Amh düşüklüğü için tüp bebek öncesi yumurta kalitesini artırmak doğal gebelik için vitamin önerisi

Benim doktorum vitamin kullanmama izin vermiyordu. 5 tüp bebek denemesi yaptım olumsuz oldu.
gynositol internetten araştırıp buldum ve kullandım. Bu vitamindenmi yoksa olacağında mı bilmiyorum. spontan gebelik oluştu. amhım 0,1 di.
Şuan bende 2 kutu var kullanmak isteyen varsa 2 kişiye ücretsiz verebilirim.

Hayırlı olsun canım benim de amh düşük bana bir kutu verir misin yaş kaç

canım birini ben alabilir miyim çapa da tedaviye başlayacağım belki faydası olur amh düşük benimde. rabbim hepimizin kucağını doldursun tez zamanda

canım birini ben alabilir miyim çapa da tedaviye başlayacağım belki faydası olur amh düşük benimde. rabbim hepimizin kucağını doldursun tez zamanda
Amin inş Allah ım isteyen herkezin kucağını doldurdursun .Özelden yaz veririm

Kan sulandırıcı iğneyi tedavi dışında mi kullandınız yani demi..

Mrhba, fsh kaçtı senin?
Benimde düşük değerlerim,
Kendince kaliteli olması için uyguladınğın kür vs oldu mu?

var mı gelişme?

İnşaallah ben de doğal hamile kalırım. Yumurta toplama öncesi ben de bir kutu prowomen kullandım. Başka neler kullanabilirim mfk yöntemi varmış mesaj attım mfk women ve mfk man tvsiye edildi kullanan var mı
Mrhba, mfk kullandın mı,
Hayırlı bi gelişme var mı?

Amh, fsh kaçtı?

Hem yaş , hem amh (0,54)
İlk tedaviye başladığımda 1 folikül vardı, 2 ay sonra 3 en son opumda 6 ( tedavi öncesi kontrollerde kendiliğinden oluşanlardan bahsediyorum)
Fsh kaçtı?
Kaç ay kullandın ustteki takviyeleri faydası oldu mu?

Idil hanıma mesaj attım dönmedi, siz ücret karşılığı mi koçluk almıştınız?

Sizin değerleriniz kaçtı?
Kaç Kez famera, klomen denediniz olmadı?
Bende denedim olmadı.

konu süpermiş, ketojenik beslenmeye calısıyorum (tam olarak gerceklestirebildigimi söyleyemem), umarım bu yayını sabitlerler sonra göz atmayı düsünüyorum, paylasım icin cok teşekkürler
Ins bi gelişme oldu mu?
Ketojeniği Dr mu önermişti

Merhaba benim dr yumurta kalitesini arttırmak için normal ilaçlar dışında vitamin olarak gonamax ve SeaQten yazmıştı isterseniz yine dr unuza danışarak isimleri sorun ben memnun kaldım
Değerlerini olumlu değiştirmiş miydi, kaç ay kullandınız?
Amh, fsh, kaçtı?

Kaç yumurta vardı ilaçlardan sonra kaça çıktı?
Inş hayırlı bi sonuç çıktı mı?

Son düzenleme:
Çok güzel şu an neler yapıyorsunuz bebeğinizle bakmakla meşgulsunuz her halde

Fsh kaçtı?
Bu takviyeleri bende kullandım,
Takviye sonrasında yumurta sayın arttı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…