon ilaci alıyorsan ondan yükselmiştir diyet yapmazsan bitki ilacı boş yaniE2 estradiol muydu? Nisan adeti 44 martta 29muş
Herhanhi bir ilaç almıyorum ki diyet derken ne gibi diyet?Hormon ilaci alıyorsan ondan yükselmiştir diyet yapmazsan bitki ilacı boş yani
E2 yükselmiş hormon ilaci kullanıyorsun sandimHormon ilaci alıyorsan ondan yükselmiştir diyet yapmazsan bitki ilacı boş yani
Hangi testi yaptın canım ? Valla benim amh sapıtık herkesin düşük çıkar benim yumurta az olmasına rağmen 4 çıkıyor normal insanların kaçtır ki bilmemHormon ilaci kullanmıyorsun bugün test yaptım tahmin ettiğim gibi yüksek çıktı amh testi istedi amh değeri kac olmali
Amh ama geç cikiyirmus ne kadar sürede cikti senin hormonlar herşey garip yada yumurtaların kalitesi iyi ondan yüksek çıktı eğer adetin normalse vaktinde oluyorsanHangi testi yaptın canım ? Valla benim amh sapıtık herkesin düşük çıkar benim yumurta az olmasına rağmen 4 çıkıyor normal insanların kaçtır ki bilmem
He kaliteden mi yüksek çıkıyormuş amh bilmiyordum madem kaliteli neden tüp bebek tutmadı benim en son fsh 19du seninSenin fsh kaç peki
Yok canım tüp bebekten öncede yüksekti benim zaten ondan bian evvel tüp bebek yaptırmam lâzımdı doğum yapıp vücudum yenilensin diye ama olmadıBurçin tüp bebek ilaclarida fsh yükseltiyor ondan sonra normale dönmüş senin farkındaysan bitkiler aktar güven olmuyir raf ömrü geçmişse etki etmiyormuş günahları boyunlarına eğer oyle verdiylerse hayit otunu emin olamıyorum
Şimdi erken menopoz olayı var ya adetten kesilme eğer hamile kalıp doğum yaparsan vücud yeniliyor kendini ve adetten kesilmen biraz daha erteleniyorDogum yapınca fsh düzeliyormu
Merhabalar normal toplamı gebe kaldınız fsh değerleriniz nasıl düştüArkadaşlar merhaba benim sorunum erken menopozdan dolayı değerlerim... Fsh 21iken Amh 4.16 idi ama ultrasonla bakıldığında sayılı yumurta vardı... hata var dedik ilk Amh tahlilinde tüp bebek denendi tutmadı. Fsh yi düşürmek için ilaç kullandım. Dün tahlil verdim Fsh 13 ama Amh 4.06 olmuş şimdide bunun nedeni nedir? böyle olan arkadaşlar varmı? gittiğim doktorlar nedeni bulamadı ama elbet bir nedeni vardır bilen varsa bana yardımcı olursa çok sevinirimm
Fsh yi ne ile dusurdulerArkadaşlar merhaba benim sorunum erken menopozdan dolayı değerlerim... Fsh 21iken Amh 4.16 idi ama ultrasonla bakıldığında sayılı yumurta vardı... hata var dedik ilk Amh tahlilinde tüp bebek denendi tutmadı. Fsh yi düşürmek için ilaç kullandım. Dün tahlil verdim Fsh 13 ama Amh 4.06 olmuş şimdide bunun nedeni nedir? böyle olan arkadaşlar varmı? gittiğim doktorlar nedeni bulamadı ama elbet bir nedeni vardır bilen varsa bana yardımcı olursa çok sevinirimm
Merhaba tüp bebekle gebe kaldım. Daha evvel kendim hamile kaldım ama fsh yüksek olunca Kimyasala çevirdi. Cyclo-prognova kullandım o şekilde düştü tabi yumurta kalitesi artsın diye ekstra ilaçlarda kullandım.Merhabalar normal toplamı gebe kaldınız fsh değerleriniz nasıl düştü