• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşüklüğü gebelik inkansizmidir

Moral de çok önemliymiş stres yapmamak, benim iki gündür moralim çok bozuktu. Okuyarak araştırarak rahatlattim kendimi.
TSH 1,38
Estradiol 32,2
FSH 5,14
Lüteinleştiren Hormon (LH) 3,89
Prolaktin 22,2
Antimüllerien Hormon 0.85 degerlerim bu şekildeydi
Sanki az bişey prolaktin fazla diğerleri cok normal hiç kafana takma,sana 4 ay veriyrm sonra hamilesin,😅

İnciri muhakka ye ama,ben ablam ve iki arakadaşım incir yediğimz ay hamile kaldık, 4 kisi aynı şekilde rezervde düşüktü hepimizdede,hepimzde 0 5in bike altıydık
Kuru incir değil mi nasıl tüketecegim sadece sabahları mi her öğün mü?

Kuru incir değil mi nasıl tüketecegim sadece sabahları mi her öğün mü?
Evet kuru incir,biz hepimzde masaya koyduk günde 3-5 tane girip cıkıp yedik
,proşaktini belki düşürebilir sende,bi hap var onu kullanıyorsun,hemen düşüyor zatem,onun dısında değerlerin normal,ben o sürecte cok bakmıştim cinde yapışan bi araştrmada amhsi düşük kadınlarla yükdek kadınların gebe kalma oranı aynı cıkmış,amh kocaman bir yalan diyen bilim insanı cok fazla artık,yani hiç takilmayın bence

Ben de o civarlardayim kilo olarak, 36 yaşındayım.kuru incire baslayacagim. Ben zaten bir yil oldu evleneli korunmuyorum ama hani zaten yumurtlama günü falan hesaplamiyordum bir de benim cinsel hayatım azdı iş yasamimizdan dolayı. Şimdi yeni yeni deneyelim artık dedik karar verdik beni direkt tüp bebeğe yönlendirdi moralim bozuldu:) ben biraz denemek istiyorum
Dene tabiki ama başka doktora da danış mutlaka kullanacağın vitamini ayarlar belki. Erteleme. Bende 32 yaşındayım çok da farkımız yok. Stres de yapma

Benimde yaşım 34. Doktorlar yaştan dolayı direkm tüp diyorlar aslında vakit kaybı olmasın diye ama tek başına amh bir kriter değil. Bir gebenin günlüğü ovulasyon testlerinden alın adet bitiminde başlayın çatlama günlerini değerlendirin.

Diğer yorumlarınızda gördüm birde günlük 45 dk yürüyün bol su içip temiz beslenin. En azından gebelik oluşana kadar biraz vermiş olursunuz. Çünkü kilolu hamile kalmanında riskleri çok fazla. Beyaz un ve pirinci kesin. Tam buğday kullanın. Kahvaltı da avokado ve kuru incir tüketin bunlar çok yardımcı üremeye. Birde dediğim gibi arı sütü. Hem bağışıklığınızı kuvvetlendirir hamilelikte malum çok gerekecek:)
Merhaba arı sütüne hamilelikte de devam ediyor musunuz

Merhaba benim de yaşıma göre amh değerim düşük geldi. Ama diğer bahsettiğiniz değerlere bakılmadı. Rezervin sonucunu başka dr a gösterdiö o da sadece bir kaç ay önceki dahiliyenin yaptığı kan sonuçlarına baktı. Ben de incir yemeyi demesem faydası olur mu? Prolaktin değerini düşürebilir falan denmiş ama benim yüksek mi alcak mı elimde bir veri de yok. Nerden başlayacağımı ne yapacağımı bilmiyorum moralim çok bozuk

Merhaba benim de yaşıma göre amh değerim düşük geldi. Ama diğer bahsettiğiniz değerlere bakılmadı. Rezervin sonucunu başka dr a gösterdiö o da sadece bir kaç ay önceki dahiliyenin yaptığı kan sonuçlarına baktı. Ben de incir yemeyi demesem faydası olur mu? Prolaktin değerini düşürebilir falan denmiş ama benim yüksek mi alcak mı elimde bir veri de yok. Nerden başlayacağımı ne yapacağımı bilmiyorum moralim çok bozuk
Of napicaz böyle.. yaş kaç senin ,bir yanım bizden düşükler hamile kalmış takma olur diyor bir yanım ya olmazsa diyor mutsuzum ben daha gitmedim başka doktora.devlete gitmiştim bu sefer özele gitcem keşke ilk özele gitseydin. thancss diye bir vitamin verdi onu kullanayim biraz öyle gideceğim. Daha önce hiç takviye kullanmamistim. Kuru inciri ben de aldım paket paket arkadaşlar onerince yiyorum bakalım

Of napicaz böyle.. yaş kaç senin ,bir yanım bizden düşükler hamile kalmış takma olur diyor bir yanım ya olmazsa diyor mutsuzum ben daha gitmedim başka doktora.devlete gitmiştim bu sefer özele gitcem keşke ilk özele gitseydin. thancss diye bir vitamin verdi onu kullanayim biraz öyle gideceğim. Daha önce hiç takviye kullanmamistim. Kuru inciri ben de aldım paket paket arkadaşlar onerince yiyorum bakalım
Ben ilk özele gittim o amh ve rahim filmi istedi ama film için elden yüksek fiyat istediler güvenemedim. Amh nin sonucunu devlete gösterdim. Biraz daha deneyin sonra tedavi konuşalım dedi ama eşim de işi nedeniyşe 3 4 ay yok iyice düşücek korkusu sardı beni. Rahim filmini de diğer testleri de sormadım mal oldum doktorun karşısında sonradan sonraya kafamda sorularla kalakaldım.
31yaşındayım amh 1.12 çıktı ne kadar sürede ne kadar düşer onu da bilmiyorum. Ben de hiç takviye kullanmadım bir tane folik asit verdi güçlü günde yarım al dedi sadece. Ben de mi özelden devam etsem bilemedim. Çevrem unut gidip durma kafanı toparla olur falan diyor ne yapıcağımı şaşırdım

Back