Amh düşük olanlar ultrasonda kaç yumurta görünüyor ve değeriniz kaç lütfen bilgi verir misiniz

Benim sonuç kötü mü o zaman gerçek değerim. 6.44 değil o zaman
Bilmiyorum ki sen öle söleyince bende şüpheye düştüm benim e2 ilk defa 80 çıktı normalde hep 50 çıkardı FSH da 6 çıkardı ilk defa e2 80 FSH 4 çıktı e2 yüksek olunca FSH düşüyorsa senin dediğin gibi benimdemi acaba e2 yükselince baskılayıp FSH düşük çıkardı ?

Ben hayıt civan perçemi aslan pençesi ada çayı hepsini kullandım hiç bir fayda giremedim daha kötü oldu hormonlarım özellikle hayıt macunu kullandigim ay fsh 11 den 90 a cıktı tavan etti bitkisel bana yaramıyor sadece bi soğan suyu kaldı denemediğim ona da korkuyorum

Evli misiniz acaba

Olabiliyor çünkü doktor bana öyle soylemisti

Yumurta rezervi ne kadar düşük olsa da hemen bitmiyor stres yapmayın. Ben 5 yıl önce ilk kontrole gittiğimde 4 yumurta saymıştı dr, tedavi olduğum süre içinde bazen 1 bazen 7 oldu, bazen hiç gözükmedi. 2 ay önce rutin jinekoloji kontrolüm için gittiğimde meraktan sordum kaç yumurta var diye yine 4 saydı doktorum. Amh bazı kadınlarda hep düşüktür ve yıllarca öyle devam eder ama yumurtlamaya devam eder dedi. Bir de benim doktorum ay ay değil dönemsel olarak yumurta sayısının değiştiğini söylemişti, yani birkaç hep 1-2 iken sonraki aylarda daha yüksek olabilirmiş. Dalga dalga yükselir azalır diyordu. Bunu aşağı doğru inen bir eğri gb düşünüp bitti bitiyor diye stres olmayın. Ve gerçekten de önemli olan sayısı hiç değil kalitesi.

İnş aynen ihtiyaç olan kaliteli bi yumurta ile sperm ve rahme tutunması tabiki ama insan bitti biticek diye stres oluyor işte

Benim korktuğum sadece bir ay geçiktim ve kist var diye düşündüm amh 0.04 çıktı ve iki yumurta var dedi. Başka doktor 3 dedi. İki aydır adetim olmuyor söktürücüyle oluyorum. 32 yaşında yaşadığım stresi atamıyorum. Daha önümde bir sürü yıl var derken. Kalbim gönlüm darmadağın.

Bide buradaki yanlış çıkanlari okudukça umut oldu bana belki diyorum. Bı ihtimalle yanlıştır ve daha 4-5 yılım vardır diye ümit arıyorum..regl olunca yine gideceğim çok üzgünüm

Yaşınız zaten daha çok genç kendinizi boşuna strese sokmayın. Stres bile etkliyordur regl olmanızı, yazan olmuştur mutlaka hayıt hapı ya da çayı düzenlemeye yardımcı oluyor.
Bide buradaki yanlış çıkanlari okudukça umut oldu bana belki diyorum. Bı ihtimalle yanlıştır ve daha 4-5 yılım vardır diye ümit arıyorum..regl olunca yine gideceğim çok üzgünüm

amh 1.47 sağda 10 solda 11 yumurta saymışlardı geçen hafta

ama bu sayıya göre amh düşük çıkmış gibi geldi bana yanlış çıkma ihtimali oluyor mu sonuçların
Sayıya göre normal sanki benim amh ilk verdiğimde 1.70 di aşağı yukarı bu kadar vardı yumurta sayım şuan 0.70 e düştü 2 3 tane anca görünüyor

Bence hormon tahlili yeni yaptirip saracogluyla irtibat kurun asistanlari cevap veriyor sonucunuza gore yonlendiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…