- 4 Kasım 2017
- 1.867
- 558
- 123
- 34
- Konu Sahibi minikbaykus
Kızlar geçen hafta bir aylık gecikme yüzünden amh 004 olduğunu öğrendim. karın ultrasonla baktı ve sadece 2 yumurta gördü. sizlerin kaç yumurta vardı ve değeriniz kaç. Normalde Benim yasındaki birinde 10 ve üstü olmaliymis
Yaşım 32
Amh mart ayında 003 nisan ayında 001 cıktı bi daha ölctürmedim korkudan. Marttan beri tüp bebek için gelip gidiyorum fsh sorunu da var hiç 1 kere bile toplamaya giremedim hiç toplama olamadı 1 sene olacak nerdeyse gidip gidip geliyorum. Ekim ayında fsh 11 e düşmüştü. Mart ve nisanda 4 yumurta gözüküyordu artık düşe düşe teke düştü tek 1 folikül gözüküyor ve kasımda adet oldum bi daha da gerisi gelmedi 2 ayı geçti adet olamadım. 2 ayrı doktorla 2 yumurta ile tedaviye başladık farklı aylarda iksiinde de yumurtalar gelişmedi tedavi iptal oldu birinde yumurtalar sonradan gelişip kist oldular ve kist operasyonu prp yapıldı. Prp de hiç bi fayda sağlamadı. En son 2 ay ara verelim diyince ben sinirlendim bi daha gitmek istemedim zaten zor ve kritik bi hastayım menapoz evresinde olan ara vermek nedir diye canım sıkıldı sanki toplama oldu. Başka bi iğne veya doz kullanır diye başka doktora gittim 1 folikül var küçük ve rahim ince dedi rahîm sorunum yoktu bi de o denildi bu ay ilk kez o da şu meşhur cyclo pr... isimli ilacı verdi adet ol gel dedi ilaç bitti 4 gün oluyor hala adet olamadım. Benim surecim boyle ne yazık ki bir adım ilerleyemedim 1 senedir