- Konu Sahibi minikbaykus
amin inşl. tün isteyen herkese nasip etsinAllah'ım inşallah nasip etsin inşallah sizede en kısa zamanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inşl. tün isteyen herkese nasip etsinAllah'ım inşallah nasip etsin inşallah sizede en kısa zamanda
7 8 yıl içindekaç yıl içinde düştü
Benim de 2 dedi birisi 3 dedi. İnşallah benimde 0.70 dir dua edin olur mu çok üzülüyorumSayıya göre normal sanki benim amh ilk verdiğimde 1.70 di aşağı yukarı bu kadar vardı yumurta sayım şuan 0.70 e düştü 2 3 tane anca görünüyor
İnş cnm bide karın ile vajina ultrason farkedermiş doktor öle dedi ben adetin 3.günü gitmiştim karından küçük olanlar gözükmez dediBenim de 2 dedi birisi 3 dedi. İnşallah benimde 0.70 dir dua edin olur mu çok üzülüyorum
Çok ağladım çok.uzuldum. ama benim doğru sanırım çünkü adet olmuyorum. Sokturuyle olacağımİnş cnm bide karın ile vajina ultrason farkedermiş doktor öle dedi ben adetin 3.günü gitmiştim karından küçük olanlar gözükmez dedi
Tek yumurta ile bile adet olursun öle düşünme 3 tane varmış sonuçta bende adet oluyorum ama az oluyorum 1 gün oluyorum sadece çok şükür bi tane evladınız var üzülme 1 yumurta bile olsa şansın var demekÇok ağladım çok.uzuldum. ama benim doğru sanırım çünkü adet olmuyorum. Sokturuyle olacağım
15 gün oldu öğreneli. Kist var ondan olmadı diye düşündüm. Sonra amh yle şok yaşadım. Nasıl toparlarim bilmiyorum. Bari 40 yaşına kadar adet goreydim. Şok olduk. Doktorda baktı kaldı. Günü gününe adet olurdumTek yumurta ile bile adet olursun öle düşünme 3 tane varmış sonuçta bende adet oluyorum ama az oluyorum 1 gün oluyorum sadece çok şükür bi tane evladınız var üzülme 1 yumurta bile olsa şansın var demek
Adet olduğunuz sürece tabiki umut vardır bazen adet olmadan bile ilaçla olup yumurta gözükebilir her ay değişiyor yani önemli olan bi tane kaliteli yumurtaKizlar forumda başlık açtım ama kimse bisey demedi.adet olduğumuz sürece 1 tane de olsa yumurtamiz olur mu.43 yaşındayım düzenli oluyorum 5 gün 28 günde bir 1-2 yumurtam var .değişiyor.amh 0.24
Canım bazen tek bir yumurta ile 6 yıl devam eden var ne zaman menopoz olduğunu bilemezsin ki ben yıllardır adetimi az oluyorum 5 yıldır menopoza girmedim yani tek bi yumurta bile olsa yetiyor sana15 gün oldu öğreneli. Kist var ondan olmadı diye düşündüm. Sonra amh yle şok yaşadım. Nasıl toparlarim bilmiyorum. Bari 40 yaşına kadar adet goreydim. Şok olduk. Doktorda baktı kaldı. Günü gününe adet olurdum
Ben adet oldum bugün yarına randevu verdiler canım kaç yumurta var görüşüp mutlaka yazarım buraya15 gün oldu öğreneli. Kist var ondan olmadı diye düşündüm. Sonra amh yle şok yaşadım. Nasıl toparlarim bilmiyorum. Bari 40 yaşına kadar adet goreydim. Şok olduk. Doktorda baktı kaldı. Günü gününe adet olurdum
Tamam canım çok teşekkür ederim vajinalla karın ultrasonu fark eder mi sorabilir misin. Ben daha adet olamadımBen adet oldum bugün yarına randevu verdiler canım kaç yumurta var görüşüp mutlaka yazarım buraya
0.3 canm0.30mu canım. Sadece iki yumurta mı
Tamam canım. 0.03 değil demi0.3 canm
Be de agnı sey yaşadım nedenini bulabildiniz mi bende sadece kan pıltılaşması çıktı şimdi transfer olmayada korkuyorum agnı seyleri yaşamaktanTutarsa benim bebeğim gibi 9.haftada kalbi durursa o daha zor inanın çok zordu benim için kürtaja alındım acilen lütfen genetiğe gönderin yaşadığımı yaşamanızı asla istemem![]()
Ben bu olayı yaşamadan bir hafta öncesine kadar corasprin kullanıyordum ama yine de kanda pıhtılaşma dahil genetik testleri de yaptırcm randevu aldım bakalım bir de dediğiniz gibi ben de korktum tek embriyom kalmıştı ngs ye gönderdim onu da sağlıklı gelirse transfer olcm size de geçmiş olsun kan pıhtılaşması için önceden iğne vurulmaya başlarsanız transfer öncesinden doğuma kadar hiçbir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum benim bu sorunu yaşayan birçok arkadaşım bu şekilde yaptılar sağlıklıca doğurdular darısı bizlere inşallahBe de agnı sey yaşadım nedenini bulabildiniz mi bende sadece kan pıltılaşması çıktı şimdi transfer olmayada korkuyorum agnı seyleri yaşamaktan