AMH DÜŞÜKLÜĞÜ VE YUMURTLAMA

yok herhangi bir yan etkisini görmedim ilaç bitti en geç 5. günü oluyordum
Bu ilac diger ilaclara gore daha agir dendigi icin diger ilaclardan birini duphaston kullandim. Ilac bitmeden de adet olan varmis cyclo prognova icin. Bazilari da beyazlari icin 1 hafta bekledikten sonra kahverengi ile devam ediyor.

Bu ilac diger ilaclara gore daha agir dendigi icin diger ilaclardan birini duphaston kullandim. Ilac bitmeden de adet olan varmis cyclo prognova icin. Bazilari da beyazlari icin 1 hafta bekledikten sonra kahverengi ile devam ediyor.
6-7 ay kadar duphastonu da kullanmıştım 5 ay kadar da cyclo kullandım 21 gün boyunca hiç ara verip diğerini içmemiştim ben dr öyle dememişti bana

Merhaba daha önce bir çok kez hamile kalmak için doktora gittim tahlil verdim hepsi degerlerimim iyi olduğunu söyledi .eşimin sperm kalitesine düşük demişlerdi . İlaç kullandı son teste normal çıktı . Bu sefer kendim tüplerim mi tıkalı diye gittim ancak devlet hastanesinde ki doktorlar test istedi adem dönemin 2 gününde test verdim amh degerim 1.64 den 1.11 düşmüş . Ve bana direk tüp bebek tedavisine başlamamı söylediler ve çok düşük olduğunu söylediler . Daha önce hiç bir doktor böyle bir şey dememişti ve bu durum beni çok korkuttu . Değerim neden düştü ya da bu değer çok kötü bir değer mi normal yolla hamile kalamaz mıyım lütfen bana destek olur musunuz

Ben şahsen bu doktorların cidden işini düzgün yapmalarını istiyorum 1 ile yada 0.50 ile hamile kalan birsürü insan var bi bakılır yumurta sayısına klomen verilir yada ultrasonda bi aylık bi ön izleme yapılır büyüyormu çatlıyormu 6 ay denenir gebelik olmuyorsa yönlendirilir bu şekilde konuşma ve direk tüp bebek cidden çok fazla duymaya başladık zaten strese girip hem amh düşmesine hem gebeliğe engel olunuyor bu şekilde konuşmalar

Bol su yürüyüş ve Akdeniz usulü beslen böyle ikizlerime kavuştum demekki yumurtan oluşuyor ve çatlıyor biliyorsun yumurtası oluşup çatlama sorunu olanlar bile var ! Avakado ye bol su tüket ve yürüyüş yap rahim ve yumurtalıkların en sevdiği kombinasyon bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…