• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşük olanlar ultrasonda kaç yumurta görünüyor ve değeriniz kaç lütfen bilgi verir misiniz

Sonra stresi azalttiz mi 080 den 0.
0.80 olunca tüp bebekle bi kızım oldu sonra hiç düşünmedim çok şükür var bi tane dedim baktırmadım kafama bile takmadım bu sene kardeşi olsun istediğim için bu ay baktırdım 0.70 çıktı pazartesi de yumurta sayısına bakıp ilaç başlayacağız tedaviye yani

0.80 olunca tüp bebekle bi kızım oldu sonra hiç düşünmedim çok şükür var bi tane dedim baktırmadım kafama bile takmadım bu sene kardeşi olsun istediğim için bu ay baktırdım 0.70 çıktı pazartesi de yumurta sayısına bakıp ilaç başlayacağız tedaviye yani
Bende 5 yıl önce kendiliğimden hemen hamile kaldım amh bilmiyordum ki. Kolay hamile kalmıştım yeniden çocuk istedim bir ay geciktim 004 bı şok oldum. Hiç böyle bişey aklıma gelmedi. 5 yıldır anksiyete depresyonla mücadele ediyorum onun etkisi mi yoksa iki yıl önce mamografi çektirmek zorunda kalmıştım. Orda radyosyon mu aldım bilmiyorum. Ama iki yıldır çocuk istiyorum ve ben istedikçe bişey çıktı sinirlendim kafaya taktım ondan mı oldu bilmiyorum. Radyosyondan olsa bir ablayla konuştum. O da 35 yaşında ve 40 yasinda çektirmiş ve 51 de girmiş menopoza. Heralde ona da etki ederdi diye düşünüyorum. Kafayı yedim inan ki

Bende 5 yıl önce kendiliğimden hemen hamile kaldım amh bilmiyordum ki. Kolay hamile kalmıştım yeniden çocuk istedim bir ay geciktim 004 bı şok oldum. Hiç böyle bişey aklıma gelmedi. 5 yıldır anksiyete depresyonla mücadele ediyorum onun etkisi mi yoksa iki yıl önce mamografi çektirmek zorunda kalmıştım. Orda radyosyon mu aldım bilmiyorum. Ama iki yıldır çocuk istiyorum ve ben istedikçe bişey çıktı sinirlendim kafaya taktım ondan mı oldu bilmiyorum. Radyosyondan olsa bir ablayla konuştum. O da 35 yaşında ve 40 yasinda çektirmiş ve 51 de girmiş menopoza. Heralde ona da etki ederdi diye düşünüyorum. Kafayı yedim inan ki
Radyasyondan olmaz ya ne alakası var cnm öle olsa dünyada hamile kalan kadın kalmaz biraz genetik birazda dediğim gibi stresten kaynaklı bide yediklerimiz içtiklerimizden kaynaklı şuan çocuğu olmayan o kadr insan varki resmen hormonlarımız ile oynanmış

Radyasyondan olmaz ya ne alakası var cnm öle olsa dünyada hamile kalan kadın kalmaz biraz genetik birazda dediğim gibi stresten kaynaklı bide yediklerimiz içtiklerimizden kaynaklı şuan çocuğu olmayan o kadr insan varki resmen hormonlarımız ile oynanmış
Çok haklısın. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun. Kolayca hamile kalıp doğum yapmıştım. Her ay adet oldum düzenli yumurtlama gördüm tam kardeş istedim. Çocuğumda çok istedi. Bir ay geciktim diye dünyam başıma yıkıldı. İnşallah amh yanlistir diye dua ediyordum. Yeniden vereceğim başka bir doktora gideceğim

Çok haklısın. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun. Kolayca hamile kalıp doğum yapmıştım. Her ay adet oldum düzenli yumurtlama gördüm tam kardeş istedim. Çocuğumda çok istedi. Bir ay geciktim diye dünyam başıma yıkıldı. İnşallah amh yanlistir diye dua ediyordum. Yeniden vereceğim başka bir doktora gideceğim
Kesinlikle başka merkezde tekrar ver bide adetim 3.günü vajinal ultrasondan baktır sayısına

Doktorlara göre degisken bir degil ondan sordum ben umarim testim yanlış çıkmıştır diye dua ediyorum. Pazartesi doktoruma gideceğim muhtemelen o da sok olacak bana yumurtalarını görüyorum bence amh dusuk çıkmaz demişti
Banada öyle demişlerdi ama sanmıyorum bence o ay ki adetinizde ki yumurtalarınızı baz alıyor bu arada testlerin arasında 1 ay var ben o süreçte incir yemiştim her gün 4/5 tane o da yükseltmiş olabilir diye düşünüyorum tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG_0329.png
    IMG_0329.png
    77,9 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_0330.png
    IMG_0330.png
    94,2 KB · Görüntüleme: 23
Banada öyle demişlerdi ama sanmıyorum bence o ay ki adetinizde ki yumurtalarınızı baz alıyor bu arada testlerin arasında 1 ay var ben o süreçte incir yemiştim her gün 4/5 tane o da yükseltmiş olabilir diye düşünüyorum tavsiye ederim
Cok şaşırdım inciri bende deneyeceğim zaten bu adet doneminde ben hiç yumurtlama sancısı çekmedim ilk defa yani bilmiyorum bence de degisken bir hormon bu kendi sonucumun yanlış çıktığını düşünüyorum

Kizlar ben hissettim acayip yumurtaliklarimda kramp batma atma var ,bence sonuç negatif olup adet olunca kullandigimiz ilaçların iğnelerin etkisiyle acaba yumurtalar hemen çıkıp büyüyor mu.ben ilk adette doktoruma gitmedim bu ay dinlenecem dedim.cok pişmanım keşke gitseydim

Cok şaşırdım inciri bende deneyeceğim zaten bu adet doneminde ben hiç yumurtlama sancısı çekmedim ilk defa yani bilmiyorum bence de degisken bir hormon bu kendi sonucumun yanlış çıktığını düşünüyorum
İncirin kür yapmadım ben her gün öğlen içine ceviz koydum 5-6 tane yedim bu ara da strest te hormonu çok etkiliyor bence bir daha vermeyin test ultrasonda görünen yumurtaları baz alın bazı şeyleri boşvermemiz lazım

Ben gönderdim ngs ye benim de 5.gün 4Aa ydı ama maalesef 9.haftada kaybettim gönderdiğim de iyi kalite 5.gün 4Aa ama kaybetme riskini göze alamadım tekrardan yaşamak istemiyorum bunları en azından genetiğinden emin olayım 15bin ngs verdik transfer e de sağlıklı gelirse 50bin diyorlar dediğiniz gibi insan maddi olarak da çok yıpranıyor kürtaj oldum 20bin ona verdim yazın Hsg olmuştum tüplerde sorun yok fakat histereskopi yaptırmadım Bence de iğne en etkilisi bana öyle geliyor benim karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı doktor ilaçlara bağlı oluyor nadir de olsa dedi ve fitil dışında corasprin dahil doktorum bütün ilaçlarımı bıraktırdı ve bıraktıktan tam bir hafta sonra bebeğimi kaybettim 🥺
Benimde 4aa dı kalitesi canım kaybettiğimin allah birdaha yaşatmasın

Kızlar benim amh 1 in altındaydı 0.59 gibi. bugun yumurta toplama işleminde amh 1.37 çıktı ama yumurtam önceden 5 taneydı yanı 2024 mayısta amh dğşğktü. Şimdi amh yükselmiş yumurta azalmış 2 tane gözüktü nasıl olur ki böyle yaşım 43
Benim de 2024 ağustosta 5 tane toplandı geçen ay sadece 1 yumurta büyümüş tekrar tüp bebeğe başlayacaktık iptal oldu

Hiç bilmiyorum aşılamada sormuştum doktora yeterince var dedi sayısını söylemedi devlet hastahanesinin de böyle bi problemi var ama bu ay tüp bebekte öğreneceğim yumurta sayısınu
Allah'ım yardımciniz olsun. Burda bebek bekleyen herkesi güldürsun rabbim. İnşallah güzel olur herşey

Back