Embriyolog İdil bozkurt ve diyetisten kevser kurnaz var instagramdan bakmanızı öneririm. Yaşam tarzındeki değişikliklerle yumurta kalitesini arttırmayı anlatıyorlarKızlar merhaba 32 yaşındayım ve amh 0,05 tüp bebek tedavisi görüyorum yalnız 2 3 aydır üst üste hiç yumurtam görülmedi bugün ise kontrolüm vardı gittim ve yumurtam olmuş hatta kendiliğinden çatlamış bile acaba ileriki aylarda da böyle olur mu yada doğal yolla da hamile kalma şansım hala var mı
Merhabalar bilmediğim için soruyorum ama hiç yumurta görülmüyorsa tedaviye nasıl başlıyorlar. İlla yumurta görünür çıkar diye mi bekleniyor? Benim de amh çok çok düşük valla biz de tedaviye başladık ama yumurta sayısını sordum bir şey demedi dr. Anlamadım bu işi açıkçası. Ciddi paralar da veriyoruz.Kızlar merhaba 32 yaşındayım ve amh 0,05 tüp bebek tedavisi görüyorum yalnız 2 3 aydır üst üste hiç yumurtam görülmedi bugün ise kontrolüm vardı gittim ve yumurtam olmuş hatta kendiliğinden çatlamış bile acaba ileriki aylarda da böyle olur mu yada doğal yolla da hamile kalma şansım hala var mı
şuan zaten hiç bir şey yapamadık kendiliğinden çatladığı için bir sonraki ayı bekliyoruz ilk defa böyle oldu belki önümüz de ki ay kendiliğinden olabilirBeklememeni tavsiye ederim canim
takip edeyin inşl faydaları olur teşekkür ederimEmbriyolog İdil bozkurt ve diyetisten kevser kurnaz var instagramdan bakmanızı öneririm. Yaşam tarzındeki değişikliklerle yumurta kalitesini arttırmayı anlatıyorlar
merhaba neredeyse 7-8 aydan fazla oldu ilk gittiğimde prp ve egzosom oldum 1 yumurta vardı boş çıktı bi kaçında ise küöük yumurtam vardı büyemedi sonrasında 2 kere üst üste yumurtam olmuyordu ben tüp bebeye 7-8 ay önce başladım ama son aylarda hiç yumurtam yok sadece regl günlerinde kontrol oluyorum yumurta varsa büyütüp toplayacaklarMerhabalar bilmediğim için soruyorum ama hiç yumurta görülmüyorsa tedaviye nasıl başlıyorlar. İlla yumurta görünür çıkar diye mi bekleniyor? Benim de amh çok çok düşük valla biz de tedaviye başladık ama yumurta sayısını sordum bir şey demedi dr. Anlamadım bu işi açıkçası. Ciddi paralar da veriyoruz.
Peki regl nasıl oluyorsun. İlaçla mimerhaba neredeyse 7-8 aydan fazla oldu ilk gittiğimde prp ve egzosom oldum 1 yumurta vardı boş çıktı bi kaçında ise küöük yumurtam vardı büyemedi sonrasında 2 kere üst üste yumurtam olmuyordu ben tüp bebeye 7-8 ay önce başladım ama son aylarda hiç yumurtam yok sadece regl günlerinde kontrol oluyorum yumurta varsa büyütüp toplayacaklar
1 sene kadar hep ilaç vermişlerdi bu regli için vermemişlerdi kendi regli olmanı bekle dediler ve tam zamanında kendiliğimden oldumPeki regl nasıl oluyorsun. İlaçla mi
Birde bol bol su tüketin ben günde yaklaşık 3 litre su tükettim bu süreçteBenimde amh çok düşüktü hep 1 tane yumurta oluşuyordu. Geçen ay çok şükür iki tane oldu ve ikiside kaliteli embriyo oldu. Size tavsiyem hazır yiyeceklerden şekerden tuzdan beyaz ekmekten uzak durun ve avakodo ceviz badem findik tüketin bol bol
Merhabalar. Tedavi sürecinde hangi ilaçları kullandınız? Benim doktorum sadece hap verdi bana. Bekleyeceğiz dedi.merhaba neredeyse 7-8 aydan fazla oldu ilk gittiğimde prp ve egzosom oldum 1 yumurta vardı boş çıktı bi kaçında ise küöük yumurtam vardı büyemedi sonrasında 2 kere üst üste yumurtam olmuyordu ben tüp bebeye 7-8 ay önce başladım ama son aylarda hiç yumurtam yok sadece regl günlerinde kontrol oluyorum yumurta varsa büyütüp toplayacaklar
ne güzel inşl. güzel bebişleriniz olur benim de 1 yumurtam oldu o da boş çıktı sonrasında hiç olmadı bir bu ay olmuş ve çatlamış oda artık çok dikkat ediyorum söylediklerinizi de her gün yemeğe özen gösteriyorum ve bende günde 2 lt su içiyorum bakalım inş. benimde embriyom oluşur yada kendiliğinden inşl hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde nasip olsun daBenimde amh çok düşüktü hep 1 tane yumurta oluşuyordu. Geçen ay çok şükür iki tane oldu ve ikiside kaliteli embriyo oldu. Size tavsiyem hazır yiyeceklerden şekerden tuzdan beyaz ekmekten uzak durun ve avakodo ceviz badem findik tüketin bol bol
regl olmam için cyclo prognova vermişler regl olmam için onun dışında vermediler hatta bu reglimde hiç ilaç vermediler kendiliğinden olmanı bekle dedilerMerhabalar. Tedavi sürecinde hangi ilaçları kullandınız? Benim doktorum sadece hap verdi bana. Bekleyeceğiz dedi.
ama ilk tedaviye başladığımda hem eşime hem bana vitamin takviyeleri d vitamini balık yağı vs verdiler bitince tekrar vermemişlerdiregl olmam için cyclo prognova vermişler regl olmam için onun dışında vermediler hatta bu reglimde hiç ilaç vermediler kendiliğinden olmanı bekle dediler
Aminnne güzel inşl. güzel bebişleriniz olur benim de 1 yumurtam oldu o da boş çıktı sonrasında hiç olmadı bir bu ay olmuş ve çatlamış oda artık çok dikkat ediyorum söylediklerinizi de her gün yemeğe özen gösteriyorum ve bende günde 2 lt su içiyorum bakalım inş. benimde embriyom oluşur yada kendiliğinden inşl hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde nasip olsun da
Bize iğne falan yaramıyor diyorlarama ilk tedaviye başladığımda hem eşime hem bana vitamin takviyeleri d vitamini balık yağı vs verdiler bitince tekrar vermemişlerdi
Cyclo prognova ilacini yan etkisini gordunuz mu? Ilac bittikten ne kadar sure sonra regl oldunuzregl olmam için cyclo prognova vermişler regl olmam için onun dışında vermediler hatta bu reglimde hiç ilaç vermediler kendiliğinden olmanı bekle dediler
amin evet gerçekten zor ben tam anlamıyla başlayamadım bile nasip zamanı var demek ki diyorum artıkAminnRabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. Bende 6 kez tup bebek denedim zorlu bi süreç gerçekten
bende ilk yumurta gördüklerinde işe yaramıştı yumurtam büyümüştü ama onun sonrasında görülen yumurta da işe yaramamıştı iptal olmuştuBize iğne falan yaramıyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?