Amh düşüklüğü için tüp bebek öncesi yumurta kalitesini artırmak doğal gebelik için vitamin önerisi

lilaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
679
265
36
Amh 0.52 yaş 34 ilk tüp bebek denememin tutmadığını öğrendim. 5 yumurtam vardı 2 sini adetle atıldı 3 yumurtam kaldı üçü döllendi iki embriyom kaldı transfer edildiler olmadı. Amh düşük olup doğal yolla hamile kalan ya da tüp bebek öncesi yumurtaların kalitesini artırmak için vitamin kür kullanarak faydasını gören var mı

İnşaallah ben de doğal hamile kalırım. Yumurta toplama öncesi ben de bir kutu prowomen kullandım. Başka neler kullanabilirim mfk yöntemi varmış mesaj attım mfk women ve mfk man tvsiye edildi kullanan var mı

Merhabalar bende tüp bebek tedavi sürecindeyim yumurta kalitemi arttırmak için Arı sütü bal polen karışımı 2 ay her sabah bi kaşık içtim. Birde tedaviye başlamadan iki hafta önce önce her akşam süt avokado muz bal polen keçiboynuzu özü ceviz fındık hepsinden azar azar koyarak blendrdan geçip içtim. Bende de amh düşüklüğü var normalde 2.3 adet bulunurken 9 adet yumurtam toplandı şuan birinci kalite yumurtam donduruldu transferi için bekliyorum Bunları deyebilirsiniz bende yapmış güzel sonuç almış birinin tavsiyesi üzerine yaptım şifa olsun sizede inşallah

Teşekkür ederim inşaallah benim de yumurta sayım ve kalitem artar çocuğum olur transferlerimizden pozitif sonuç almayı Allah nasip etsin

Tedavi öncesi bir embriyologdan koçluk aldım. (İdil Bozkurt instadan takip etseniz bile çok faydasını görürüsünüz) bana süreçte önerdiği takviyler. Ace selenyum plus ve coenzimde new life dışında belirli bir marka önermedi. Belki işinize yarar.

Çok teşekkürler Allah razı olsun sizin de amh düşüktü olarak hatırlıyorum

hayırlı olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin yavrunuzu.
bu vitaminleri size özel mi önerdi, amh düşük olan herkese önerdiği takviyeler mi acaba

hayırlı olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin yavrunuzu.
bu vitaminleri size özel mi önerdi, amh düşük olan herkese önerdiği takviyeler mi acaba
Çok teşekkür ederim. Ben tüp bebek tedavisine başlarken hem genel hazırlık hem de amh’ı değerlendirerek verdi. Tüp bebek için amh’ı çok dert etmiyorlar biliyorsunuz. Önemli olan yumurta kalitesi. Siz eğer normal tedavisiz düşünüyorsanız da bunları kullanabilirsiniz. İdil’in sayfasını incelerseniz bir çok bilgi var eminim yardımcı olur

çok teşekkür ederim :) takip ediyorum sayfasını, tavsiye ettigi bircok vitamini kullanıyorum, sizin paylastıklarınızı da inceleyecegim. birkac aydır klomen femara filan denedim ama bu ay ara verdim, birkac ay beslenme ve takviyelere dikkat edip sonrasında tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum. tekrar teşekkürler

En doğrusunu yaparsın canım, yazı keyifle geçir, bol enerji ve vitamin topla kendine. Yokun kolaylaşsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…