• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşük olanlar ultrasonda kaç yumurta görünüyor ve değeriniz kaç lütfen bilgi verir misiniz

Canım sana birşey diyim için rahatlasın benim amh 8 sene önce 0,40 dı geçen ay hala aynıydı öyle pat diye düşmez sağlıklı yaşa yürüyüş yap şeker ekmek onları aza indir ki ben bunları bile yapmadım. O zaman uzun sürer üzme strese girme
İnşallah canım ya. Allah'ım yardımcımız olsun inşallah

Kızlar şifa kaynağı, kırmızı pancar kırmızı havuç sarı havuç hafta da 3 kere sıkıp iciyorum

Eklentiler

• 20250216_120252.jpg
    20250216_120252.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 9
Ayrica her sabah 1 tatlı kaşığı bal arı sütü polen propolis karışımı yiyorum ,ac karnına.1 fincan hayit cayi içiyorum.haftada 4 gün aslanpencesi civanpercemi kaynatıp içiyorum

Aslında bence bu dediğiniz şu oluyor amh her zaman gerçeği yansıtmıyor önemli olan ultrasonda yumurtalıkta görünen rezerv.
Zaten ben asla amh olayına takılmadım 1.70 kende 16 toplandı 0.80 oldu yine 16 tane vardı sayı değişmedi bu ay 0.70 e düştü 8 tane göründü ama 2 tanesi gelişti yani amh pek birşey ifade etmiyor benim için ultrsonda gözüken yumurta sayısı ve kalitesi önemli olan

Zaten ben asla amh olayına takılmadım 1.70 kende 16 toplandı 0.80 oldu yine 16 tane vardı sayı değişmedi bu ay 0.70 e düştü 8 tane göründü ama 2 tanesi gelişti yani amh pek birşey ifade etmiyor benim için ultrsonda gözüken yumurta sayısı ve kalitesi önemli olan
Bende anlamadım canım ya benimde 4 yumurta var . 0.04 bazısının 2 yumurta var 0.30 vs diyorlar bu amh tam olarak neyi ölçüyor ki

Kızlar merhaba bende yeni tüp bebek tedavisine başladım yaş 39.50:) 3 yumurtam varmış. Başka herhangi bir sıkıntım yok eşimde aynı şekilde çok şükür. Sebepsiz interfilite dedi dr. 3 aşılama olumsuz. Amh 023 gibi bişey şuan.E2 yüksek dedi dr. O niye yüksek anlanadım İnşallah tüp bebek İlk denemede tutar

Back