Amh düşüklüğü için tüp bebek öncesi yumurta kalitesini artırmak doğal gebelik için vitamin önerisi

Benim doktorum vitamin kullanmama izin vermiyordu. 5 tüp bebek denemesi yaptım olumsuz oldu.
gynositol internetten araştırıp buldum ve kullandım. Bu vitamindenmi yoksa olacağında mı bilmiyorum. spontan gebelik oluştu. amhım 0,1 di.
Şuan bende 2 kutu var kullanmak isteyen varsa 2 kişiye ücretsiz verebilirim.

Benim doktorum vitamin kullanmama izin vermiyordu. 5 tüp bebek denemesi yaptım olumsuz oldu.
gynositol internetten araştırıp buldum ve kullandım. Bu vitamindenmi yoksa olacağında mı bilmiyorum. spontan gebelik oluştu. amhım 0,1 di.
Hayırlı olsun canım benim de amh düşük bana bir kutu verir misin yaş kaç

canım birini ben alabilir miyim çapa da tedaviye başlayacağım belki faydası olur amh düşük benimde. rabbim hepimizin kucağını doldursun tez zamanda🤲

canım birini ben alabilir miyim çapa da tedaviye başlayacağım belki faydası olur amh düşük benimde. rabbim hepimizin kucağını doldursun tez zamanda🤲
Amin inş Allah ım isteyen herkezin kucağını doldurdursun .Özelden yaz veririm

Merhaba,

38 yaşındayım, 2 defa tüp bebek denemem oldu, 1i Haziran 2020, diğeri Şubat 2021, her ikisinde de 5 yumurta toplandı ve 3er embriyo transferi yapılmıştı, iki denememizde negatif oldu maalesef. akabinde genetik tarama testi yaptırdık ve kan pıhtılaşması taşıyıcısı olduğum sonucu çıktı, sonrasında Oxapar iğne vuruldum tedavi sırasında da tedaviden sonrada, daha sonra Biosteron hap günlük kullandım kendimi Mayıs 2022 de planladığımız 3. tüp bebek denemesine hazırlıyordum ki Mart ayında hamile olduğum haberini aldım Allahıma bin şükür, umarım sizde dertsiz sıkıntısız kendiliğinizden kalırsınız.
Ben iğneyi vurulmaya, Biosteron kullanmaya ve hergün bir avokado yemeye özen gösterdim. Ayrıca tüp bebek döneminden kalma progesteron fitillerim vardı adetim gecikince onlardan kullanmaya başladım bi umut dedim. Hamdolsun şuan 13 haftalığız ve darısı tüm benim gibi çaresiz kalanlara inşallah.

Çok zorlu bir süreç yaşamayan bilemez Rabbim emeklerimizi ve beklentilerimizi hüsrana uğratmasın inşallah.
Kan sulandırıcı iğneyi tedavi dışında mi kullandınız yani demi..

Amh 0.52 yaş 34 ilk tüp bebek denememin tutmadığını öğrendim. 5 yumurtam vardı 2 sini adetle atıldı 3 yumurtam kaldı üçü döllendi iki embriyom kaldı transfer edildiler olmadı. Amh düşük olup doğal yolla hamile kalan ya da tüp bebek öncesi yumurtaların kalitesini artırmak için vitamin kür kullanarak faydasını gören var mı
Mrhba, fsh kaçtı senin?
Benimde düşük değerlerim,
Kendince kaliteli olması için uyguladınğın kür vs oldu mu?

var mı gelişme?

İnşaallah ben de doğal hamile kalırım. Yumurta toplama öncesi ben de bir kutu prowomen kullandım. Başka neler kullanabilirim mfk yöntemi varmış mesaj attım mfk women ve mfk man tvsiye edildi kullanan var mı
Mrhba, mfk kullandın mı,
Hayırlı bi gelişme var mı?

Merhabalar bende tüp bebek tedavi sürecindeyim yumurta kalitemi arttırmak için Arı sütü bal polen karışımı 2 ay her sabah bi kaşık içtim. Birde tedaviye başlamadan iki hafta önce önce her akşam süt avokado muz bal polen keçiboynuzu özü ceviz fındık hepsinden azar azar koyarak blendrdan geçip içtim. Bende de amh düşüklüğü var normalde 2.3 adet bulunurken 9 adet yumurtam toplandı şuan birinci kalite yumurtam donduruldu transferi için bekliyorum Bunları deyebilirsiniz bende yapmış güzel sonuç almış birinin tavsiyesi üzerine yaptım şifa olsun sizede inşallah 🤲🏻
Amh, fsh kaçtı?

Hem yaş , hem amh (0,54)
İlk tedaviye başladığımda 1 folikül vardı, 2 ay sonra 3 en son opumda 6 ( tedavi öncesi kontrollerde kendiliğinden oluşanlardan bahsediyorum)
Fsh kaçtı?
Kaç ay kullandın ustteki takviyeleri faydası oldu mu?

Idil hanıma mesaj attım dönmedi, siz ücret karşılığı mi koçluk almıştınız?

çok teşekkür ederim :) takip ediyorum sayfasını, tavsiye ettigi bircok vitamini kullanıyorum, sizin paylastıklarınızı da inceleyecegim. birkac aydır klomen femara filan denedim ama bu ay ara verdim, birkac ay beslenme ve takviyelere dikkat edip sonrasında tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum. tekrar teşekkürler🌺❤️
Sizin değerleriniz kaçtı?
Kaç Kez famera, klomen denediniz olmadı?
Bende denedim olmadı.

Merhaba benim dr yumurta kalitesini arttırmak için normal ilaçlar dışında vitamin olarak gonamax ve SeaQten yazmıştı isterseniz yine dr unuza danışarak isimleri sorun ben memnun kaldım 💕
Değerlerini olumlu değiştirmiş miydi, kaç ay kullandınız?
Amh, fsh, kaçtı?

Kaç yumurta vardı ilaçlardan sonra kaça çıktı?
Inş hayırlı bi sonuç çıktı mı?

Son düzenleme:
Merhaba,

38 yaşındayım, 2 defa tüp bebek denemem oldu, 1i Haziran 2020, diğeri Şubat 2021, her ikisinde de 5 yumurta toplandı ve 3er embriyo transferi yapılmıştı, iki denememizde negatif oldu maalesef. akabinde genetik tarama testi yaptırdık ve kan pıhtılaşması taşıyıcısı olduğum sonucu çıktı, sonrasında Oxapar iğne vuruldum tedavi sırasında da tedaviden sonrada, daha sonra Biosteron hap günlük kullandım kendimi Mayıs 2022 de planladığımız 3. tüp bebek denemesine hazırlıyordum ki Mart ayında hamile olduğum haberini aldım Allahıma bin şükür, umarım sizde dertsiz sıkıntısız kendiliğinizden kalırsınız.
Ben iğneyi vurulmaya, Biosteron kullanmaya ve hergün bir avokado yemeye özen gösterdim. Ayrıca tüp bebek döneminden kalma progesteron fitillerim vardı adetim gecikince onlardan kullanmaya başladım bi umut dedim. Hamdolsun şuan 13 haftalığız ve darısı tüm benim gibi çaresiz kalanlara inşallah.

Çok zorlu bir süreç yaşamayan bilemez Rabbim emeklerimizi ve beklentilerimizi hüsrana uğratmasın inşallah.
Çok güzel şu an neler yapıyorsunuz bebeğinizle bakmakla meşgulsunuz her halde 😍

Daha önceki muayenelerimde yumurta az deniliyordu.
Üç farklı laboratuvar 0,95-0,34-0,75. AMH konusunu Banu Çiftçiden dinledikten sonra önemsemiyorum hiç.
Takviyeler devam omega3, folik, koenzimq10, selenyum, magnezyum, b12, çinko. Önerebileceğin farklı bir şey var mı kullanıp faydasını gördüğün?
Fsh kaçtı?
Bu takviyeleri bende kullandım,
Takviye sonrasında yumurta sayın arttı mı?

X