• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşük olanlar ultrasonda kaç yumurta görünüyor ve değeriniz kaç lütfen bilgi verir misiniz

3 - 4 yıldır depresyon ve anksiyeteyle mücadele ediyorum bu etkili olur mu rezervin azalmasında
Bana doktorum stresten azalmış demişti başta 1.70 di çokta güzeldi değerim yumurtam filanda iyiydi çocuk olmayınca çok taktım stres yaptım çevrenin etkisi filan derken bi anda amh düşmeye başladı düştük çe stresim arttı derken menopozun eşiğinde buldum kendimi en önemli etken stresmiş zaten

Bana doktorum stresten azalmış demişti başta 1.70 di çokta güzeldi değerim yumurtam filanda iyiydi çocuk olmayınca çok taktım stres yaptım çevrenin etkisi filan derken bi anda amh düşmeye başladı düştük çe stresim arttı derken menopozun eşiğinde buldum kendimi en önemli etken stresmiş zaten
Ne kadar sürede düştü. Peki mamografiden olur mu. 30 yaşında çekilmiştim

Benim de testi yaptırmadan son iki üç ayım çok kötü geçmişti. Sinir stres ne ararsanız vardı.

Başka yerde de vericem Regl olunca. Bir de benim de annemde teyzelerimde erken menapoz öyküsü yok. Şaşkınlık içerisindeyim.
Kaç yaşındaydin canım sen. Evt özel hastaneye vereceğim aradım . Bizde başka laboratuvara gönderiyoruz dedi. Üç gunde çıkıyor sonuç dedi. Pek değişeceğini sanmıyorum ama. Bende testi verdiğim ay aşırı stresliydim çünkü çocuk istiyordum ve hep bir engel çıkıyordu o ay da adet olmayınca aşırı sinirlendimm. Öyle doktora gittim kesin kist var dedim. Şok oldum

Kaç yaşındaydin canım sen. Evt özel hastaneye vereceğim aradım . Bizde başka laboratuvara gönderiyoruz dedi. Üç gunde çıkıyor sonuç dedi. Pek değişeceğini sanmıyorum ama. Bende testi verdiğim ay aşırı stresliydim çünkü çocuk istiyordum ve hep bir engel çıkıyordu o ay da adet olmayınca aşırı sinirlendimm. Öyle doktora gittim kesin kist var dedim. Şok oldum
Ben bu ay 33 e gireceğim. Çok üzgünüm yani. Hiç de çocuğum yok. Açıkçası çevremde yasitlarimdan herkes patır patır hamile kalirken açıkçası benim de olur diye düşündüm hep. Evlenince hemen istemedik çocuk. Sonra böyle bir şey çıktı şak diye onume.

Reglim düzenliydi agrim sizim çok olmazdı. Evlilik boyunca birkaç kere gittim kadın doğuma. Her şey yolunda dediler. Yolunda da gözüküyordu. Abes hiç bir şey yaşamadım şüphe duyacağım. O yüzden olur diye düşündüm.

Benim korktuğum sadece bir ay geçiktim ve kist var diye düşündüm amh 0.04 çıktı ve iki yumurta var dedi. Başka doktor 3 dedi. İki aydır adetim olmuyor söktürücüyle oluyorum. 32 yaşında yaşadığım stresi atamıyorum. Daha önümde bir sürü yıl var derken. Kalbim gönlüm darmadağın.

Nerde tedavi oluyorsunuz acaba ?bir de amh değerinize göre aslında biraz daha fazla olmalıydı acaba ne zaman verildi bu amh ? Çünkü benin amh 003 ken 4 yumurta görünüyordu mart ve nisanda şu ana kadar hep 1-2 görünürdü her ay bu ay hiç görülmedi 1 senedir gidiyorum hic toplama yapamadılar. 2 kere tedavi iptali yaşadım gelişmediği için yumurtalar
Medikal park Göztepe aynur ersahine gidiyorum Aralık ayında baktırdım amh degerime hemen tüp bebek yaptık 2 yumurta tek görünüyordu Ocak ayında tekrardan 2 yumurta göründü bu ay regl olmayı bekliyorum tekrardan baktiracagim inşallah sizinde görünür Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Gerçekten değişken mıdır? Benim 8 ay önce bir gebeligim oldu kaybettim çok kolay gebe kalmıştım 32 yaşındayım. Doktorum bekle 6 ay dedi bekledik şimdi tekrar düşünürken amh öylesine bakalım dedi doktorum muayene etti sağ ve solda yumurtalarını görüyorum dusuk çıkmaz amh sanmıyorum dedi dün sonuc çıktı 0,79 sok oldum gerçekten. Düzenli regl olan biriyim hiçbir sağlık sorunum da yok yanlış çıktığını düşünmek istiyorum 2 gün sonra doktora gideceğim ama inanılmaz üzüldüm
Valla ben de bu ay gebelik kaybı yaşadım ocakte verdiğim amh 1.21 çıktı şubatta yine verdim 1 çıktı şimdi ben hangisinr inanayım değişken bence

Kızlar bu amh neden düşüyor böyle bilen var mı genetik değil teyzelerim 50 daha yazın bile adetti sordum. Ben 32 yım. 004 çıktı ve düzenliydi bir ay geçiktim doğal yolla çocuğum var hemen hamile kalmıştım. İki yıl önce mamografi çekilmek zorunda kalmıştım doktor istedi bende radyasyon tahmin edemedim. Ondan olur mu kızlar şimdi de kafaya bunu taktim
Bana doktorum direk genetik dedi evet çevresel faktör de vardır elbet ama çok az fark eder o dedi ama amh 001 olup uzun yıllar menepoz yaşamayan da var tuhaf bi değer kolay kolay da düşmüyor diyorlar ama benim 1 ay içinde düşmüştü

Merhaba arkadaşlar ben 42 yaşındayım 2 kızım var küçük kızım 15 yaşında amh 2.03 çıktı eşimde ve bende bir sorun çıkmadı şükür ama eşim yurt dışında olduğu için sperm bıraktık o yokken ben başlayacağım tüp Bebek tedavisine bugün adet oldum pazartesi günü ilaçlara başlıyoruz 10 gün sonrada toplama yapılacak Kıbrıs'ta başladık ilk denememiz ilaçlar nekadar süre kullanılacak iğne nekadar zaman da yapılıyor ilaçlar hormon sonuçta duygusal bozukluk yapiyormu kilo yapiyormu amh çok iyi yaşına göre dedi Dr ama kaliteli yumurta olacakmi nasıl bir yolculuk bu süreç hiç bir fikrim yok tek istedigimiz sağlıklı bir evlat sahip çıkmak ikinci evliliğimiz esiminde benimde deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim Allah'ım herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏 🙏 🙏

Valla ben de bu ay gebelik kaybı yaşadım ocakte verdiğim amh 1.21 çıktı şubatta yine verdim 1 çıktı şimdi ben hangisinr inanayım değişken bence
Doktorlara göre degisken bir degil ondan sordum ben umarim testim yanlış çıkmıştır diye dua ediyorum. Pazartesi doktoruma gideceğim muhtemelen o da sok olacak bana yumurtalarını görüyorum bence amh dusuk çıkmaz demişti

Medikal park Göztepe aynur ersahine gidiyorum Aralık ayında baktırdım amh degerime hemen tüp bebek yaptık 2 yumurta tek görünüyordu Ocak ayında tekrardan 2 yumurta göründü bu ay regl olmayı bekliyorum tekrardan baktiracagim inşallah sizinde görünür Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Aminnn hepimiz inşallah

Back