- 11 Aralık 2024
- 91
- 37
- 3
- Konu Sahibi minikbaykus
Her ay aynı değil diyorlar. Benim çok stresli donemimdi 4 adet saydı. Amh 0,02Benimde yaşım 32 amh 0.3 2 yumurtam görünüyor iki aydır yumurta sayısı her ay aynı mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ay aynı değil diyorlar. Benim çok stresli donemimdi 4 adet saydı. Amh 0,02Benimde yaşım 32 amh 0.3 2 yumurtam görünüyor iki aydır yumurta sayısı her ay aynı mi acaba
Eğer sizde 4 tane görünüyorsa hiç beklemeyin tüp bebek deneyin sayı az olunca insan çok uzuluyorHer ay aynı değil diyorlar. Benim çok stresli donemimdi 4 adet saydı. Amh 0,02
Eğer sizde 4 tane görünüyorsa hiç beklemeyin tüp bebek deneyin sayı az olunca insan çok
Canm normalde amh yüksek olunca çok yumurta olmuyormuyduhayır amh 11.90
Canım evet ama şöyle. Yumurta oluyor ama büyümüyor. Yani yumurtalar birbirini sıkıştırdığı için kiste dönüşüyor. Benim ilk çatlatma iğnemde 1 yumurtam büyüdü tutmadı. İkinci tedavide iki yumurta büyüdü.Canm normalde amh yüksek olunca çok yumurta olmuyormuydu
Yalniz 26 yasimda evlendim o zamanda amh degerim 0.52 cikmisti 4 yumurta cikmisti yani 9 yil oldu ve su an 2 yumurta ve 0.09 stres ve beslenme tarzi spor vb cok etkiliyor kendimde tecrube ettimYasim 35
Adet halen tibbi tedaviye rağmen olmadiysaniz sarocoglunun kürlerini bi deneyin derim bende 35 yadimdayim son iki senedir yumurtaliklarim kist uretiyor adetim geciktikce doktora gidiyorum kist var diyordu ama ilac yazmiyordu bende bekliyorum hala olmayinca soğan kurune basliyorum aslan pencesi civan percemi hayit filan iciyorum ve kist gidiyor adetim geri geliyor ne zaman bir anormallik gorsem hemen yapiyorumBen 1 senedir tüp bebek için çabalıyorum hiç toplamaya giremedim
Amh 003
Yaş 33 olacak bu ay
1 doğal yolla evlâdım var
2 aydır adet olamadım fsh 90 cıktı cyclo prognova verdiler kullan gel dediler bitirdim hala adet olamadım hala fsh yüksek
1 folikül var küçük dediler.
Hiç tüp bebek toplaması dahi yapılamadı
2 kere denedik yumurtalar gelişmedi tedavim iptal oldu.
Son kez 3.kez denemek istiyorum
Yumurta büyütme tedavisi gördünüz demi canm yok yoksa sadece çatlatma iğnesimiCanım evet ama şöyle. Yumurta oluyor ama büyümüyor. Yani yumurtalar birbirini sıkıştırdığı için kiste dönüşüyor. Benim ilk çatlatma iğnemde 1 yumurtam büyüdü tutmadı. İkinci tedavide iki yumurta büyüdü.
Benimde başka doktor üç tane gordu. İnşallah 004 değildir ya. İnşallah yanlıştır değerim biraz guzel çıkar inşallah. 32 yaşında menopoza girmek istemiyorumYalniz 26 yasimda evlendim o zamanda amh degerim 0.52 cikmisti 4 yumurta cikmisti yani 9 yil oldu ve su an 2 yumurta ve 0.09 stres ve beslenme tarzi spor vb cok etkiliyor kendimde tecrube ettim
Adet halen tibbi tedaviye rağmen olmadiysaniz sarocoglunun kürlerini bi deneyin derim bende 35 yadimdayim son iki senedir yumurtaliklarim kist uretiyor adetim geciktikce doktora gidiyorum kist var diyordu ama ilac yazmiyordu bende bekliyorum hala olmayinca soğan kurune basliyorum aslan pencesi civan percemi hayit filan iciyorum ve kist gidiyor adetim geri geliyor ne zaman bir anormallik gorsem hemen yapiyorum
Büyütme+ iğneYumurta büyütme tedavisi gördünüz demi canm yok yoksa sadece çatlatma iğnesimi
Sanki yanlış gibi seninki ya benim değerim 0.70 olduğu halde 3 tane filan dedi normal karından bakarak gelişi güzel baktı ama adet olunca özellikle baktırıcam yazarım buraya yine 2 gün var adetimeBenimde başka doktor üç tane gordu. İnşallah 004 değildir ya. İnşallah yanlıştır değerim biraz guzel çıkar inşallah. 32 yaşında menopoza girmek istemiyorum
Çok sağol canım ya mutlaka bilgilendir olur mu yüreğime su serpttin. İnanki doktora da sorabilir misin benim gitmeme daha var. Adet olmayi bekliyorum. Karınla vajinal fark eder mi diyebilir misin. Geçtiğimiz şubat ayında hormon testim. Lh 2.43 FSH 6.44 östrojen 134 çıkmış. O zaman doktor 15 mm folikul vardı adetin 3 günü o yüzden yüksek kistlesecek dedi. Bu hafta gittiğim doktor aslında fshin yuksekmistir ama östrojen onu baskilamis dediSanki yanlış gibi seninki ya benim değerim 0.70 olduğu halde 3 tane filan dedi normal karından bakarak gelişi güzel baktı ama adet olunca özellikle baktırıcam yazarım buraya yine 2 gün var adetime
0.30mu canım. Sadece iki yumurta mıBenimde yaşım 32 amh 0.3 2 yumurtam görünüyor iki aydır yumurta sayısı her ay aynı mi acaba
Ölemi östrojen yüksek olunca FSH düşükmü çıkıyormuş ilk defa duydum bunu benÇok sağol canım ya mutlaka bilgilendir olur mu yüreğime su serpttin. İnanki doktora da sorabilir misin benim gitmeme daha var. Adet olmayi bekliyorum. Karınla vajinal fark eder mi diyebilir misin. Geçtiğimiz şubat ayında hormon testim. Lh 2.43 FSH 6.44 östrojen 134 çıkmış. O zaman doktor 15 mm folikul vardı adetin 3 günü o yüzden yüksek kistlesecek dedi. Bu hafta gittiğim doktor aslında fshin yuksekmistir ama östrojen onu baskilamis dedi
Diğer doktor öyle söylediÖlemi östrojen yüksek olunca FSH düşükmü çıkıyormuş ilk defa duydum bunu ben
Benimde çünkü FSH 4 çıktı e2 80 çıkmıştıDiğer doktor öyle söyledi
benimde amh 0,05 yaşım 32 5 ay önce 1 yumurtam oldu opu oldum boş çıktı 2 ay rahim dinlendirildi bu sefer 1 yumurtam oldu ama iğnelerle büyümedi son 2 aydır da yumurtam oluşmadı regliyide ilaçla oluyordum şimdi drç ilacıda bıraktırdı kendiliğinden regl olmamı bekleyeceğiz mart başı gibi inşl. olurumda yumurtalarımda olurKızlar geçen hafta bir aylık gecikme yüzünden amh 004 olduğunu öğrendim. karın ultrasonla baktı ve sadece 2 yumurta gördü. sizlerin kaç yumurta vardı ve değeriniz kaç. Normalde Benim yasındaki birinde 10 ve üstü olmaliymis
Benim sonuç kötü mü o zaman gerçek değerim. 6.44 değil o zamanBenimde çünkü FSH 4 çıktı e2 80 çıkmıştı
Allah'ım inşallah nasip etsin inşallah sizede en kısa zamandabenimde amh 0,05 yaşım 32 5 ay önce 1 yumurtam oldu opu oldum boş çıktı 2 ay rahim dinlendirildi bu sefer 1 yumurtam oldu ama iğnelerle büyümedi son 2 aydır da yumurtam oluşmadı regliyide ilaçla oluyordum şimdi drç ilacıda bıraktırdı kendiliğinden regl olmamı bekleyeceğiz mart başı gibi inşl. olurumda yumurtalarımda olur