Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor da multivitamin verdi Elenatal 1 , bunu kullanıyorum yeni başladım zaten 4 ay dene sonra tedaviye başlayalım dediBence tedavilere başlayın. O esnada doğal yolla gelecekse gelir zaten. Benim 0,64 ölçüldü 28 yaşında. 6 ay sonra filan 2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken histerekopi sonrası doğal hamile kaldım. O arada ilaçlar filan kullandım tabi. Multivitamin kullanıyodum prowomen doktor önermişti. Ertelemeyin.
Elenatal 1 multivitamin verdi onu kullanmaya başladım. E2 bakılmadı Amh , Fsh , Lh , Tsh , Prolaktine bakıldı sadece. Amh çok düşük olduğunu 4 ay deneyelim olmazsa 4 ay sonra gel tedaviye başlayalım dedi. Mayıs ayından beri deniyoruz çok uzun zaman olmadı son 2 ay daha düzenli yumurtlama dönemine göre ilerlemeye çalışıyordum bir gideyim vitamin birşey önerir alırım gibi düşüncesiyle gittim neyle karşılaştımCanım yumurta kalitesini arttıran takviyeler kullanabilirsin. İçinde Q10, selenyum, e vitamini, inositol gibi içerikler olan vitaminler yardımcı olabilir. Impryl var mesela ona bakabilirsin, felixon woman ile birlikte magnomega ya bakabilirsin. Tabiki kesinlikle doktora danışmadan kullanma bunları da. Amh düşük olduğunda genelde kalitede çok yüksek olmuyor çünkü. Fsh değerin kötü değil 10un altında olması bekleniyor seninki de altında zaten estradiol e2 değerine bakıldı mı o kaç çıktı bakıldıysa? Birde ne zamandır deniyorsunuz hiç tedavi gördünüz mü
Iyi demiş biraz deneyin eşre de problem yoksa ve yeni denemeye basladıysanız.Doktor da multivitamin verdi Elenatal 1 , bunu kullanıyorum yeni başladım zaten 4 ay dene sonra tedaviye başlayalım dedi
Merhabalar gebelik oldumu acabaMerhaba kızlar amh düşüklüğüm var. Doğal yolla hamile kalanlar oluyormuş. Neler yaptınız ne kullandınız nasıl bir yol izlediniz? Bilgisi olan başından geçen hanımlar bilgi paylaşımı yapabilir misiniz?