Amh testi yaptıranlar

0.01 AMH ile doğal yolla gebe kalan bı çok insan biliyorum. Amh düşük çıkmış ama önemli olan bir sağlıklı yumurta ve bir sağlıklı sperm. Hepimiz bı yumurta bı sperm den dünyaya geldik.
B12 vitamini, d vitamini,c vitamini, folik asit kullanın yumurta kalitesinin artması için bu vitaminler gerekli. Ben bilgileri kadınlar kulübünden öğrendim.
Doktorlara sorduğumda da hiç biri hayır demedi. Hatta bana sen nereden biliyorsun diyen doktorlara kadınlar kulübünden öğrendiğimi söyledim.
Bu yazdığım vitaminleri kullanarak vücudumu ve yumurtalarımı güçlendirdim.
Bu bilgiyi kadınlar kulübüne yazan herkesden Allah razı olsun.

Amin Çok Cok Sagolun Rabbim Çocuk Hayali Kuran Tüm çiftlere O Duyguyu Yaşatsın

Benim amh değerim 2,17 çıktı referans aralığı 0-3,27 pco değilim
Fsh:7,93
E2:73
Ama doktorum yumrtaların bitmek üzere dedi rezervin az dedi muayenede her iki tarafta 1,2 tane yumurta gördüğünü söyledi onlarda gelişirse... benim embriyolarımın pgt gitmesi gerekiyor ne kadar çok olursa o kadar iyi bu arada yaşım 40
Ve ben bu sonuçlarla hiç birşey anlamadım niye öyle dedi.. doktorumumu değiştirsem acaba
Yoksa böyle bir durum olabilir mi?

Ayy benimki de 11.40 bu aralar psikolojikmen cokuntudeyken bu mesajiniz bana umut verdi sagolun
Canim fshin 10dan dusuk olmasi gerekiyor yani yuksek amh degerinse cok dusuk benimde ayni fsh yuksek amh dusuk bu durumda gittigim 3dra acil tup bebek onerdi cunku amh degerin her ay adet oldugunda dusuyor

Canim fshin 10dan dusuk olmasi gerekiyor yani yuksek amh degerinse cok dusuk benimde ayni fsh yuksek amh dusuk bu durumda gittigim 3dra acil tup bebek onerdi cunku amh degerin her ay adet oldugunda dusuyor
Canim yorumun icin tesekkurler
Yalniz ben tedavimin baslamasini beklerken bir surprizle karsilastim ve dogal yollardan gebe kaldigimi ogrendim❤ Dilerim Rabbim Evlat Hayali kuran herkese Nasip Eder

Tüp bebek doktorlarına fazla kulak asmamak gerek 11 kusur FSH, 1 amh ile 36 yaşında doğal yolla gebe kaldım.
Kendi sağlık sorunlarimdan dolayı yüksek riskli gebeyim, perinatoloji doktorunla konu konuyu açarken daha önce neden tüp bebek denedin ki dedi. Dedim fsh, amh yaş faktöründen dolayı doktorlar telaşa soktu dedim.
Yaşında da değerlerinde problem yok. Neden böyle yapıyorlar herkese hemen tüp bebek denemeye zorluyorlar dedi.
Normal kadin dogumcuya gidiyordum bana 8 9 yumurta sayarken, tüp bebek doktora gittiğimde 2 yumurta sayıyordu. Bı ağızlarında çok az çok az lafından başka bişey yok.
Bir arkadaşımda 0.12 amh ile doğal yolla gebe kaldı.
Hiç stres yapmayın, rutin kontrolleri yaptırın, yumurtlama gününüzü değerlendirin Rabbimin izniyle inanın mucizelerimiz bir bir gelecek.

Bende de benzer durum var ama folikül sayısı her ay değişebiliyormuş

Tedavidemisin peki bana uzun protokol uygulanacak galiba.. senin nasıl gidiyor yumurta sayın tedavi sürecin??
Uzun protokol değil sanırım ama şöyle oldu benim 15. Gün başladı tedavim yumurta sayımız ay içinde değişiyormuş normalde 3 folikül görünüyordu hep şimdi 6 tane vardı 1 hafta oldu ilaçlara devam ediyorum ama çok yüklenmiyor dr az miktarda ilaçla ilerliyoruz bklm buna şükür benim de amh ya göre folikül sayım azdı neden olduğunu bilmiyorum test yanlıştır düşüktür dediler başka yerde tekrarladım yine benzer çıktı...

Adetin 15. Günü başladıysan uzun protokoldür seninde.. lucrinmi kullanıyorsun
İnşallah sonu güzel olur amh yüksekse yumurta sayısı artabilir diyorlar bak seninki artmış ne güzel..
Sonuda güzel olur inşallah

Lucrİn yok doğrudan yumurta büyütme bakalım büyütmeye çalışıyoruz...

Amh 10-15 üzeri çıkanlar ne gibi tedaviler uygulanıyor acaba? Benim değerim 16 çıktı fikir verebilen olursa çok sevinirim. Bu halde tüp bebek yaptırdığınızda kaliteli yumurta bulunup döllenme gerçekleşebildi mi?

Amh değerim 1.3 çıktı FSH değeri 13 , erken menopoz teşhisin var. Erken menopoz denilen süre ne kadar oluyor, değerlerim gitgide yükseliyor

Merak ettim üstünden uzun zaman geçmiş bebeğiniz oldu mu?

Canım benim de amh yüksek doktorun bişey dedi mi tedavi gördün mü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…