Amh düşüklüğü için tüp bebek öncesi yumurta kalitesini artırmak doğal gebelik için vitamin önerisi

Merhabalar bende tüp bebek tedavi sürecindeyim yumurta kalitemi arttırmak için Arı sütü bal polen karışımı 2 ay her sabah bi kaşık içtim. Birde tedaviye başlamadan iki hafta önce önce her akşam süt avokado muz bal polen keçiboynuzu özü ceviz fındık hepsinden azar azar koyarak blendrdan geçip içtim. Bende de amh düşüklüğü var normalde 2.3 adet bulunurken 9 adet yumurtam toplandı şuan birinci kalite yumurtam donduruldu transferi için bekliyorum Bunları deyebilirsiniz bende yapmış güzel sonuç almış birinin tavsiyesi üzerine yaptım şifa olsun sizede inşallah 🤲🏻
amh nz kaçtı

Merhabalar. Ben de vitamin takviyeleri kullandım. Doktorum Astalife önerdi kalite için bir ay kullandım. Önceki tedavilerimde kullandığım melatonin ve new life koenzime devam ettim. Koenzimi ilaçlara başlayınca 2 tane almaya başladım. Ayrıca bazı günler d vitamini aldım. Folik asit zaten şart. Bir de her sabah arı sütü içtim. Bol bol ananas yedim.
En son 4 yumurtam olmuştu yarın kontrolüm var. Sanırım cumartesi opu olucam.

Amh 0.52 yaş 34 ilk tüp bebek denememin tutmadığını öğrendim. 5 yumurtam vardı 2 sini adetle atıldı 3 yumurtam kaldı üçü döllendi iki embriyom kaldı transfer edildiler olmadı. Amh düşük olup doğal yolla hamile kalan ya da tüp bebek öncesi yumurtaların kalitesini artırmak için vitamin kür kullanarak faydasını gören var mı
Merhaba,

38 yaşındayım, 2 defa tüp bebek denemem oldu, 1i Haziran 2020, diğeri Şubat 2021, her ikisinde de 5 yumurta toplandı ve 3er embriyo transferi yapılmıştı, iki denememizde negatif oldu maalesef. akabinde genetik tarama testi yaptırdık ve kan pıhtılaşması taşıyıcısı olduğum sonucu çıktı, sonrasında Oxapar iğne vuruldum tedavi sırasında da tedaviden sonrada, daha sonra Biosteron hap günlük kullandım kendimi Mayıs 2022 de planladığımız 3. tüp bebek denemesine hazırlıyordum ki Mart ayında hamile olduğum haberini aldım Allahıma bin şükür, umarım sizde dertsiz sıkıntısız kendiliğinizden kalırsınız.
Ben iğneyi vurulmaya, Biosteron kullanmaya ve hergün bir avokado yemeye özen gösterdim. Ayrıca tüp bebek döneminden kalma progesteron fitillerim vardı adetim gecikince onlardan kullanmaya başladım bi umut dedim. Hamdolsun şuan 13 haftalığız ve darısı tüm benim gibi çaresiz kalanlara inşallah.

Çok zorlu bir süreç yaşamayan bilemez Rabbim emeklerimizi ve beklentilerimizi hüsrana uğratmasın inşallah.

Merhaba,

38 yaşındayım, 2 defa tüp bebek denemem oldu, 1i Haziran 2020, diğeri Şubat 2021, her ikisinde de 5 yumurta toplandı ve 3er embriyo transferi yapılmıştı, iki denememizde negatif oldu maalesef. akabinde genetik tarama testi yaptırdık ve kan pıhtılaşması taşıyıcısı olduğum sonucu çıktı, sonrasında Oxapar iğne vuruldum tedavi sırasında da tedaviden sonrada, daha sonra Biosteron hap günlük kullandım kendimi Mayıs 2022 de planladığımız 3. tüp bebek denemesine hazırlıyordum ki Mart ayında hamile olduğum haberini aldım Allahıma bin şükür, umarım sizde dertsiz sıkıntısız kendiliğinizden kalırsınız.
Ben iğneyi vurulmaya, Biosteron kullanmaya ve hergün bir avokado yemeye özen gösterdim. Ayrıca tüp bebek döneminden kalma progesteron fitillerim vardı adetim gecikince onlardan kullanmaya başladım bi umut dedim. Hamdolsun şuan 13 haftalığız ve darısı tüm benim gibi çaresiz kalanlara inşallah.

Çok zorlu bir süreç yaşamayan bilemez Rabbim emeklerimizi ve beklentilerimizi hüsrana uğratmasın inşallah.
Sağlıkla ilerlesin hayırlı olsun

Amh nız kaçtı

Merhaba,

hayırlı olsun inşaallah bana da nasip olur :) sorununuz neydi

hayırlı olsun inşaallah bana da nasip olur :) sorununuz neydi
amin inşallah Rabbim bekleyen herkese nasib eylesin ve sağlıcaklı kucağımıza alalım. Tıbbi bir sıkıntımız yoktu sadece olmuyordu. vakti varmış herşeyin Rabbim sabırla beklemeyi nasib eylesin.

Amh 0.52 yaş 34 ilk tüp bebek denememin tutmadığını öğrendim. 5 yumurtam vardı 2 sini adetle atıldı 3 yumurtam kaldı üçü döllendi iki embriyom kaldı transfer edildiler olmadı. Amh düşük olup doğal yolla hamile kalan ya da tüp bebek öncesi yumurtaların kalitesini artırmak için vitamin kür kullanarak faydasını gören var mı
Merhaba benim dr yumurta kalitesini arttırmak için normal ilaçlar dışında vitamin olarak gonamax ve SeaQten yazmıştı isterseniz yine dr unuza danışarak isimleri sorun ben memnun kaldım 💕

Teşekkür ederim yumurtalarınız toplandı mı
Evet toplandı üstüne 2 histeroskopi oldum haziran ayında transfer olacağım umarım bir terslik olmazsa ismini verdiğim vitaminler ayrı ayrı olarak kullandığınız bir çoğu vitamini tek seferde alıyorsunuz 25 adet iyi kalite yumurta toplandı biraz pahalı ve zor bir süreç doktorunuza güvenmeniz gerekiyor içinize sinen bir dr ile birlikte yola devam edin 💕🤗

Evet toplandı üstüne 2 histeroskopi oldum haziran ayında transfer olacağım umarım bir terslik olmazsa ismini verdiğim vitaminler ayrı ayrı olarak kullandığınız bir çoğu vitamini tek seferde alıyorsunuz 25 adet iyi kalite yumurta toplandı biraz pahalı ve zor bir süreç doktorunuza güvenmeniz gerekiyor içinize sinen bir dr ile birlikte yola devam edin 💕🤗
Siz nereye gidiyorsunuz

Eki Görüntüle 3050880
Tedavi öncesi bir embriyologdan koçluk aldım. (İdil Bozkurt instadan takip etseniz bile çok faydasını görürüsünüz) bana süreçte önerdiği takviyler. Ace selenyum plus ve coenzimde new life dışında belirli bir marka önermedi. Belki işinize yarar.
Merhabalar idil hanım neler önerdi başka bizlerle paylaşırmısınız 😊 Hali Hali canim bak bahsettiğim embiryologdan koçluk almis

X