• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amh düşüklüğü ve yumurta sayısı

Her ay gününde oluyorum ama azaldı 4 güne düştü 1 haftadan
Bunu sordunuz mu doktora ne söyledi? Benim hep 4 5 gün sürerdi. Şuan 2 3 gün normal 4. Gün leke seklinde geliyor ama ben sorun etmedim bunu hiç. Sonuçta regl düzenimiz var ve oluyoruz. Ya ben size birsey daha diyeceğim ben kendi amh değerime inanmadım pek yaklaşık 18 gün önce vermiştim. Yarın yine tekrar aynı yerde vereceğim sizde testinizi tekrarlayıp bi yumurta sayınıza baktirsaniz ya hemen tup bebege yonelmeyin bir araştırın. Ben 2. Amh testim çıktığında size yine bilgi veririm bakalım aynı mı çıkacak farklı mı. Sizde bi hastaneden randevu alın farklı bir doktordan adet zamanı gidip testleri tekrarlatin

Bunu sordunuz mu doktora ne söyledi? Benim hep 4 5 gün sürerdi. Şuan 2 3 gün normal 4. Gün leke seklinde geliyor ama ben sorun etmedim bunu hiç. Sonuçta regl düzenimiz var ve oluyoruz. Ya ben size birsey daha diyeceğim ben kendi amh değerime inanmadım pek yaklaşık 18 gün önce vermiştim. Yarın yine tekrar aynı yerde vereceğim sizde testinizi tekrarlayıp bi yumurta sayınıza baktirsaniz ya hemen tup bebege yonelmeyin bir araştırın. Ben 2. Amh testim çıktığında size yine bilgi veririm bakalım aynı mı çıkacak farklı mı. Sizde bi hastaneden randevu alın farklı bir doktordan adet zamanı gidip testleri tekrarlatin
Ben ayağımı kırdım bu ay ve kırdıktan 1 gün sonrasına randevum vardı gidemedim tekrar baktıracaktım nasip olmadı iyileşmeyi bekliyorum tekrar baktırmak için. Ama yinede doğal yolla olmasını beklemek istemiyorum daha da düşer diye. Ay başında sürece başlamayı düşünüyorum tüp bebek için

Ben ayağımı kırdım bu ay ve kırdıktan 1 gün sonrasına randevum vardı gidemedim tekrar baktıracaktım nasip olmadı iyileşmeyi bekliyorum tekrar baktırmak için. Ama yinede doğal yolla olmasını beklemek istemiyorum daha da düşer diye. Ay başında sürece başlamayı düşünüyorum tüp bebek için
Korkmayın amh çok hızlı düşen bir değer değil. Yılda 0,1 veya 0,2 değerinde azalma oluyormuş. Ama ayrıca çok degisken bir değer farklı çıkabiliyor. Dediğim gibi ben bilgi olması açısından yarın yumurtalarımi saldırıp buraya yazarım inşallah güzel şeyler duyarım. Amh i da tekrarlatacagim

Korkmayın amh çok hızlı düşen bir değer değil. Yılda 0,1 veya 0,2 değerinde azalma oluyormuş. Ama ayrıca çok degisken bir değer farklı çıkabiliyor. Dediğim gibi ben bilgi olması açısından yarın yumurtalarımi saldırıp buraya yazarım inşallah güzel şeyler duyarım. Amh i da tekrarlatacagim
İnşallah hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum

Amh kaçtı kaç oldu benim amh 0.01 bazen 0.03 çıkıyor yumurta görunmuyor bir tane emrıyo oldu transfer edıldı şuan 4. Günü çok heyecanlıyım bir yılda 1 kez gelişti
Merhaba 1 yıl boyunca hiç yumurta görülmeyip sadece 1 kere görüldü ve o da toplandı embriyo mu oldu acaba ?

Cylo prognova kullanıyorum şuan amh 0.02 iken hamile kaldım 3 kere düşük oldu 6 ay arayla hamile kaldım normalden kalbi durdu düştü ama bende pihtilasmada varmış ondan dolayida olabilirmiş simdi mfk rakviyelerini kullanıyorum fitoterapi ve irilog tedavisi alıyorum aktardan karışım yani inşallah faydasını görürüm

Merhaba geçmiş olsun. Acaba 002 amh ile doğaldan gerçekten 3 kere mi gebe kaldınız inanılır gibi değil gerçekten kaç yumurtanız var acaba? Benim amh 003 -001
Bu ay hiç yumurta görülmedi şimdiye kadar hep vardı bende de kan pıhtısı cıktı 2 senedir doğal gebe kalamadım tüp bebekle de yumurtalar büyümedi 2 defa tedavi iptali yaşadım

2019 da 33 yaşında öğrendim hamile kaldım 3 kere ondan sonra fakat bende genetikte kanda pihtilasma vardı yasamadilar çocuğum yok şuan 39 yaşındayım ben sukadar yıl gider diyemem canım en güzeli ehlinin ustası iyi bir doktor bakın tup bebek merkezide olabilir hani ben nedesem yanlış olur her bünye beden farklı aile oykusude önemli ailede anne tarafını falanda soruyorlar erken menopoz varmi faln diye çok yıpratma kendini mevsimsel olarakta regl etkiler streste etkiler
2019 yılında amh 002 mı çıkmıştı? Peki şu an hala adet oluyormusunuz ? Ve 2019 da mı gebelik yaşamıştınız acaba

Fsh 103 adet göremedıgım zaman verdıgım deger ıkı ay gecmıstı sonra bitkısel kürlerden ve sonra en son 4.4 düşmüş
Bisey sorabilirmiyim ben ne yapsam fah daha da yükseldi hiç düşüremedim. Şu an da bile çok yüksek nasıl başardınız düşürmeyi acaba ? Hayıt macunu dediler kullandım 34 ten 50 ye cıktı arı sütü bal polen dediler kullandım 50 ten 74 e cıktı. Diyetisyenle beslenme de yaptım yok olmadı en son 11 cıktı ekim de ama o yalancı bi değermiş o ay östrojen kistten ötürü yüksek çıkmıştı ve fah baskılanmış hayıt macunu aldım tekrar ve 90 a fırladı şu an da kaç bilmiyorum bu ay ilaçla adet oldum cyclo prognova ile. Doktor hormonlarım çok yüksek dedi yumurta göremedi halbuki bu yaa kadar hep vardı. Amh 003-001 cıktı iki ayrı testte 1 ay ara ile. Nasıl süreceğimi bilmiyorum ne yapsam olmuyor neler neler denedim inanın civan perçemi ada çayı aslan pençesi hepsini

Merhaba geçmiş olsun. Acaba 002 amh ile doğaldan gerçekten 3 kere mi gebe kaldınız inanılır gibi değil gerçekten kaç yumurtanız var acaba? Benim amh 003 -001
Bu ay hiç yumurta görülmedi şimdiye kadar hep vardı bende de kan pıhtısı cıktı 2 senedir doğal gebe kalamadım tüp bebekle de yumurtalar büyümedi 2 defa tedavi iptali yaşadım
2019 şubatta doğal gebe kaldım 1 martta kürtaj oldum düştü temmuzda tekrar hamile kaldım 11 haftalık kalbi durdu ekimde kürtaj oldum 2020 mayısta tekrar hamile kaldım 6 haftalık kendi düştü. Şu sıralar bendede yumurta gözükmüyor en son geçen sene tup bebek iptal edildi fsh yüksekliğinden

2019 yılında amh 002 mı çıkmıştı? Peki şu an hala adet oluyormusunuz ? Ve 2019 da mı gebelik yaşamıştınız acaba
Evet amh 0.02 di 2019 da 2018 de tup bebek tedavisi gördüm iğne falan yumurta 1 tane oluştu oda kalitesiz çıktı iptal edildi 6 ay sonra belkide iğneler falan etki etti bilmiyorum normal hamile kaldım hemde kafamdan attığım ay gebelik dusunmedigim ay

Bisey sorabilirmiyim ben ne yapsam fah daha da yükseldi hiç düşüremedim. Şu an da bile çok yüksek nasıl başardınız düşürmeyi acaba ? Hayıt macunu dediler kullandım 34 ten 50 ye cıktı arı sütü bal polen dediler kullandım 50 ten 74 e cıktı. Diyetisyenle beslenme de yaptım yok olmadı en son 11 cıktı ekim de ama o yalancı bi değermiş o ay östrojen kistten ötürü yüksek çıkmıştı ve fah baskılanmış hayıt macunu aldım tekrar ve 90 a fırladı şu an da kaç bilmiyorum bu ay ilaçla adet oldum cyclo prognova ile. Doktor hormonlarım çok yüksek dedi yumurta göremedi halbuki bu yaa kadar hep vardı. Amh 003-001 cıktı iki ayrı testte 1 ay ara ile. Nasıl süreceğimi bilmiyorum ne yapsam olmuyor neler neler denedim inanın civan perçemi ada çayı aslan pençesi hepsini
Merhaba 1 yıl boyunca hiç yumurta görülmeyip sadece 1 kere görüldü ve o da toplandı embriyo mu oldu acaba ?
Ben 12.11.2023 de evlendim hemen tedavı başladım tsh yuksektı o dusmeden baslanmadı ılac kullandım o dustu sonra 2024 nisanda uzun protokol tedavim başladı mayısta op oldum bir tane emriyom oldu daha sonra dondurduk ve bır kac tane daha elde edersek ıyı olcagı solendı ıkı kere tedavı gordum 9. Gun ıptal oldu kısa protokol bu surecte adet gormek ıcın ilac ıctım zaman kendılıgınden bı yumurtam oldu ılacsız tedavısız ıcı boş çıktı sonra fsh yüksektı sogan kuru yaptım 15 gun ibrahim saraç oglu tarıftekı gıbı aynı zamanda ankara ulusta meşhur bi baharatcı var lokman hekım ordan bal ce cay karısımı kadın tablet kullandım sogan bıttı biraz ara verdım ıncır kurunu yaptım ibrahım saracoglunun stresten kacmaya saglıklı beslenmeye calıstım dusmus ve kendılıgınden adet gördüm ama yumurta aktıf gorulmedı dr %20 şans verdi paramız kalmadı cok borclandık borcluyduk evlenırkende borclandık elımızdekını denedık şuan 5. Günüm inş pozıtıf gorurum herkese nasıp etsın Rabbım olmazsa bu yolculuga devam edecez her ay yumurta avına cıkcam yas 37 mayısta 38 olcam devlette arastırcam orda belkı bıraz maliyet dusuk olur ama rezerve dusuk oldugu ıcın her ılacı karsılamıyo raporsuz ılaclardı benımıı Rabbım yardım etsın ıns devlette bıle 40 bın ılaclara odedım devlette basladı tedavı op ozelde oldum gorus almya gıttık orda kaldık

Cylo prognova kullanıyorum şuan amh 0.02 iken hamile kaldım 3 kere düşük oldu 6 ay arayla hamile kaldım normalden kalbi durdu düştü ama bende pihtilasmada varmış ondan dolayida olabilirmiş simdi mfk rakviyelerini kullanıyorum fitoterapi ve irilog tedavisi alıyorum aktardan karışım yani inşallah faydasını görürüm
Cylo prognova bende kullandım ıkı ay sanırım dr normal olman gerek dıgınce bıtkısel basladım ama bu ılac mucuze bı ılac oldugu solemıslerdı cok kısı kullanırken hamıle kalmıs benımde yumurtam olmustu ama ıcı bos gelismemıs onden gıttıgı ıcın muhtemelen Tez zamanda guzel sonuclar al inş yaşın kactı ben sordum görmedımmı hamıle kaldıgında yaşın kactı

Çok şükür ama benimde yüksek sayılmaz ne yazık ki😟
8 yıl önce 1 in altı çok az düşmüş bi polip amalıyatı oldum bekardım o sıra dr soledı 985 amh degerım ama umursamadım hıc evlenmeyıde çocukta dusunmuyordum keske bırı benım kafama vurup gıt bı dondur yumurtanı deseydı ben tüm genclere artık kadın dogum kontrol ıhmal etmeyıp bole bı durum varsa carelerıne bakmalarını tavsıye ederım artık dusunmese dahı zor ederım sevdıklerıme

Cylo prognova bende kullandım ıkı ay sanırım dr normal olman gerek dıgınce bıtkısel basladım ama bu ılac mucuze bı ılac oldugu solemıslerdı cok kısı kullanırken hamıle kalmıs benımde yumurtam olmustu ama ıcı bos gelismemıs onden gıttıgı ıcın muhtemelen Tez zamanda guzel sonuclar al inş yaşın kactı ben sordum görmedımmı hamıle kaldıgında yaşın kactı
Şuan 39 yaşındayım hatta 40 olucam 2019 yılıydı 33 yaşındayım hamile kaldığımda 5 6 sene oldu

Tedavi görüyomusunuz şuan memnun olup guvendıgınız dr varmı
En son izmir tıpta tup bebek bölümüne gittik 6 7 uzattılar en sonda fsh yüksek olmaz dediler. Fitoterapi tedavisi görüyorum yani karışım bal bitki vb. Prp düşünüyorum ondada tıp 2 ye ayrılmış kimi fayda sağlayacağını kimi ise yaramayacagini söylüyor ekzosomda aynı

En son izmir tıpta tup bebek bölümüne gittik 6 7 uzattılar en sonda fsh yüksek olmaz dediler. Fitoterapi tedavisi görüyorum yani karışım bal bitki vb. Prp düşünüyorum ondada tıp 2 ye ayrılmış kimi fayda sağlayacağını kimi ise yaramayacagini söylüyor ekzosomda aynı
Slm canım 2019 den beri dyzenli âdet görüyor musun. Su an bende 004 um umut oldu bana da 32 yım bende

Back