- Konu Sahibi minikbaykus
-
Herhangi birşey kullanmadım aslında ama 3 tüp bebekte de aşağı yukarı 10 16 arası toplanmıştıMerhaba benim amh 1.21 di 1 düştü sizde çok iyi toplanmış yumurta birsey kullandınız mı yada yaptığınız bşrsey var mı bende korkuyorum 5 tane den az yumurta toplanır diye
Yanlış çıkmıştır sonuç muhtemelen 1.37 olsa 20 25 tane rahat yumurta toplanırdı çünküKızlar benim amh 1 in altındaydı 0.59 gibi. bugun yumurta toplama işleminde amh 1.37 çıktı ama yumurtam önceden 5 taneydı yanı 2024 mayısta amh dğşğktü. Şimdi amh yükselmiş yumurta azalmış 2 tane gözüktü nasıl olur ki böyle yaşım 43
Benim iki yumurta var 0.04Kızlar benim amh 1 in altındaydı 0.59 gibi. bugun yumurta toplama işleminde amh 1.37 çıktı ama yumurtam önceden 5 taneydı yanı 2024 mayısta amh dğşğktü. Şimdi amh yükselmiş yumurta azalmış 2 tane gözüktü nasıl olur ki böyle yaşım 43
Amh çok değişken bi değer benim aynı ay içinde değişmişti doktorum ultrasında görünen yumurta sayısını baz alıyorKızlar benim amh 1 in altındaydı 0.59 gibi. bugun yumurta toplama işleminde amh 1.37 çıktı ama yumurtam önceden 5 taneydı yanı 2024 mayısta amh dğşğktü. Şimdi amh yükselmiş yumurta azalmış 2 tane gözüktü nasıl olur ki böyle yaşım 43
Senin kaç çıktı canım. Ve kaç yumurtan var. İnan 0.40 bile razıyım. Yeniden vereceğim Allah'ım gerçekten şükür namazı kılacagim Allahim kurtarsın bu dertten inanın yıkıldımAmh çok değişken bi değer benim aynı ay içinde değişmişti doktorum ultrasında görünen yumurta sayısını baz alıyor
Siz yine de moralinizi bozmayın gene şükür bir çocuğunuz varmış. Bende o da yok. 0.02 amhSenin kaç çıktı canım. Ve kaç yumurtan var. İnan 0.40 bile razıyım. Yeniden vereceğim Allah'ım gerçekten şükür namazı kılacagim Allahim kurtarsın bu dertten inanın yıkıldım
Tekrar ölçtürün ben bu ayki adetle tekrar ölçtüreceğim belki iki üç tık fazla çıkar. Ben de sizin dediğiniz gibi 0.40 a razıyım keşkeSenin kaç çıktı canım. Ve kaç yumurtan var. İnan 0.40 bile razıyım. Yeniden vereceğim Allah'ım gerçekten şükür namazı kılacagim Allahim kurtarsın bu dertten inanın yıkıldım
Valla anlamadım ne kullanıyorsun vitamin olarak dedi. Adetin ikinci günü bakmışlardı. Şaşırdım amh yüksekse yumurtada çok olmalı bi terslik var değil mi. Doktor sonra amh ye çok takılma dedi.Yanlış çıkmıştır sonuç muhtemelen 1.37 olsa 20 25 tane rahat yumurta toplanırdı çünkü
Bende olcuturem tekrardan 32 im dahaTekrar ölçtürün ben bu ayki adetle tekrar ölçtüreceğim belki iki üç tık fazla çıkar. Ben de sizin dediğiniz gibi 0.40 a razıyım keşke
Aynen amh cok değişiyor yani ben pek inanmıyorum benimki 0.80 di 16 yumurta toplandı şuan 0.70 3 tane anca var dedi karın ultrasonunda pazartesi tedaviye başlayacağım vajina ultrasondan bakacak doktor bakalım 0.70 ile kaç tane yumurta olucak mutlaka yazarım burayaValla anlamadım ne kullanıyorsun vitamin olarak dedi. Adetin ikinci günü bakmışlardı. Şaşırdım amh yüksekse yumurtada çok olmalı bi terslik var değil mi. Doktor sonra amh ye çok takılma dedi.
Fark edermis mi karınla vajinalAynen amh cok değişiyor yani ben pek inanmıyorum benimki 0.80 di 16 yumurta toplandı şuan 0.70 3 tane anca var dedi karın ultrasonunda pazartesi tedaviye başlayacağım vajina ultrasondan bakacak doktor bakalım 0.70 ile kaç tane yumurta olucak mutlaka yazarım buraya
Farkeder demişti benim doktor karından küçük olanlar gözükmüyormuş vajinal ile daha net sayarız demiştiFark edermis mi karınla vajinal
Gerçekten değişken mıdır? Benim 8 ay önce bir gebeligim oldu kaybettim çok kolay gebe kalmıştım 32 yaşındayım. Doktorum bekle 6 ay dedi bekledik şimdi tekrar düşünürken amh öylesine bakalım dedi doktorum muayene etti sağ ve solda yumurtalarını görüyorum dusuk çıkmaz amh sanmıyorum dedi dün sonuc çıktı 0,79 sok oldum gerçekten. Düzenli regl olan biriyim hiçbir sağlık sorunum da yok yanlış çıktığını düşünmek istiyorum 2 gün sonra doktora gideceğim ama inanılmaz üzüldümAmh çok değişken bi değer benim aynı ay içinde değişmişti doktorum ultrasında görünen yumurta sayısını baz alıyor
Ben geçen ay doktora sordum asla yumurta sayın cogalmaz dedi tüp bebek yapıyorum ilk ay 2 yumurta göründü bir adet yumurtam 5. Güne geldi dondurduk diğeri gelişimi durdu geçen ay gittim tekrardan 2 yumurta görünüyor dedi bende sayısı artmaz mi diye sordum azalır sayısı ama artış olmaz değerlerin çok düşük dedi bir ay ara verdim nasip olursa bu ay tekrardan basliyacam eşimle genetik tasiyiciligimiz var havuz yöntemine gitmemiz lazım en az 5 6 tane yumurtanın olması gerekiyor
Vajinal ultrasonla baktı dört tane saydı. Amh 0,02 çıktı.Aynen amh cok değişiyor yani ben pek inanmıyorum benimki 0.80 di 16 yumurta toplandı şuan 0.70 3 tane anca var dedi karın ultrasonunda pazartesi tedaviye başlayacağım vajina ultrasondan bakacak doktor bakalım 0.70 ile kaç tane yumurta olucak mutlaka yazarım buraya
Değerinize göre baya iyi bence bide ilaçla filanda dahada artıyor 4 ile kalmıyorVajinal ultrasonla baktı dört tane saydı. Amh 0,02 çıktı.
Canım senin değerin iyi bence 002 değildir başka yerde de mi versen kiVajinal ultrasonla baktı dört tane saydı. Amh 0,02 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?