• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşük olanlar ultrasonda kaç yumurta görünüyor ve değeriniz kaç lütfen bilgi verir misiniz

Merhaba benim amh 1.21 di 1 düştü sizde çok iyi toplanmış yumurta birsey kullandınız mı yada yaptığınız bşrsey var mı bende korkuyorum 5 tane den az yumurta toplanır diye
Herhangi birşey kullanmadım aslında ama 3 tüp bebekte de aşağı yukarı 10 16 arası toplanmıştı

Kızlar benim amh 1 in altındaydı 0.59 gibi. bugun yumurta toplama işleminde amh 1.37 çıktı ama yumurtam önceden 5 taneydı yanı 2024 mayısta amh dğşğktü. Şimdi amh yükselmiş yumurta azalmış 2 tane gözüktü nasıl olur ki böyle yaşım 43

Kızlar benim amh 1 in altındaydı 0.59 gibi. bugun yumurta toplama işleminde amh 1.37 çıktı ama yumurtam önceden 5 taneydı yanı 2024 mayısta amh dğşğktü. Şimdi amh yükselmiş yumurta azalmış 2 tane gözüktü nasıl olur ki böyle yaşım 43
Yanlış çıkmıştır sonuç muhtemelen 1.37 olsa 20 25 tane rahat yumurta toplanırdı çünkü

Benim iki yumurta var 0.04

Amh çok değişken bi değer benim aynı ay içinde değişmişti doktorum ultrasında görünen yumurta sayısını baz alıyor

Kızlar bana da bişey söyleyin lütfen bir yanlışlık olsun diye dua ediyorum. Karın ultrasonla tahmini 2-3 yumurta dedi doktor . 004 çıktı ağlıyorum 10 gündür helak oldum. Sadece bir aylık gecikmeyle gittim daha yaşım genç.

Amh çok değişken bi değer benim aynı ay içinde değişmişti doktorum ultrasında görünen yumurta sayısını baz alıyor
Senin kaç çıktı canım. Ve kaç yumurtan var. İnan 0.40 bile razıyım. Yeniden vereceğim Allah'ım gerçekten şükür namazı kılacagim Allahim kurtarsın bu dertten inanın yıkıldım

Senin kaç çıktı canım. Ve kaç yumurtan var. İnan 0.40 bile razıyım. Yeniden vereceğim Allah'ım gerçekten şükür namazı kılacagim Allahim kurtarsın bu dertten inanın yıkıldım
Siz yine de moralinizi bozmayın gene şükür bir çocuğunuz varmış. Bende o da yok. 0.02 amh

Tekrar ölçtürün ben bu ayki adetle tekrar ölçtüreceğim belki iki üç tık fazla çıkar. Ben de sizin dediğiniz gibi 0.40 a razıyım keşke

Yanlış çıkmıştır sonuç muhtemelen 1.37 olsa 20 25 tane rahat yumurta toplanırdı çünkü
Valla anlamadım ne kullanıyorsun vitamin olarak dedi. Adetin ikinci günü bakmışlardı. Şaşırdım amh yüksekse yumurtada çok olmalı bi terslik var değil mi. Doktor sonra amh ye çok takılma dedi.

Valla anlamadım ne kullanıyorsun vitamin olarak dedi. Adetin ikinci günü bakmışlardı. Şaşırdım amh yüksekse yumurtada çok olmalı bi terslik var değil mi. Doktor sonra amh ye çok takılma dedi.
Aynen amh cok değişiyor yani ben pek inanmıyorum benimki 0.80 di 16 yumurta toplandı şuan 0.70 3 tane anca var dedi karın ultrasonunda pazartesi tedaviye başlayacağım vajina ultrasondan bakacak doktor bakalım 0.70 ile kaç tane yumurta olucak mutlaka yazarım buraya

Aynen amh cok değişiyor yani ben pek inanmıyorum benimki 0.80 di 16 yumurta toplandı şuan 0.70 3 tane anca var dedi karın ultrasonunda pazartesi tedaviye başlayacağım vajina ultrasondan bakacak doktor bakalım 0.70 ile kaç tane yumurta olucak mutlaka yazarım buraya
Fark edermis mi karınla vajinal

Gerçekten değişken mıdır? Benim 8 ay önce bir gebeligim oldu kaybettim çok kolay gebe kalmıştım 32 yaşındayım. Doktorum bekle 6 ay dedi bekledik şimdi tekrar düşünürken amh öylesine bakalım dedi doktorum muayene etti sağ ve solda yumurtalarını görüyorum dusuk çıkmaz amh sanmıyorum dedi dün sonuc çıktı 0,79 sok oldum gerçekten. Düzenli regl olan biriyim hiçbir sağlık sorunum da yok yanlış çıktığını düşünmek istiyorum 2 gün sonra doktora gideceğim ama inanılmaz üzüldüm

Ben geçen ay doktora sordum asla yumurta sayın cogalmaz dedi tüp bebek yapıyorum ilk ay 2 yumurta göründü bir adet yumurtam 5. Güne geldi dondurduk diğeri gelişimi durdu geçen ay gittim tekrardan 2 yumurta görünüyor dedi bende sayısı artmaz mi diye sordum azalır sayısı ama artış olmaz değerlerin çok düşük dedi bir ay ara verdim nasip olursa bu ay tekrardan basliyacam eşimle genetik tasiyiciligimiz var havuz yöntemine gitmemiz lazım en az 5 6 tane yumurtanın olması gerekiyor

Nerde tedavi oluyorsunuz acaba ?bir de amh değerinize göre aslında biraz daha fazla olmalıydı acaba ne zaman verildi bu amh ? Çünkü benin amh 003 ken 4 yumurta görünüyordu mart ve nisanda şu ana kadar hep 1-2 görünürdü her ay bu ay hiç görülmedi 1 senedir gidiyorum hic toplama yapamadılar. 2 kere tedavi iptali yaşadım gelişmediği için yumurtalar

Vajinal ultrasonla baktı dört tane saydı. Amh 0,02 çıktı.

Kızlar bu amh neden düşüyor böyle bilen var mı genetik değil teyzelerim 50 daha yazın bile adetti sordum. Ben 32 yım. 004 çıktı ve düzenliydi bir ay geçiktim doğal yolla çocuğum var hemen hamile kalmıştım. İki yıl önce mamografi çekilmek zorunda kalmıştım doktor istedi bende radyasyon tahmin edemedim. Ondan olur mu kızlar şimdi de kafaya bunu taktim

Back