• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşük olanlar ultrasonda kaç yumurta görünüyor ve değeriniz kaç lütfen bilgi verir misiniz

Çok şükür bi tane varmış cnm kaç yaşında çocuğun bi anda bu kadar düşmesi de normal değil sonuçta yumurtan varmış bide doğal olmuş

Kızım 9 yaşında 10 olacak. Yani ben 7 yıl korundum. 2 senedir de gebe kalamadım bi anda düştü galiba bende bilmiyorum çok düzenli adet olan biriydim hiç şüphelenmedim ne zaman ikinci çocuğu düşündük ondan sonra gebe kalamayınca adet düzensizliği de yaşadım biraz bişey var dedim doktora gittim fsh yüksek çıkınca tüp bebeğe git denildi direk

İki yumurta gördü normal kadın dogum doktoru. Başka doktor 3 dedi. Bilmiyorum üç taneyse belki dedi .0.20 filandir sonuç yanlıştır belki diye umut ediyorum
Benim 003 amh ile 4 yumurtam vardı ilk öğrendiğimde. Amh 'ye çok takılma kaliteli 1 yumurta lazım. Ama netice olarak yumurta az ve her ay tükeniyor elimizi cabuk tutmamız şart

Benim 003 amh ile 4 yumurtam vardı ilk öğrendiğimde. Amh 'ye çok takılma kaliteli 1 yumurta lazım. Ama netice olarak yumurta az ve her ay tükeniyor elimizi cabuk tutmamız şart
İnşallah canım ya. Darmadağın oldum inan nasıl toparliycam bilmiyorum. Hiç fark etmedim çok kızıyorum çok kendime

Kızlar geçen hafta bir aylık gecikme yüzünden amh 004 olduğunu öğrendim. karın ultrasonla baktı ve sadece 2 yumurta gördü. sizlerin kaç yumurta vardı ve değeriniz kaç. Normalde Benim yasındaki birinde 10 ve üstü olmaliymis
Bnm yaşım 34 amh değerim 0,7 bndede 2/3 yumurta goruyorlardı . Tüp bebekte yumurta toplamadan önce menapur diye iğne verdı 5 gun kullandım 5 yumurta toplandı. İlaçlarla geriden gelen yumurtaları buyutebılıyolar

İnşallah canım ya. Darmadağın oldum inan nasıl toparliycam bilmiyorum. Hiç fark etmedim çok kızıyorum çok kendime
Canım fark edilmiyor bende öyle inan hiç anlamadım gebe kalamadiigmda bile esim strestendir dedi ben zorla doktora gelicem var bişey dedim yine de bunu beklemiyordum kist myom filan var sandım

Doktorum kimyasal da olsa gebelik oluyor dedi.bu da iyi bisey dedi.tutunuyor ama içerikte sorun olduğu için beta hcg dusuveriyor rahim sorunlu embriyoyu atıyor dedi.2 yumurta olduğu için pgt ye göndermeye gerek yok biz transfer ederiz zaten sorunluysa rahim atar atar dedi.cok mantıklı.hem genetige gittiğinde embriyo zarar görüyormuş kızlar hiç gerek yok dedi.mantikli değil mi zaten 2 embriyo tutarsa tutar zaten
Tutarsa benim bebeğim gibi 9.haftada kalbi durursa o daha zor inanın çok zordu benim için kürtaja alındım acilen lütfen genetiğe gönderin yaşadığımı yaşamanızı asla istemem 🥺🙁😪

Kendi kendine adet oluyor musun canım
KIZLAR LÜTFEN OKURMUSUNUZ
Evet düzenli adet oluyorum.söyle anlatayım 2011 de sol yumurtaliktan ameliyat oldum.hic farketmemisim.13 cm ye 9 cm cikolata kisti alındı.bana kime gittiysem profesore bile gittim sol yumurtalık gider alınır dediler.Ameliyati yapan uzman bi doktordu sagolsun hem kapalı ameliyat etti hem de en az zarar görecek şekilde tabi yumurtaliktan biraz gitmis .bana yıllardır hep çocuk dusunuyosan bir an önce evlen yoksa kist tekrarlar ,sol yumurtalık ister istemez ameliyat gördü sag yumurtalık sağlam onu elimizde tutmaya calisalim dedi.tabi ben 3 yıl öncesine kadar ne evliliği ne çocuğu düşünmediğim için yillarca umursamadım .2022 de anı bi şekilde evlendim evlenmeden önce öylesine kontrole gittim aynı doktoruma uzun süre gitmemiştim.ben şok rahimde miyom var 2 tane dedi büyükler dedi çocuk dusunuyosan hemen ameliyat ol dedi.korkudan bi profesore gittim tabi adamlar sadece karından ultrasonla bakabiliyolar. O da 3 tane görünüyor dedi.apar topar ameliyat oldum 9 tane miyom aldilar ben şoook.doktor dediki yumurtaliklar tüpler rahim şu an çok güzel hiç bi sıkıntı yok.sadece sol yumurtalık ameliyattan dolayı biraz küçük ama önemli değil dedi.ben bu yaşta evlendiğimde 1 yıl da vajinismus sıkıntısı yaşadım kızlar ileri derecede.bu yüzden her şeyim gecikti.psikolojim bozuldu.boşanmanin eşiğinden döndüm.doktor yaşından dolayı hemen çocuk düşünmelisin yoksa tüp bebek tedavisi kaçınılmaz olur dedi.su an doğal yolla bile olabilir dedi.ben 1 yılın sonunda vajinismusu yendiğim için maalesef doğal yolla hic deneyemedik.hemen doktora gittik hormonlar tüp bebeği gösteriyordu artık.gecen yıl ocak ayında ilk tedavi için yumurtalara baktılar maalesef ne görelim sag yumurtalikta sağlam olan da hiç yumurta yok rezervi tamamen bitmiş.ameliyatli sol da 2 yumurta var kızlar.butun doktorlar hayret etti ameliyatımi yapan doktorlar bile.normalde ameliyatlı yumurtalikta olmazmış hele hele çikolata kisti alınanlarda.bu mucize dediler .ben de 2 gündür düşünüyorum. ACABA SOL YUMURTALIK HASARLI OLDUGU ICIN MI YUMURTALAR SIKINTILI KIZLAR NE DERSINIZ BUNU DOKTORUMA DA BI SORACAM

Tabi fark eder 3. 4. Gün baktirmaniz daha doğru. Vajinal ultrasonda görünen folikul sayısı yazdığım
Ben muayene olamıyorum vajinismus gibi bı durumum vardı karinndan baktırdım. iki yıldır kaç doktora gittim. Hiçbirisi rezervin az demedi karından baktı hepsi illa söylerlerdi heralde. Bir au önce gittim yine diyen olmadı. En son gittiğim kadın dogumcu yine karindan baktı ve sadece iki yumurta gördüm dedi. Amh istedi özel kilinik sonuçlar üniversiteye gidecek yarın çıkar seni ararım. 1 in aldıysa değer süreci hizlandiracagix dedi. Aşılama vs yaparız dedi. Diğer gün aradı çok düşük dedi. İsterseniz tüp bebeğe gidin dedi. Biraz zor dedi. O günden beri kendime gelemedim. Bir haftadır fromu hatmettim. Yanlış çıkan var. Karın ultrasonla iki görünüp vajinal 7 görünen var. Sonra değeri yükselen var. Egerki ümit arıyorum kendime yoksa kafayı yiyecegim. Daha gencim çünkü

Ben muayene olamıyorum vajinismus gibi bı durumum vardı karinndan baktırdım. iki yıldır kaç doktora gittim. Hiçbirisi rezervin az demedi karından baktı hepsi illa söylerlerdi heralde. Bir au önce gittim yine diyen olmadı. En son gittiğim kadın dogumcu yine karindan baktı ve sadece iki yumurta gördüm dedi. Amh istedi özel kilinik sonuçlar üniversiteye gidecek yarın çıkar seni ararım. 1 in aldıysa değer süreci hizlandiracagix dedi. Aşılama vs yaparız dedi. Diğer gün aradı çok düşük dedi. İsterseniz tüp bebeğe gidin dedi. Biraz zor dedi. O günden beri kendime gelemedim. Bir haftadır fromu hatmettim. Yanlış çıkan var. Karın ultrasonla iki görünüp vajinal 7 görünen var. Sonra değeri yükselen var. Egerki ümit arıyorum kendime yoksa kafayı yiyecegim. Daha gencim çünkü

Cnm bana da demediler inan bak olur dediler stres yap bol ilişki olsun dediler. Sonra birden yumurtam az fsh yüksek diye tüp bebek denildi. Hepsi bi kaç ayın içinde oldu inan

Cnm bana da demediler inan bak olur dediler stres yap bol ilişki olsun dediler. Sonra birden yumurtam az fsh yüksek diye tüp bebek denildi. Hepsi bi kaç ayın içinde oldu inan
Ben de kaç kere bir de acıyor diye adetliyken kadın doğuma gittim bir tanesi de yumurtan az görünüyor amh bakalım demedi. Ne zaman tüp bebek doktoruna gittim o saydı dört tane sonra amh istedi ben şok. 4 saydı diyelim ki 4 çıktı kaçını toplayabilecek yani çok sıkıntı bir durum. Önceden bari bir dr baksaydı görseydi ona göre önlemimi alırdım.

Ben de kaç kere bir de acıyor diye adetliyken kadın doğuma gittim bir tanesi de yumurtan az görünüyor amh bakalım demedi. Ne zaman tüp bebek doktoruna gittim o saydı dört tane sonra amh istedi ben şok. 4 saydı diyelim ki 4 çıktı kaçını toplayabilecek yani çok sıkıntı bir durum. Önceden bari bir dr baksaydı görseydi ona göre önlemimi alırdım.
Bana da olur yumurta var herşey yolunda dediler gönderdiler stres yapmışsın yapma olur dediler. Bi öğrendim ilk 4 yumurta var mart ve nisanda doktor dedi ki burdan 1-2 yumurta anca toplarım 3.soru işareti dedi. Aylar geçti hiç toplama yapamadık yumurtalar gelişmedi artık tek 1 tane kaldı ne yazık ki

Bende sizin gibi bilmiyordum hiç amh nedir fsh nedir keşke bilseydik

Benimde yaşım 32 amh 0.3 2 yumurtam görünüyor iki aydır yumurta sayısı her ay aynı mi acaba

Back