- 13 Ocak 2020
- 44.547
- 167.836
- 33
Bu ay bu. Öbür ay da nasipse tüpe çağırırlar inşallah.Benim dediğim çörek otlu değil. Propolis, arı ekmeği arı sütü polen yayla balı karışımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay bu. Öbür ay da nasipse tüpe çağırırlar inşallah.Benim dediğim çörek otlu değil. Propolis, arı ekmeği arı sütü polen yayla balı karışımı
Hayıt ı kullan tüp e çağırmassalar da dediğimi yap gerek kalmadan gebe kalırsın garanti veriyorumBu ay bu. Öbür ay da nasipse tüpe çağırırlar inşallah.
saçmalama istersen gülüm. Heeepsini yapıp gebe kalamayan kalamıyo sen hamile misin şu an?Hayıt ı kullan tüp e çağırmassalar da dediğimi yap gerek kalmadan gebe kalırsın garanti veriyorum
Bizde fiki fiki yok ki calısmak tan. Birde hepsini eşim yedi tadı cok güzel diyesaçmalama istersen gülüm. Heeepsini yapıp gebe kalamayan kalamıyo sen hamile misin şu an?
Neyin garantisini veriyon o zaman. Denedin tutturdun sandım.Bizde fiki fiki yok ki calısmak tan. Birde hepsini eşim yedi tadı cok güzel diye
Önümüzdeki ay gene alacam düzenli calısma yapıp sonucu bildiririmNeyin garantisini veriyon o zaman. Denedin tutturdun sandım.
Bildir tabi.Önümüzdeki ay gene alacam düzenli calısma yapıp sonucu bildiririm
İnşallah yapacaklar canım bir aksilik çıkmazsaEvet en heyecanlı kısımda beklemen de fena oldu. Bu ay yapacaklar mı inşallah transferi?
Bana yaz mutlaka güzel haberlerini bekliyorum.İnşallah yapacaklar canım bir aksilik çıkmazsa
Hangi vitamini kullanıyorsun merak ettimBenim amh 0.4
Daha 1 senelik evli sayılırım
Çocuk düşündükten 2 ay sonra hamile kaldım. Ve kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Ben tüp bebeğe yönlendirir diye düşündüm ama
Doktor 6 ay daha kendiniz deneyin dedi. Yumurta kalite artması için vitamin takviyesi kullanıyorum. Kürtaj sonrası bir kere denedik olmadı
6 ay tamamlandığında doktora gideceğim ne der bilmiyorum
Gerçi inşallah gerek kalmaz
Caniiimmmm o günlere geleyim atlatayim hemen yazacağım sana. Bakalım gidiyorum Simdi hastaneyeBana yaz mutlaka güzel haberlerini bekliyorum.
Q10, b12, d vitamini, arı sütü bal poleni karışımı, hayıt tohumu, testere dişli aslan pençesi çayı kullanıyorumHangi vitamini kullanıyorsun merak ettim
Canım aynı değerlere sahibiz benim de amh aynı değer de ve eşimin sperm sayısı 6 milyon senin eşinin ne kadarŞartlandırmıyorum. Ben hakikaten rahatım ama aynı durumda olan biri okur da önemsemezse diye yazıyorum. Sonuçta benim eşimin değerleri de iyi değil. Tabi ki kendiliğinden olmaz diye bir şey yok ama belli ki biraz tedaviye ihyiyacımız var.
Şu an 98 milyon.Canım aynı değerlere sahibiz benim de amh aynı değer de ve eşimin sperm sayısı 6 milyon senin eşinin ne kadar
Oo maşAllah, öncesi ne kadar dı ve nasıl 98 milyonŞu an 98 milyon.
Önceci ml 14.5 filandı. Sıfır takviye. Keçi boynuzu kürüne başladık on gün valla ben daha çok stres oldum bıraktım kendi haline. 5 6 ay sonra tekrar ölçüldü böyle çıktı. Benim de amh dışında yok bir problem ama olmadı hala bakalım tüp için evrak teslim ettik haber bekliyoruz.Oo maşAllah, öncesi ne kadar dı ve nasıl 98 milyon
Kaç milyondu yani canım pek bişey anlamadım bende ilk önce eşimin kini öğrendik sonra bana hiçbir sıkıntı yok sende dediler daha beş gün oluyor amh ı öğrenince böyle olduğunu yıkıldımÖnceci ml 14.5 filandı. Sıfır takviye. Keçi boynuzu kürüne başladık on gün valla ben daha çok stres oldum bıraktım kendi haline. 5 6 ay sonra tekrar ölçüldü böyle çıktı. Benim de amh dışında yok bir problem ama olmadı hala bakalım tüp için evrak teslim ettik haber bekliyoruz.
Yıkılma canım sperm çıkışı varsa ve yumurta varsa olur doğal yoldan. 14.5 milyondu sayısı. Ama ben daha fazla beklemek istemiyorum. Evlilik 3 yılı doldurdu. Bebeyide 1.5 yıldan fazla oldu yapmaya çalışıyom. Yeter bu kadar beklemek inşallah.Kaç milyondu yani canım pek bişey anlamadım bende ilk önce eşimin kini öğrendik sonra bana hiçbir sıkıntı yok sende dediler daha beş gün oluyor amh ı öğrenince böyle olduğunu yıkıldım
İnşAllah canım benim , inşAllah en kısa zaman da güzel haberler alırız Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun Benim yaşımdan dolayı da daha senin yaşın çok küçük bu ne böyle falan diye beni çok korkuttularYıkılma canım sperm çıkışı varsa ve yumurta varsa olur doğal yoldan. 14.5 milyondu sayısı. Ama ben daha fazla beklemek istemiyorum. Evlilik 3 yılı doldurdu. Bebeyide 1.5 yıldan fazla oldu yapmaya çalışıyom. Yeter bu kadar beklemek inşallah.
İnşAllah canım benim , inşAllah en kısa zaman da güzel haberler alırız Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun Benim yaşımdan dolayı da daha senin yaşın çok küçük bu ne böyle falan diye beni çok korkuttular