- Konu Sahibi minikbaykus
Ultrasonda yumurta gözüküyormu peki kök hücre yapılabilirBenimde bir çocuğum var 5 yıl önce ikinci ayda hamile kaldım. Su an 004 olduğunu öğrendim çok kötüyüm çok üzgünüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ultrasonda yumurta gözüküyormu peki kök hücre yapılabilirBenimde bir çocuğum var 5 yıl önce ikinci ayda hamile kaldım. Su an 004 olduğunu öğrendim çok kötüyüm çok üzgünüm
Çok şükür bi tane varmış cnm kaç yaşında çocuğun bi anda bu kadar düşmesi de normal değil sonuçta yumurtan varmış bide doğal olmuş
İki yumurta gördü normal kadın dogum doktoru. Başka doktor 3 dedi. Bilmiyorum üç taneyse belki dedi .0.20 filandir sonuç yanlıştır belki diye umut ediyorumUltrasonda yumurta gözüküyormu peki kök hücre yapılabilir
Benim 003 amh ile 4 yumurtam vardı ilk öğrendiğimde. Amh 'ye çok takılma kaliteli 1 yumurta lazım. Ama netice olarak yumurta az ve her ay tükeniyor elimizi cabuk tutmamız şartİki yumurta gördü normal kadın dogum doktoru. Başka doktor 3 dedi. Bilmiyorum üç taneyse belki dedi .0.20 filandir sonuç yanlıştır belki diye umut ediyorum
İnşallah canım ya. Darmadağın oldum inan nasıl toparliycam bilmiyorum. Hiç fark etmedim çok kızıyorum çok kendimeBenim 003 amh ile 4 yumurtam vardı ilk öğrendiğimde. Amh 'ye çok takılma kaliteli 1 yumurta lazım. Ama netice olarak yumurta az ve her ay tükeniyor elimizi cabuk tutmamız şart
Bnm yaşım 34 amh değerim 0,7 bndede 2/3 yumurta goruyorlardı . Tüp bebekte yumurta toplamadan önce menapur diye iğne verdı 5 gun kullandım 5 yumurta toplandı. İlaçlarla geriden gelen yumurtaları buyutebılıyolarKızlar geçen hafta bir aylık gecikme yüzünden amh 004 olduğunu öğrendim. karın ultrasonla baktı ve sadece 2 yumurta gördü. sizlerin kaç yumurta vardı ve değeriniz kaç. Normalde Benim yasındaki birinde 10 ve üstü olmaliymis
Canım fark edilmiyor bende öyle inan hiç anlamadım gebe kalamadiigmda bile esim strestendir dedi ben zorla doktora gelicem var bişey dedim yine de bunu beklemiyordum kist myom filan var sandımİnşallah canım ya. Darmadağın oldum inan nasıl toparliycam bilmiyorum. Hiç fark etmedim çok kızıyorum çok kendime
Tutarsa benim bebeğim gibi 9.haftada kalbi durursa o daha zor inanın çok zordu benim için kürtaja alındım acilen lütfen genetiğe gönderin yaşadığımı yaşamanızı asla istememDoktorum kimyasal da olsa gebelik oluyor dedi.bu da iyi bisey dedi.tutunuyor ama içerikte sorun olduğu için beta hcg dusuveriyor rahim sorunlu embriyoyu atıyor dedi.2 yumurta olduğu için pgt ye göndermeye gerek yok biz transfer ederiz zaten sorunluysa rahim atar atar dedi.cok mantıklı.hem genetige gittiğinde embriyo zarar görüyormuş kızlar hiç gerek yok dedi.mantikli değil mi zaten 2 embriyo tutarsa tutar zaten
Bazen öğrenmemek daha mı iyi ne öğrenince sanki daha çok düşüyorCanım fark edilmiyor bende öyle inan hiç anlamadım gebe kalamadiigmda bile esim strestendir dedi ben zorla doktora gelicem var bişey dedim yine de bunu beklemiyordum kist myom filan var sandım
Olabilir ama benim fah 34 çıktığında zaten direk tüp bebeğe yonlendirilmistim orda da istiyorlar bu tarz testleri zaten yumurta sayımdan anlaşılıyorduBazen öğrenmemek daha mı iyi ne öğrenince sanki daha çok düşüyor
KIZLAR LÜTFEN OKURMUSUNUZKendi kendine adet oluyor musun canım
Tabi fark eder 3. 4. Gün baktirmaniz daha doğru. Vajinal ultrasonda görünen folikul sayısı yazdığımBu dediğiniz vajinal yolla bakılan toplam folikul demi 5 dediğiniz. Bana iki dedi. Ama karından baktı ve adetin 20.gunuydu fark edsr mi
Ben muayene olamıyorum vajinismus gibi bı durumum vardı karinndan baktırdım. iki yıldır kaç doktora gittim. Hiçbirisi rezervin az demedi karından baktı hepsi illa söylerlerdi heralde. Bir au önce gittim yine diyen olmadı. En son gittiğim kadın dogumcu yine karindan baktı ve sadece iki yumurta gördüm dedi. Amh istedi özel kilinik sonuçlar üniversiteye gidecek yarın çıkar seni ararım. 1 in aldıysa değer süreci hizlandiracagix dedi. Aşılama vs yaparız dedi. Diğer gün aradı çok düşük dedi. İsterseniz tüp bebeğe gidin dedi. Biraz zor dedi. O günden beri kendime gelemedim. Bir haftadır fromu hatmettim. Yanlış çıkan var. Karın ultrasonla iki görünüp vajinal 7 görünen var. Sonra değeri yükselen var. Egerki ümit arıyorum kendime yoksa kafayı yiyecegim. Daha gencim çünküTabi fark eder 3. 4. Gün baktirmaniz daha doğru. Vajinal ultrasonda görünen folikul sayısı yazdığım
Ben muayene olamıyorum vajinismus gibi bı durumum vardı karinndan baktırdım. iki yıldır kaç doktora gittim. Hiçbirisi rezervin az demedi karından baktı hepsi illa söylerlerdi heralde. Bir au önce gittim yine diyen olmadı. En son gittiğim kadın dogumcu yine karindan baktı ve sadece iki yumurta gördüm dedi. Amh istedi özel kilinik sonuçlar üniversiteye gidecek yarın çıkar seni ararım. 1 in aldıysa değer süreci hizlandiracagix dedi. Aşılama vs yaparız dedi. Diğer gün aradı çok düşük dedi. İsterseniz tüp bebeğe gidin dedi. Biraz zor dedi. O günden beri kendime gelemedim. Bir haftadır fromu hatmettim. Yanlış çıkan var. Karın ultrasonla iki görünüp vajinal 7 görünen var. Sonra değeri yükselen var. Egerki ümit arıyorum kendime yoksa kafayı yiyecegim. Daha gencim çünkü
Ben de kaç kere bir de acıyor diye adetliyken kadın doğuma gittim bir tanesi de yumurtan az görünüyor amh bakalım demedi. Ne zaman tüp bebek doktoruna gittim o saydı dört tane sonra amh istedi ben şok. 4 saydı diyelim ki 4 çıktı kaçını toplayabilecek yani çok sıkıntı bir durum. Önceden bari bir dr baksaydı görseydi ona göre önlemimi alırdım.Cnm bana da demediler inan bak olur dediler stres yap bol ilişki olsun dediler. Sonra birden yumurtam az fsh yüksek diye tüp bebek denildi. Hepsi bi kaç ayın içinde oldu inan
Bana da olur yumurta var herşey yolunda dediler gönderdiler stres yapmışsın yapma olur dediler. Bi öğrendim ilk 4 yumurta var mart ve nisanda doktor dedi ki burdan 1-2 yumurta anca toplarım 3.soru işareti dedi. Aylar geçti hiç toplama yapamadık yumurtalar gelişmedi artık tek 1 tane kaldı ne yazık kiBen de kaç kere bir de acıyor diye adetliyken kadın doğuma gittim bir tanesi de yumurtan az görünüyor amh bakalım demedi. Ne zaman tüp bebek doktoruna gittim o saydı dört tane sonra amh istedi ben şok. 4 saydı diyelim ki 4 çıktı kaçını toplayabilecek yani çok sıkıntı bir durum. Önceden bari bir dr baksaydı görseydi ona göre önlemimi alırdım.