İltifatına teşekkür ederim.kiz benim dr sendinsen bilmiuosan yani bildigin uzmansin bence tup bebekten once amh nin artmasi icin biseyler vardir herhal
bence degerlerinde vardir bi cozumu tupden once cunku duzenli regl ve yumurtlama var。yarinmi gidiyon draİltifatına teşekkür ederim.Yaşadığım kısma kadar detaylara hakimim. Ama burdan sonrasını bilmiyorum, öğreniyoruz işte.
amh artan bisey degilki yumurta rezervikiz benim dr sendinsen bilmiuosan yani bildigin uzmansin bence tup bebekten once amh nin artmasi icin biseyler vardir herhal
Benim fikrim direk tüp bebek aşılamadada ilaçtı vs ondada para harcıyorsun ve şansın düşük oluyor tabi tüp bebektede tutmama ihtimali var ama yinede karar senin direk tüp bebek derim ben. Birde yumurta gelişimi çoğalma için arı sütü polen bal fln bunların karışımını ye umarım işe yarar1.5 senedir gebe kalmaya çalışıyorum. Regller düzenli. Bu ay sadece ara kanamalarım oldu bolca. Enfeksiyondan olabilir dendi. Klomen tedavisinde tek yumurta geliştiği de oldu çift yumurta geliştiği de. Reglim bitince hsg işini de halledeceğim. Doktorum tekrar hormon tahlillerine bakmak istedi ve ilk kez amh bakıldı. Sonuç 0.82.
Aşılama olur diye düşünüyoduk eşimin değerlerinden dolayı.
Şimdi hemen tüp bebek mi derler? Ne kadar vaktim kalmış olabilir. Aşılama denenmeli mi? Evleneli 3 yıl olacak temmuzda sanırım rapor gerekirse çıkarabiliyoruz. Ne yapsak, ne etsek?
Yarın doktorumla konuşacağım ama önce elbette size soruyorum.
Hayır da amh sonucuna şimdiki doktorlar pek tamah etmiyorlar. Ultrasonla gördükleri daha önemli. Şimdiye kadar doktorunuz ultrasonda folikül sayısındaki azalışı hiç mi farketmemiş.1.5 senedir gebe kalmaya çalışıyorum. Regller düzenli. Bu ay sadece ara kanamalarım oldu bolca. Enfeksiyondan olabilir dendi. Klomen tedavisinde tek yumurta geliştiği de oldu çift yumurta geliştiği de. Reglim bitince hsg işini de halledeceğim. Doktorum tekrar hormon tahlillerine bakmak istedi ve ilk kez amh bakıldı. Sonuç 0.82.
Aşılama olur diye düşünüyoduk eşimin değerlerinden dolayı.
Şimdi hemen tüp bebek mi derler? Ne kadar vaktim kalmış olabilir. Aşılama denenmeli mi? Evleneli 3 yıl olacak temmuzda sanırım rapor gerekirse çıkarabiliyoruz. Ne yapsak, ne etsek?
Yarın doktorumla konuşacağım ama önce elbette size soruyorum.
vallahi okadar bilmiyorum ki ben dogrudur。ne ogrendimse hep sizlerden zaten buda yeni bilgi oldu banaamh artan bisey degilki yumurta rezervi
dogarken her kadin belli bir yumurta sayisiyla doguyor kimi cok kimi az her adetle 1 tane atiliyor ta ki menopoza kadar menopoz yasini da bu yumurta sayisi belirliyor
mervosum bence vakit kaybetme biraz zorlu bir surec ama maddi gucum var diyosan bence tup bebek dene derim burdaki cogu kadin gordugum kadariyla keske asilamayla vakit kaybetmeseydim diyor
ve umutsuzluga sakin kapilma istedigi kadar amh dusuk olsun sadece 1 yumurta ve 1 sperm le oluyo bu is rabbim hayirli ve saglikli bir evlat nasip eder insallah♥
28 yaşındayım.Kaç yaşındasınız? Evet amh biraz düşük ama ümitsiz vaka değil. 3 yıllık da evliymişsiniz, ben yerinizde olsam aşılamayla uğraşmam tüp bebek denerim direk.
Bilmiyorum ki çok da rahattım bu ayCnm yaşın senin cok genç
Bence stresten kanamalarin oyle oldu
Amh hakkında bilgim yok
Sen normalde düzenli adet goruyordun
Birden olduysa strestendir
Çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı olsun.amh artan bisey degilki yumurta rezervi
dogarken her kadin belli bir yumurta sayisiyla doguyor kimi cok kimi az her adetle 1 tane atiliyor ta ki menopoza kadar menopoz yasini da bu yumurta sayisi belirliyor
mervosum bence vakit kaybetme biraz zorlu bir surec ama maddi gucum var diyosan bence tup bebek dene derim burdaki cogu kadin gordugum kadariyla keske asilamayla vakit kaybetmeseydim diyor
ve umutsuzluga sakin kapilma istedigi kadar amh dusuk olsun sadece 1 yumurta ve 1 sperm le oluyo bu is rabbim hayirli ve saglikli bir evlat nasip eder insallah♥
Bakalım doktor ne diyecek sonrasında belki takviyeleri düşünürüm. Çok teşekkürler.Benim fikrim direk tüp bebek aşılamadada ilaçtı vs ondada para harcıyorsun ve şansın düşük oluyor tabi tüp bebektede tutmama ihtimali var ama yinede karar senin direk tüp bebek derim ben. Birde yumurta gelişimi çoğalma için arı sütü polen bal fln bunların karışımını ye umarım işe yarar
4 ay klomen tedavisi oldum 3. Ve 4. Ay aynı dozda kullandım son ay 1 tane gelişti yumurta. Sonrası pendemi.Hayır da amh sonucuna şimdiki doktorlar pek tamah etmiyorlar. Ultrasonla gördükleri daha önemli. Şimdiye kadar doktorunuz ultrasonda folikül sayısındaki azalışı hiç mi farketmemiş.
İnşallah mucizen gelsin bir an önceBenim amh 0.4
Daha 1 senelik evli sayılırım
Çocuk düşündükten 2 ay sonra hamile kaldım. Ve kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Ben tüp bebeğe yönlendirir diye düşündüm ama
Doktor 6 ay daha kendiniz deneyin dedi. Yumurta kalite artması için vitamin takviyesi kullanıyorum. Kürtaj sonrası bir kere denedik olmadı
6 ay tamamlandığında doktora gideceğim ne der bilmiyorum
Gerçi inşallah gerek kalmaz
Klomen tedavisinde bakıldı yumurtalara da detay yok yarım kalmıştı o iş de.Kuzum fsh değerin kaç çıkıyor ?Birde ultrasonda kaç tane yumurtan görünüyor ?Vajinal Usg daha önemli
Amin.Yaşım 33, 7 senelik mücadeleden sonra 1,2 amh ile asilama tedavisi ile hamile kaldım. Hiçbir zaman ümidinizi yitirmeyin. Rabbim size en hayırlı zamanda bebeğinizi nasıl etsin inşaallah
Sana ekstra teşekkür ediyorum o zamanCanım hiçbir bilgim yok malesefyukarıda kalsın diye yazıyorum
Benim de amh düşüklüğüm var. Ama yumurtaların kalitesi daha önemli. Ben 30 yaşındayım. Yaştan ötürü aynı sizinki gibi yumurtaların kaliteli idi. Normal yolla neden hamile kalamadığıma şaşırdı doktorlar. İki aşılama yaptırdım. Klomen kullandım. Femera kullandım. Hiç biri olmadı. Tüp bebekle. Maşallah çok kaliteli 6 embriyo oluştu. Hatta hepsi zarını delip büyümeye başlamıştı 5. Güne. İlk tedavide ikizlere hamileyim.28 yaşındayım.
Bilmiyorum ki çok da rahattım bu ay
Çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı olsun.
Bakalım doktor ne diyecek sonrasında belki takviyeleri düşünürüm. Çok teşekkürler.
4 ay klomen tedavisi oldum 3. Ve 4. Ay aynı dozda kullandım son ay 1 tane gelişti yumurta. Sonrası pendemi. ☹ Ama klomensizken de yumurtan güzel gelilmiş diyodu hep. Yumurtalıklar hep normal görünüyorlar. Bilemedim.
Sağlıkla gelsinler inşallah anneleri.Benim de amh düşüklüğüm var. Ama yumurtaların kalitesi daha önemli. Ben 30 yaşındayım. Yaştan ötürü aynı sizinki gibi yumurtaların kaliteli idi. Normal yolla neden hamile kalamadığıma şaşırdı doktorlar. İki aşılama yaptırdım. Klomen kullandım. Femera kullandım. Hiç biri olmadı. Tüp bebekle. Maşallah çok kaliteli 6 embriyo oluştu. Hatta hepsi zarını delip büyümeye başlamıştı 5. Güne. İlk tedavide ikizlere hamileyim.