- 23 Ocak 2024
- 860
- 197
- 23
- 33
- Konu Sahibi minikbaykus
Ama burda bir ablaya sordum o 35 de çekilmiş mamografi 50 de girdim menopoza dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana doktorum stresten azalmış demişti başta 1.70 di çokta güzeldi değerim yumurtam filanda iyiydi çocuk olmayınca çok taktım stres yaptım çevrenin etkisi filan derken bi anda amh düşmeye başladı düştük çe stresim arttı derken menopozun eşiğinde buldum kendimi en önemli etken stresmiş zaten3 - 4 yıldır depresyon ve anksiyeteyle mücadele ediyorum bu etkili olur mu rezervin azalmasında
Ne kadar sürede düştü. Peki mamografiden olur mu. 30 yaşında çekilmiştimBana doktorum stresten azalmış demişti başta 1.70 di çokta güzeldi değerim yumurtam filanda iyiydi çocuk olmayınca çok taktım stres yaptım çevrenin etkisi filan derken bi anda amh düşmeye başladı düştük çe stresim arttı derken menopozun eşiğinde buldum kendimi en önemli etken stresmiş zaten
Ben de hiç bir şey anlamadım. Umarım öyledir. Tek duam buDeğerinize göre baya iyi bence bide ilaçla filanda dahada artıyor 4 ile kalmıyor
Benim de testi yaptırmadan son iki üç ayım çok kötü geçmişti. Sinir stres ne ararsanız vardı.Bana doktorum stresten azalmış demişti başta 1.70 di çokta güzeldi değerim yumurtam filanda iyiydi çocuk olmayınca çok taktım stres yaptım çevrenin etkisi filan derken bi anda amh düşmeye başladı düştük çe stresim arttı derken menopozun eşiğinde buldum kendimi en önemli etken stresmiş zaten
Başka yerde de vericem Regl olunca. Bir de benim de annemde teyzelerimde erken menapoz öyküsü yok. Şaşkınlık içerisindeyim.Canım senin değerin iyi bence 002 değildir başka yerde de mi versen ki
Kaç yaşındaydin canım sen. Evt özel hastaneye vereceğim aradım . Bizde başka laboratuvara gönderiyoruz dedi. Üç gunde çıkıyor sonuç dedi. Pek değişeceğini sanmıyorum ama. Bende testi verdiğim ay aşırı stresliydim çünkü çocuk istiyordum ve hep bir engel çıkıyordu o ay da adet olmayınca aşırı sinirlendimm. Öyle doktora gittim kesin kist var dedim. Şok oldumBaşka yerde de vericem Regl olunca. Bir de benim de annemde teyzelerimde erken menapoz öyküsü yok. Şaşkınlık içerisindeyim.
3 4 ayda 1.70 den 0.80 e düştü sonra baktırmadım daha 5 yıl sonra yani bu ayy baktırdım 0.70 olmuşNe kadar sürede düştü. Peki mamografiden olur mu. 30 yaşında çekilmiştim
Ben bu ay 33 e gireceğim. Çok üzgünüm yani. Hiç de çocuğum yok. Açıkçası çevremde yasitlarimdan herkes patır patır hamile kalirken açıkçası benim de olur diye düşündüm hep. Evlenince hemen istemedik çocuk. Sonra böyle bir şey çıktı şak diye onume.Kaç yaşındaydin canım sen. Evt özel hastaneye vereceğim aradım . Bizde başka laboratuvara gönderiyoruz dedi. Üç gunde çıkıyor sonuç dedi. Pek değişeceğini sanmıyorum ama. Bende testi verdiğim ay aşırı stresliydim çünkü çocuk istiyordum ve hep bir engel çıkıyordu o ay da adet olmayınca aşırı sinirlendimm. Öyle doktora gittim kesin kist var dedim. Şok oldum
Sonra stresi azalttiz mi 080 den 0.3 4 ayda 1.70 den 0.80 e düştü sonra baktırmadım daha 5 yıl sonra yani bu ayy baktırdım 0.70 olmuş
Stresi szaltinca 0.80 den 0.70 mi düştü kısa sürede3 4 ayda 1.70 den 0.80 e düştü sonra baktırmadım daha 5 yıl sonra yani bu ayy baktırdım 0.70 olmuş
Benim korktuğum sadece bir ay geçiktim ve kist var diye düşündüm amh 0.04 çıktı ve iki yumurta var dedi. Başka doktor 3 dedi. İki aydır adetim olmuyor söktürücüyle oluyorum. 32 yaşında yaşadığım stresi atamıyorum. Daha önümde bir sürü yıl var derken. Kalbim gönlüm darmadağın.
Medikal park Göztepe aynur ersahine gidiyorum Aralık ayında baktırdım amh degerime hemen tüp bebek yaptık 2 yumurta tek görünüyordu Ocak ayında tekrardan 2 yumurta göründü bu ay regl olmayı bekliyorum tekrardan baktiracagim inşallah sizinde görünür Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin insallahNerde tedavi oluyorsunuz acaba ?bir de amh değerinize göre aslında biraz daha fazla olmalıydı acaba ne zaman verildi bu amh ? Çünkü benin amh 003 ken 4 yumurta görünüyordu mart ve nisanda şu ana kadar hep 1-2 görünürdü her ay bu ay hiç görülmedi 1 senedir gidiyorum hic toplama yapamadılar. 2 kere tedavi iptali yaşadım gelişmediği için yumurtalar
Hayır 0.3Tamam canım. 0.03 değil demi
Valla ben de bu ay gebelik kaybı yaşadım ocakte verdiğim amh 1.21 çıktı şubatta yine verdim 1 çıktı şimdi ben hangisinr inanayım değişken benceGerçekten değişken mıdır? Benim 8 ay önce bir gebeligim oldu kaybettim çok kolay gebe kalmıştım 32 yaşındayım. Doktorum bekle 6 ay dedi bekledik şimdi tekrar düşünürken amh öylesine bakalım dedi doktorum muayene etti sağ ve solda yumurtalarını görüyorum dusuk çıkmaz amh sanmıyorum dedi dün sonuc çıktı 0,79 sok oldum gerçekten. Düzenli regl olan biriyim hiçbir sağlık sorunum da yok yanlış çıktığını düşünmek istiyorum 2 gün sonra doktora gideceğim ama inanılmaz üzüldüm
Bana doktorum direk genetik dedi evet çevresel faktör de vardır elbet ama çok az fark eder o dedi ama amh 001 olup uzun yıllar menepoz yaşamayan da var tuhaf bi değer kolay kolay da düşmüyor diyorlar ama benim 1 ay içinde düşmüştüKızlar bu amh neden düşüyor böyle bilen var mı genetik değil teyzelerim 50 daha yazın bile adetti sordum. Ben 32 yım. 004 çıktı ve düzenliydi bir ay geçiktim doğal yolla çocuğum var hemen hamile kalmıştım. İki yıl önce mamografi çekilmek zorunda kalmıştım doktor istedi bende radyasyon tahmin edemedim. Ondan olur mu kızlar şimdi de kafaya bunu taktim
Doktorlara göre degisken bir degil ondan sordum ben umarim testim yanlış çıkmıştır diye dua ediyorum. Pazartesi doktoruma gideceğim muhtemelen o da sok olacak bana yumurtalarını görüyorum bence amh dusuk çıkmaz demiştiValla ben de bu ay gebelik kaybı yaşadım ocakte verdiğim amh 1.21 çıktı şubatta yine verdim 1 çıktı şimdi ben hangisinr inanayım değişken bence
Aminnn hepimiz inşallahMedikal park Göztepe aynur ersahine gidiyorum Aralık ayında baktırdım amh degerime hemen tüp bebek yaptık 2 yumurta tek görünüyordu Ocak ayında tekrardan 2 yumurta göründü bu ay regl olmayı bekliyorum tekrardan baktiracagim inşallah sizinde görünür Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin insallah