Hayırlı olsun canım benim de amh düşük bana bir kutu verir misin yaş kaçBenim doktorum vitamin kullanmama izin vermiyordu. 5 tüp bebek denemesi yaptım olumsuz oldu.
gynositol internetten araştırıp buldum ve kullandım. Bu vitamindenmi yoksa olacağında mı bilmiyorum. spontan gebelik oluştu. amhım 0,1 di.
Şuan bende 2 kutu var kullanmak isteyen varsa 2 kişiye ücretsiz verebilirim.
Canım hayırlı olsun bana da dua eder misinMerhaba sanırım yaradı 4 aylık hamileyim. İlaç kullandığım dönemden sonraki opuda pozitifi gördük.
canım birini ben alabilir miyim çapa da tedaviye başlayacağım belki faydası olur amh düşük benimde. rabbim hepimizin kucağını doldursun tez zamandaBenim doktorum vitamin kullanmama izin vermiyordu. 5 tüp bebek denemesi yaptım olumsuz oldu.
gynositol internetten araştırıp buldum ve kullandım. Bu vitamindenmi yoksa olacağında mı bilmiyorum. spontan gebelik oluştu. amhım 0,1 di.
Şuan bende 2 kutu var kullanmak isteyen varsa 2 kişiye ücretsiz verebilirim.
36 yaşındayım tabi veririm . Özelden mesaj yazHayırlı olsun canım benim de amh düşük bana bir kutu verir misin yaş kaç
Amin inş Allah ım isteyen herkezin kucağını doldurdursun .Özelden yaz veririmcanım birini ben alabilir miyim çapa da tedaviye başlayacağım belki faydası olur amh düşük benimde. rabbim hepimizin kucağını doldursun tez zamanda
Kan sulandırıcı iğneyi tedavi dışında mi kullandınız yani demi..Merhaba,
38 yaşındayım, 2 defa tüp bebek denemem oldu, 1i Haziran 2020, diğeri Şubat 2021, her ikisinde de 5 yumurta toplandı ve 3er embriyo transferi yapılmıştı, iki denememizde negatif oldu maalesef. akabinde genetik tarama testi yaptırdık ve kan pıhtılaşması taşıyıcısı olduğum sonucu çıktı, sonrasında Oxapar iğne vuruldum tedavi sırasında da tedaviden sonrada, daha sonra Biosteron hap günlük kullandım kendimi Mayıs 2022 de planladığımız 3. tüp bebek denemesine hazırlıyordum ki Mart ayında hamile olduğum haberini aldım Allahıma bin şükür, umarım sizde dertsiz sıkıntısız kendiliğinizden kalırsınız.
Ben iğneyi vurulmaya, Biosteron kullanmaya ve hergün bir avokado yemeye özen gösterdim. Ayrıca tüp bebek döneminden kalma progesteron fitillerim vardı adetim gecikince onlardan kullanmaya başladım bi umut dedim. Hamdolsun şuan 13 haftalığız ve darısı tüm benim gibi çaresiz kalanlara inşallah.
Çok zorlu bir süreç yaşamayan bilemez Rabbim emeklerimizi ve beklentilerimizi hüsrana uğratmasın inşallah.
Mrhba, fsh kaçtı senin?Amh 0.52 yaş 34 ilk tüp bebek denememin tutmadığını öğrendim. 5 yumurtam vardı 2 sini adetle atıldı 3 yumurtam kaldı üçü döllendi iki embriyom kaldı transfer edildiler olmadı. Amh düşük olup doğal yolla hamile kalan ya da tüp bebek öncesi yumurtaların kalitesini artırmak için vitamin kür kullanarak faydasını gören var mı
Mrhba, mfk kullandın mı,İnşaallah ben de doğal hamile kalırım. Yumurta toplama öncesi ben de bir kutu prowomen kullandım. Başka neler kullanabilirim mfk yöntemi varmış mesaj attım mfk women ve mfk man tvsiye edildi kullanan var mı
Amh, fsh kaçtı?Merhabalar bende tüp bebek tedavi sürecindeyim yumurta kalitemi arttırmak için Arı sütü bal polen karışımı 2 ay her sabah bi kaşık içtim. Birde tedaviye başlamadan iki hafta önce önce her akşam süt avokado muz bal polen keçiboynuzu özü ceviz fındık hepsinden azar azar koyarak blendrdan geçip içtim. Bende de amh düşüklüğü var normalde 2.3 adet bulunurken 9 adet yumurtam toplandı şuan birinci kalite yumurtam donduruldu transferi için bekliyorum Bunları deyebilirsiniz bende yapmış güzel sonuç almış birinin tavsiyesi üzerine yaptım şifa olsun sizede inşallah
Bunları Dr mu önerdi bi faydasını gördün mü?Bana verilmedi ama ben omega 3 kullandım kısa bi süre şuanda folik asit kullanıyorum iğnelerimle beraber başlamıştım
Fsh kaçtı?Hem yaş , hem amh (0,54)
İlk tedaviye başladığımda 1 folikül vardı, 2 ay sonra 3 en son opumda 6 ( tedavi öncesi kontrollerde kendiliğinden oluşanlardan bahsediyorum)
Sizin değerleriniz kaçtı?çok teşekkür ederim :) takip ediyorum sayfasını, tavsiye ettigi bircok vitamini kullanıyorum, sizin paylastıklarınızı da inceleyecegim. birkac aydır klomen femara filan denedim ama bu ay ara verdim, birkac ay beslenme ve takviyelere dikkat edip sonrasında tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum. tekrar teşekkürler
Amh düşük olunca Dr un moralini bozmadı mı?Eki Görüntüle 3051126
Konunun üstüne denk geldi. İkisi de benim kendi doktorum. Belki işinize yarar.
Ins bi gelişme oldu mu?konu süpermiş, ketojenik beslenmeye calısıyorum (tam olarak gerceklestirebildigimi söyleyemem), umarım bu yayını sabitlerler sonra göz atmayı düsünüyorum, paylasım icin cok teşekkürler
Enflamasyon önemli mi bu süreçte olumsuz etkilemesinde?Bromelin ananasın özütü. Ödemin oluşmasına sebep olan enflamasyonu engelliyor. Onu transfer dönemi zamanında kullanabilirsin.
Değerlerini olumlu değiştirmiş miydi, kaç ay kullandınız?Merhaba benim dr yumurta kalitesini arttırmak için normal ilaçlar dışında vitamin olarak gonamax ve SeaQten yazmıştı isterseniz yine dr unuza danışarak isimleri sorun ben memnun kaldım
Çok güzel şu an neler yapıyorsunuz bebeğinizle bakmakla meşgulsunuz her haldeMerhaba,
38 yaşındayım, 2 defa tüp bebek denemem oldu, 1i Haziran 2020, diğeri Şubat 2021, her ikisinde de 5 yumurta toplandı ve 3er embriyo transferi yapılmıştı, iki denememizde negatif oldu maalesef. akabinde genetik tarama testi yaptırdık ve kan pıhtılaşması taşıyıcısı olduğum sonucu çıktı, sonrasında Oxapar iğne vuruldum tedavi sırasında da tedaviden sonrada, daha sonra Biosteron hap günlük kullandım kendimi Mayıs 2022 de planladığımız 3. tüp bebek denemesine hazırlıyordum ki Mart ayında hamile olduğum haberini aldım Allahıma bin şükür, umarım sizde dertsiz sıkıntısız kendiliğinizden kalırsınız.
Ben iğneyi vurulmaya, Biosteron kullanmaya ve hergün bir avokado yemeye özen gösterdim. Ayrıca tüp bebek döneminden kalma progesteron fitillerim vardı adetim gecikince onlardan kullanmaya başladım bi umut dedim. Hamdolsun şuan 13 haftalığız ve darısı tüm benim gibi çaresiz kalanlara inşallah.
Çok zorlu bir süreç yaşamayan bilemez Rabbim emeklerimizi ve beklentilerimizi hüsrana uğratmasın inşallah.
Fsh kaçtı?Daha önceki muayenelerimde yumurta az deniliyordu.
Üç farklı laboratuvar 0,95-0,34-0,75. AMH konusunu Banu Çiftçiden dinledikten sonra önemsemiyorum hiç.
Takviyeler devam omega3, folik, koenzimq10, selenyum, magnezyum, b12, çinko. Önerebileceğin farklı bir şey var mı kullanıp faydasını gördüğün?