Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amh düşüklüğü gebelik ?
- Konu Sahibi Minnos28
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Bence tedavilere başlayın. O esnada doğal yolla gelecekse gelir zaten. Benim 0,64 ölçüldü 28 yaşında. 6 ay sonra filan 2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken histerekopi sonrası doğal hamile kaldım. O arada ilaçlar filan kullandım tabi. Multivitamin kullanıyodum prowomen doktor önermişti. Ertelemeyin.
- 6 Ocak 2022
- 395
- 125
- 33
Canım yumurta kalitesini arttıran takviyeler kullanabilirsin. İçinde Q10, selenyum, e vitamini, inositol gibi içerikler olan vitaminler yardımcı olabilir. Impryl var mesela ona bakabilirsin, felixon woman ile birlikte magnomega ya bakabilirsin. Tabiki kesinlikle doktora danışmadan kullanma bunları da. Amh düşük olduğunda genelde kalitede çok yüksek olmuyor çünkü. Fsh değerin kötü değil 10un altında olması bekleniyor seninki de altında zaten estradiol e2 değerine bakıldı mı o kaç çıktı bakıldıysa? Birde ne zamandır deniyorsunuz hiç tedavi gördünüz mü
Doktor da multivitamin verdi Elenatal 1 , bunu kullanıyorum yeni başladım zaten 4 ay dene sonra tedaviye başlayalım dediBence tedavilere başlayın. O esnada doğal yolla gelecekse gelir zaten. Benim 0,64 ölçüldü 28 yaşında. 6 ay sonra filan 2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken histerekopi sonrası doğal hamile kaldım. O arada ilaçlar filan kullandım tabi. Multivitamin kullanıyodum prowomen doktor önermişti. Ertelemeyin.
Elenatal 1 multivitamin verdi onu kullanmaya başladım. E2 bakılmadı Amh , Fsh , Lh , Tsh , Prolaktine bakıldı sadece. Amh çok düşük olduğunu 4 ay deneyelim olmazsa 4 ay sonra gel tedaviye başlayalım dedi. Mayıs ayından beri deniyoruz çok uzun zaman olmadı son 2 ay daha düzenli yumurtlama dönemine göre ilerlemeye çalışıyordum bir gideyim vitamin birşey önerir alırım gibi düşüncesiyle gittim neyle karşılaştımCanım yumurta kalitesini arttıran takviyeler kullanabilirsin. İçinde Q10, selenyum, e vitamini, inositol gibi içerikler olan vitaminler yardımcı olabilir. Impryl var mesela ona bakabilirsin, felixon woman ile birlikte magnomega ya bakabilirsin. Tabiki kesinlikle doktora danışmadan kullanma bunları da. Amh düşük olduğunda genelde kalitede çok yüksek olmuyor çünkü. Fsh değerin kötü değil 10un altında olması bekleniyor seninki de altında zaten estradiol e2 değerine bakıldı mı o kaç çıktı bakıldıysa? Birde ne zamandır deniyorsunuz hiç tedavi gördünüz mü
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Iyi demiş biraz deneyin eşre de problem yoksa ve yeni denemeye basladıysanız.Doktor da multivitamin verdi Elenatal 1 , bunu kullanıyorum yeni başladım zaten 4 ay dene sonra tedaviye başlayalım dedi
- 24 Ekim 2023
- 1
- 3
- 1
- 34
Herkese merhaba, sırf sizlere umut olması için siteye üye oldum ve tecrübemi yazmak istiyorum. 27 yaşındayım, 2 ay önce doktora gittiğimde 1 yumurtam olduğunu ve amh testiminde 0.05 olduğunu öğrendim. Adetimin 3 günü muayene oldum ve sonuç aynıydı. Halbuki 2 senelik evliliğimde ilk muayenedem de herşey normaldi.. Çok stresli bi zamanımda gidip kan verip amh değerime baktırmıştım bunun etkisi olup olmadığını sordum, olmadığını söyledi. Direkt tüp bebek dedi. Elime Argifertil adında ilacı tutuşturdu, başka ilaç alabilir miyim dedim hayır zaten yumurtan az bu iyi bunu kullanmalısın dedi, para odaklı olması canımı çok sıktı o ilacı almadım. O an üzüldüğüm stres olduğum konuyu geride bıraktım ve kendi derdime düştüm. İnternetten bir sürü araştırma yaptım, benle aynı durumu yaşayan 35 yaşındaki arkadaşımla görüştüm, bana sen memanpozda değilsin, başka doktorlara da git dedi, yememe içmeme dikkat etmemi ve gluteni kesip spor yapmamı söyledi. Onla konuşmak içimi rahatlatmıştı. o günden sonra şekeri, kahveyi, çayı ve süt ürünleri komple kestim. Ve ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü yaptım ki bende kist pcos vb şeyler yok, sonrasında adet oldum adetim bitti ama 3 gün hafif lekelenmem oldu bence belki de tüplerdeki kalan kanlar temizlendi sebebini bilmiyorum. Endokrin doktoruna gittim haşimatom var ilaç kullanmıyorum dereotu kullanarak dengeliyordum, tüm değerlerime baktırdım ve demir eksikliğim olduğunu öğrendim. 3 kez damardan serum aldım. Demir yumurtaya oksijen taşıyor, ama kadın doğumcular tabi asla kendine baktır değerlerini gör demiyor :) Herşey birşeye vesile işte.. Sonra Folicus markasının folik asitini içmeye başladım, köyden gelsin diye bir sayfa var instagramda oradan arı sütü polenli karışım aldım, onvita balık yağı kapsülü içtim, ve stresi kesmeye çalıştım, New life coenz 10 vitaminini aldım ve bunların hepsini günde 1 kere içtim. o ara tatil planımız vardı 1 hafta boyunca günlük 25 k adım attım. Ve az evvel hamilelik haberimi aldım (maşallah). Allah isteyen herkese nasip etsin. Allah'ın hikmetinden sual olunmaz, lütfen ümitsiz olmayın, nasipte olan gelip bizi buluyor bir şekilde, ben kendimce ders çıkardım asla yememe içmeme dikkat etmezdim, kahvaltı etmezdim ve herşeyi herkesin derdini kafama çok takardım. Yani öncelikle gidin ve tüm kan değerlerinize baktırın sonrasında 6 ay deneyin, uygulamadaki yumurtalama tarihleri herkese göre değil genelleme bir tarih, yumurtlama zamanınızı anlamak için ovülasyon testi alın ve sağlıklı beslenmeye, dikkat edin, bir de embriyolog idil bozkurt var onun paylaşımlarını dikkate alın ve kendisiyle görüşün derim, sevgilerimle.
Merahaba hiç üşenmeden uzun uzun okudum çok güzel haber bu oncelikle sonucunuza çok mutlu oldum. benim de AMH 0,04 tü en son baktırdığımda ve çok ümitsizim sürekli araştırıyorum. kilolu da değilim herhangi bir sağlık problemim de yok ama çok düşük çıktı 33 yaşımdayım bir sene olmak üzere evleneli. iletişime geçerseniz çok sevinirim sürecin detayını öğrenmek istiyorum.