Amh düşüklüğü için tüp bebek öncesi yumurta kalitesini artırmak doğal gebelik için vitamin önerisi

merhaba takviye kullanımı sonrasındaki opu işleminiz de oluşan yumurta sayısı ve kalitesinde değişim oldu mu

merhaba takviye kullanımı sonrasındaki opu işleminiz de oluşan yumurta sayısı ve kalitesinde değişim oldu mu
Merhaba öncekilerde bir yumurta toplanabiliyordu. Bu sefer 2 toplandı, gerçi sadece biri döllendi. Sayıya katkısı oldu diyebilirim. Şimdi birkaç takviye daha ekledim. Gluteni ve şekeri de kestim. Beslenmeme süper besinleri ekledim. Bu dönemi kendime ve vücuduma iyi bakarak gerçireceğim. Eylül ekim gibi tekrar başlayacağım. Yumurtalar 3-4 ay öncesinde oluştuğu için onlara yatırım yapmaya çalışıyorum.
Siz de tedavi mi planlıyorsunuz?

Amh düşük benim eylül sonrası uludağ üni de başlayacağım tüp bebeğe. Bu ay farklı bir doktora muayene olayım dedim amh değerini boşver, minik bir sürü yumurta görüyorum dedi. Pcos olabilme ihimalimi sorguladı (adetlerim düzenli diğer bütün hormon değerlerim normal)
Acaba kullandığım takviyeler mi etkili oldu dedim içimden.

Amh tam bir gösterge değil, rezervi söylüyor, kalite ve sayı hakkında bilgi vermiyor. Çok takılmayın amh’ye. Takviyelerin katkısı olmuştur tabi. Amh kaçtı sizin?

İnşaallah ben de doğal hamile kalırım. Yumurta toplama öncesi ben de bir kutu prowomen kullandım. Başka neler kullanabilirim mfk yöntemi varmış mesaj attım mfk women ve mfk man tvsiye edildi kullanan var mı
Kullanan var cevremde dogal gebe kaldilar hepsi bende tup bebek transfer denemem sonrasinda diger yumurtalarimi donuk birakcam mfk ile devam edicem transferde sonuc alamazsam eger ben adalis ve advictorunu kullandim kilo vermek icin 1 haftada 3.5 kilo verdim mfk ilaclari bunlarda

Amh tam bir gösterge değil, rezervi söylüyor, kalite ve sayı hakkında bilgi vermiyor. Çok takılmayın amh’ye. Takviyelerin katkısı olmuştur tabi. Amh kaçtı sizin?
Daha önceki muayenelerimde yumurta az deniliyordu.
Üç farklı laboratuvar 0,95-0,34-0,75. AMH konusunu Banu Çiftçiden dinledikten sonra önemsemiyorum hiç.
Takviyeler devam omega3, folik, koenzimq10, selenyum, magnezyum, b12, çinko. Önerebileceğin farklı bir şey var mı kullanıp faydasını gördüğün?

Ben de 2019’dan bu yana amh baktırmadım. En son 0,8’di, benim de düşmüştür herhalde bu arada. Baktırmayı da düşünmüyorum.
B12 dışında ben de hepsinden alıyorum. Uzun zamandır melatonin kullanıyorum. Akşam yatmadan bir saat önce alıyorum. Yumurtalara katkısı oldu mu bilemiyorum, ama uyku kalitesine katkısı efsane
Ben resveratrol, astaksantin ve alfa lipoic asit de alıyorum. Yeni başladım bunlara faydalı olacak mı bilemiyorum. Hepsi antioksidan. Bir süredir de d3k2 damla kullanıyorum, dün baktırdım d vitamine 53 çıktı. Her sene düşük olurdu, yazın başında destek ampul verirdi doktor. Bu sene gerek kalmadı, bu fayda sağladı diyebilirim.

Bir haftada 3,5 kilo çok sağlıksız bir durum değil mi? Vücudunuzu fazla zorlar o kadar hızlı kilo vermek. Dikkat edin bence. Vücudun dengede olması hamilelik için gerekli.

Bir haftada 3,5 kilo çok sağlıksız bir durum değil mi? Vücudunuzu fazla zorlar o kadar hızlı kilo vermek. Dikkat edin bence. Vücudun dengede olması hamilelik için gerekli.
Diyet programimda okdugu icin anormal degil ilac kullanmadan oncede diyetimlede haftada 2 3 kilo veriyordum ilk 10 kilo cabuk verilir zaten ondan sonra yavaslama baslar

Amh düşükse nasıl pcos olabilir dendi tekrar amh ölçtürdünüz mü

Amh düşükse nasıl pcos olabilir dendi tekrar amh ölçtürdünüz mü
3 farklı laboratuvarda ölçtürmüştüm. 1 in altı farklı değerler çıktı hep.
Son muayene olduğum doktor sayıca çok yumurtan var pcos bile olabilirsin dedi. Klomenle 3 yumurta büyüdü femarayla 4 büyümüştü. Amh düşük olan birinde bu kadar yumurta büyümez diye düşünüyorum.
Bu yüzden Amh değeri benim için bi anlam ifade etmiyor artık.

Hangi vitaminleri kullanıyorsun

Hem yaş , hem amh (0,54)
İlk tedaviye başladığımda 1 folikül vardı, 2 ay sonra 3 en son opumda 6 ( tedavi öncesi kontrollerde kendiliğinden oluşanlardan bahsediyorum)
Merhaba benimde yaş 40 amh düşük bir tüp bebek denemem oldu oda düşükle sonuçlandı.
Sizde vitaminler işe yaradımı hamile kalabildinizmi bilgilendirebilirseniz çok sevinirim..

Merhaba sanırım yaradı 4 aylık hamileyim. İlaç kullandığım dönemden sonraki opuda pozitifi gördük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…