Menopoz Amh düşüklüğü. Ne kadar vaktim kaldı? ⁉️

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
medusares birini etiketledim yanlış konuma sildim. Bunu bile beğenmişsin. Kürlere bilmem nelere tövbeli ben Hayıt suyu aldım bugün.
Canım şifanın nereden geleceği belli olmaz.Belki güzel bir vesile olur. Genelde fsh için falan iciyorlar sanırım. Ben de hiç kullanmadım. Doktorumda kullanma sakın şuan hormon değerlerin çok iyi bozulabilir dedi. Ben öyle şeyler kullanınca psikolojim bozuluyor ben de yarın Mart ayından beri ilk defa hastaneye gideceğim bakalım. Transfer için tedaviye başlayacağız. Baktın kötü etkileniyorsun kullanmaya devam etme lutfen

Yumurtlamaya kadar kullanırım. Bitkiyi çok mucizevi anlatmışlar. Şifa olsun bakalım nasipse. Bende de hormonlar tamam biliyosun ama deneyelim bakalım.. Sen kuyruğuna geldin zaten inşallah. Bakalım ben de bir dahaki regle çağırırlar artık diye bekliyorum.

Sen de sonuna yaklaştın sayılır canım beni çok beklettiler seni hemen çağırırlar inşallah. Benim de amh hariç başka sıkıntım yok senin gibi ama herşey her insana yarar sağlamadığı için doktorum bu süreçte bitkisel şeyler kullanmamı yasakladı ne olur ne olmaz diye sıklıkla olmasa da hormon dengeleri değişen insanlarda var

Evet en heyecanlı kısımda beklemen de fena oldu. Bu ay yapacaklar mı inşallah transferi?

Merve sen sağlıklı besleniyor musun. Kahvaltına dikkat ediyor musun. Mesela kabak cekirdegi bal bunlar önemli. Transfer sürecinde sağlıklı beslenmek de gerekiyormuş

Amh ınız kaçtı acaba
?

İlk ölçüm 0.65 amh ile tüp bebekle anne oldum ben de canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…