yok herhangi bir yan etkisini görmedim ilaç bitti en geç 5. günü oluyordumCyclo prognova ilacini yan etkisini gordunuz mu? Ilac bittikten ne kadar sure sonra regl oldunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok herhangi bir yan etkisini görmedim ilaç bitti en geç 5. günü oluyordumCyclo prognova ilacini yan etkisini gordunuz mu? Ilac bittikten ne kadar sure sonra regl oldunuz
Bu ilac diger ilaclara gore daha agir dendigi icin diger ilaclardan birini duphaston kullandim. Ilac bitmeden de adet olan varmis cyclo prognova icin. Bazilari da beyazlari icin 1 hafta bekledikten sonra kahverengi ile devam ediyor.yok herhangi bir yan etkisini görmedim ilaç bitti en geç 5. günü oluyordum
6-7 ay kadar duphastonu da kullanmıştım 5 ay kadar da cyclo kullandım 21 gün boyunca hiç ara verip diğerini içmemiştim ben dr öyle dememişti banaBu ilac diger ilaclara gore daha agir dendigi icin diger ilaclardan birini duphaston kullandim. Ilac bitmeden de adet olan varmis cyclo prognova icin. Bazilari da beyazlari icin 1 hafta bekledikten sonra kahverengi ile devam ediyor.
Ben şahsen bu doktorların cidden işini düzgün yapmalarını istiyorum 1 ile yada 0.50 ile hamile kalan birsürü insan var bi bakılır yumurta sayısına klomen verilir yada ultrasonda bi aylık bi ön izleme yapılır büyüyormu çatlıyormu 6 ay denenir gebelik olmuyorsa yönlendirilir bu şekilde konuşma ve direk tüp bebek cidden çok fazla duymaya başladık zaten strese girip hem amh düşmesine hem gebeliğe engel olunuyor bu şekilde konuşmalarMerhaba daha önce bir çok kez hamile kalmak için doktora gittim tahlil verdim hepsi degerlerimim iyi olduğunu söyledi .eşimin sperm kalitesine düşük demişlerdi . İlaç kullandı son teste normal çıktı . Bu sefer kendim tüplerim mi tıkalı diye gittim ancak devlet hastanesinde ki doktorlar test istedi adem dönemin 2 gününde test verdim amh degerim 1.64 den 1.11 düşmüş . Ve bana direk tüp bebek tedavisine başlamamı söylediler ve çok düşük olduğunu söylediler . Daha önce hiç bir doktor böyle bir şey dememişti ve bu durum beni çok korkuttu . Değerim neden düştü ya da bu değer çok kötü bir değer mi normal yolla hamile kalamaz mıyım lütfen bana destek olur musunuz
Bol su yürüyüş ve Akdeniz usulü beslen böyle ikizlerime kavuştum demekki yumurtan oluşuyor ve çatlıyor biliyorsun yumurtası oluşup çatlama sorunu olanlar bile var ! Avakado ye bol su tüket ve yürüyüş yap rahim ve yumurtalıkların en sevdiği kombinasyon buKızlar merhaba 32 yaşındayım ve amh 0,05 tüp bebek tedavisi görüyorum yalnız 2 3 aydır üst üste hiç yumurtam görülmedi bugün ise kontrolüm vardı gittim ve yumurtam olmuş hatta kendiliğinden çatlamış bile acaba ileriki aylarda da böyle olur mu yada doğal yolla da hamile kalma şansım hala var mı
Allah bağışlasın ikizleriniziBol su yürüyüş ve Akdeniz usulü beslen böyle ikizlerime kavuştum demekki yumurtan oluşuyor ve çatlıyor biliyorsun yumurtası oluşup çatlama sorunu olanlar bile var ! Avakado ye bol su tüket ve yürüyüş yap rahim ve yumurtalıkların en sevdiği kombinasyon bu
İnan bende ve eşimde her şey mükemmeldi hatta her doktor dikkat et çoğul gebelik olabilir diyordu ama bırak bir gebelik bile olmadı yani demem o ki eğer olacağı varsa bir yumurta bir sperm yeter olmayacaksa her şey çok iyi olmasına rağmen olmadı sonradan oldu içini ferah tut aynı yöntemle devam et elbet olacaktırAllah bağışlasın ikizlerinizisizin de mi ahm düşüklüğünüz vardı. günde 2 lt su içiyorum beslenmeme de dikkat ediyorum normalde avakado yemezdim onuda artık yemeye başladım yavaş yavaş yürüyüş yapamıyorum havalardan dolayı ama ona da başlayacağım artık evet bende çok şaşırdım nomal de 1 yumurtam olurdu ve küçüktü iğnelerle büyümüştü o da boş çıkmıştı diğeri iğne ile büyümedi sonrasında hiç yumurta görülmedi 2 ay boyunca sonra dikkat ettim hayıt tohumu içtim sabah akşam ara ara aslan pençesi çayı içtim sonra kontrole gittik yumurtam çatlamış çok şaşırmıştık böyle olmasına bu şekilde dikkat edersem belki doğal yolla bile hamile kalabilirim
Bende ikilerim olmasını çok istiyorum inşl. bana da nasip olurİnan bende ve eşimde her şey mükemmeldi hatta her doktor dikkat et çoğul gebelik olabilir diyordu ama bırak bir gebelik bile olmadı yani demem o ki eğer olacağı varsa bir yumurta bir sperm yeter olmayacaksa her şey çok iyi olmasına rağmen olmadı sonradan oldu içini ferah tut aynı yöntemle devam et elbet olacaktır![]()
Merhaba benim de amh 1.21 den 1 düşmüştü bi anda direk tüp bebeğe yönlendirdiler opuda 12 yumurtam toplandı amh değeri üzülüp kahrolmanız gereken bi değer değil değişken bi değer amh 2 olan arkadaşımın 10 yumurta toplanmıştı mesela o yüzden hiç kafanıza takmayın sadece incir tüketin günde 5-6 tane çok faydasını gördümMerhaba daha önce bir çok kez hamile kalmak için doktora gittim tahlil verdim hepsi degerlerimim iyi olduğunu söyledi .eşimin sperm kalitesine düşük demişlerdi . İlaç kullandı son teste normal çıktı . Bu sefer kendim tüplerim mi tıkalı diye gittim ancak devlet hastanesinde ki doktorlar test istedi adem dönemin 2 gününde test verdim amh degerim 1.64 den 1.11 düşmüş . Ve bana direk tüp bebek tedavisine başlamamı söylediler ve çok düşük olduğunu söylediler . Daha önce hiç bir doktor böyle bir şey dememişti ve bu durum beni çok korkuttu . Değerim neden düştü ya da bu değer çok kötü bir değer mi normal yolla hamile kalamaz mıyım lütfen bana destek olur musunuz
Her ay farklı sayı ve kalitede yumurtluyoruz benim bir keresinde balçık gibi demişlerdi içi yumurtalarımın çok üzüldüm korktum ama her ay farklı gerçekten birde size tavsiyem doktorumun dediği 1 kilo fazlan bile olsa ver paketli gıda yeme spor yürüyüş bana söylediği buydu inşallah gönlünüze göre olsun her şeyKızlar merhaba 32 yaşındayım ve amh 0,05 tüp bebek tedavisi görüyorum yalnız 2 3 aydır üst üste hiç yumurtam görülmedi bugün ise kontrolüm vardı gittim ve yumurtam olmuş hatta kendiliğinden çatlamış bile acaba ileriki aylarda da böyle olur mu yada doğal yolla da hamile kalma şansım hala var mı
Her ay farklı sayı ve kalitede yumurtluyoruz benim bir keresinde balçık gibi demişlerdi içi yumurtalarımın çok üzüldüm korktum ama her ay farklı gerçekten birde size tavsiyem doktorumun dediği 1 kilo fazlan bile olsa ver paketli gıda yeme spor yürüyüş bana söylediği buydu inşallah gönlünüze göre olsun her şey