Amh testi ne kadar güvenilir

Bütün testleri aynı yerde mi verdin canım. 4-5 olan folikul sayın mi yoksa antral folikul sayısı mi

Benim doktorum da hiç amh istemedi. İnsanı strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor diye. Bebek olması için 1 yumurta ve 1 sperm yeterli. Lütfen böyle şeyler düşümüp kendinizi boşa üzmeyin. Allah nasip etmişse zaten olacak gerisi boş. Tabiki biz de elimizden geleni yapacağız sağlıklı beslenme, ideal kilo, gerekliyse vitamin takviyeleri sonrası teslimiyet.

Bende öyle düşünüyordum ama doktor bir konuştu bütün moralim bozuldu hemde bir an da keşke bu kadar düşükken ogrenmeseydim. 004 çok kötü ve iki aydir söktürücü kullanıyorum

Bende öyle düşünüyordum ama doktor bir konuştu bütün moralim bozuldu hemde bir an da keşke bu kadar düşükken ogrenmeseydim. 004 çok kötü ve iki aydir söktürücü kullanıyorum
Doktorlar farklı farklı görüşler söylüyor. Benim doktorum da böyle dedi mesela. İnanın stres amh değerinden kaynaklanan sonuçlardan daha cok zarar veriyor. Elinizden geleni yapıyorsunuz. Tüp bebek tedavisine de başlamışsınız. Allah yardımcınız olsun. Bebeğinize kucağınıza alın en yakın zamanda.

Tüp bebeğe başladım adet olmuyorum iki aydır sanırım amh kaynakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…