• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar amh hiç mi yükselmez burada yükselenlerin nasıl yükseldi lütfen bilgi verir misiniz

minikbaykus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
903
207
23
33
Kızlar bir aylık gecikmeyle 004 olduğumu öğrendim. Çok üzülüyorum psikolojik destek almak istiyorum çünkü bir haftadır uyuyamıyorum. Hiç mi çaresi yok burda bir sürü insanın yorumunu okudum bazılarınin yükselmiş bı arkadaş 001 den 6ay sonra 077 oldu yazılmis benimde 050 060 070 olsa şükredecegim lütfen yardım. Ultrasonda iki yumurta gördü doktor sadece

Benim 0.43ten 1.55e yükseldi ama yükselmesi mümkün değil dendiği için ben laboratuvar hatası olabilir diye düşünüyorum ilk değerim için. Sayı artırmaya değil de kaliteyi artırmaya bak. B vitamini kullan complex halde satılıyor zaten. Coenzim q10 kullan. Ginseng kullanabilirsin. Biraz da egzersiz yaparsan yoga,pilates ya da güzel olur

Kızlar bir aylık gecikmeyle 004 olduğumu öğrendim. Çok üzülüyorum psikolojik destek almak istiyorum çünkü bir haftadır uyuyamıyorum. Hiç mi çaresi yok burda bir sürü insanın yorumunu okudum bazılarınin yükselmiş bı arkadaş 001 den 6ay sonra 077 oldu yazılmis benimde 050 060 070 olsa şükredecegim lütfen yardım. Ultrasonda iki yumurta gördü doktor sadece
Benimde 0.74 tü bende geciktim bu ay heralde benimde iyice düştü. Tüp bebek tedavisine başlayacağız yakında

Proxyfemin isimli vitamini kullan benim de düşüktü bunu kullandım yumurtalara iyi geliyor o ay bikaç bardak da soğan suyu içtim ama düşük olduğu halde hamile kaldım. Koyu renk incir ye yaban mersini ye vs kendine güzel bak .. ama proxyfemin yumurtalıklara iyi geliyor zannımca sağlıklıca sayısını arttırır

Benimde 0.74 tü bende geciktim bu ay heralde benimde iyice düştü. Tüp bebek tedavisine başlayacağız yakında
Ben de 0.63 falandı doktor amh düşük dedi öbür ay proxyfemin kullandım bir de soğan suyu içtim bikaç bardak hamile kaldım .. düşük olması değil yumurtanın kalitesi önemli . Devamlı insanlara bu psikolojiyi aşılıyor bu doktorlar da yani .. üstelik benim 3.korunmasız ilişkimin olduğu aydı ilk deneme kimyasal gebelikti

Ben de 0.63 falandı doktor amh düşük dedi öbür ay proxyfemin kullandım bir de soğan suyu içtim bikaç bardak hamile kaldım .. düşük olması değil yumurtanın kalitesi önemli . Devamlı insanlara bu psikolojiyi aşılıyor bu doktorlar da yani .. üstelik benim 3.korunmasız ilişkimin olduğu aydı ilk deneme kimyasal gebelikti
Bende şuan prowomen kullanıyorum adet olduğumda hayıt tohumunu başlayacağım faydasını gören çok olmuş.

Bende şuan prowomen kullanıyorum adet olduğumda hayıt tohumunu başlayacağım faydasını gören çok olmuş.
Proxyfeminin içinde zaten hayıt ekstresi var hepsi var dedim ya amh düşük öbür ay hamile kaldım yumurtanın kalitesi önemli güzel beslen bu dediğim vitamin en iyisi piyasadaki kolaylıklar dilerim başta ben de duyunca üzüldüm ama stres yapmamak önemli Allah’a şükür doktorun dediği gibi de olmadı.. aşağıda fotoda Proxyfemin içeriği var hayıt ekstresi rodiola vs vs vs

Eklentiler

• IMG_4333.webp
    IMG_4333.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 22
Proxyfemin isimli vitamini kullan benim de düşüktü bunu kullandım yumurtalara iyi geliyor o ay bikaç bardak da soğan suyu içtim ama düşük olduğu halde hamile kaldım. Koyu renk incir ye yaban mersini ye vs kendine güzel bak .. ama proxyfemin yumurtalıklara iyi geliyor zannımca sağlıklıca sayısını arttırır
Kaç yumurtanız vardı amh kaçtı acaba ve doğal adet oluyormuydubuz ?

Herkese yaramıyor dikkat edin lütfen fah mı ne zaman kullansan yükseltti fsh 11 den hayıt macunu ile 90 a cıktı doğal adet olamadım ve şu an yumurta bile görünmedi bu ay

Kaç yumurtanız vardı amh kaçtı acaba ve doğal adet oluyormuydubuz ?
Amh 63 dedi çok düşük bir sayıymış pek bilgim yoktu bebek düşünmeye yeni başlamıştım ve korunmayı bırakmamıştık bile kaç yumurta sayısı vardı o şekilde hatırlamıyorum .. sigara içtiğimden dolayı üzüldüm ama çok da umursamadım işte Proxyfemin kullan bi süre dedi ben de tatile falan çıktım vitamin için çok da umursamadım durumu stressiz olmanın da etkisi vardı sanırım ayrıca yumurtanın fazlalılığı değil kalitesi önemli.. hemen hamile kaldım ben her vücut farklıdır bilemiyorum :/ soğan suyunu da ekledim tabi bikaç bardak 😀

Back
X