- Konu Sahibi crocus7919
-
- #9.681
Günaydın doğal yolla boşuna vakit kaybetmeyin. Amh baya düşük direkt tüp bebek yaptırın.Allah bağışlasın inşallah tüm isteyenlere rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Sizce ben bu değerlerle normal yolla hamile kalabilir miyim 7 aylık evliyim 25 yaşındayım. Cevap verirseniz çok mutlu olurum
Amh 0.10
Fsh 67.49
Prolaktin 13.98
Lh 25.46
Estradiol 18.41
Öncelikle geçmiş olsun. Öncelikle bizim rahatsızlığımızda doğal yolla hamile kalamazsın diye bir şey yok ki ben ilk çocuğumu tüp bebekle kucağıma aldığım halde ikincisine doğal yolla sahip oldum. Ama önlemini alman şart güvenebileceğin kendini rahat hissedebileceğin bir tüp bebek uzmanı bul ve onun kontrolünde ilerle o eğer uygun görürse sana doğal yolla deneyeceğim bir zaman verir. Ben kendi adıma konuşayım iyiki ilk bebeğimi tüp bebekle kucağıma almışım diyorum çünkü bir evlat sahibi olmak insanı çok rahatlatıyor ve bu sayede 2. Nin doğal olarak geldiğini düşünüyorum çünkü psikolojik olarak rahatlamış hissetmiştim kendimi.Allah bağışlasın inşallah tüm isteyenlere rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Sizce ben bu değerlerle normal yolla hamile kalabilir miyim 7 aylık evliyim 25 yaşındayım. Cevap verirseniz çok mutlu olurum
Amh 0.10
Fsh 67.49
Prolaktin 13.98
Lh 25.46
Estradiol 18.41
Deneyiminizi paylaştığınız için çok teşekkür ederimÖncelikle geçmiş olsun. Öncelikle bizim rahatsızlığımızda doğal yolla hamile kalamazsın diye bir şey yok ki ben ilk çocuğumu tüp bebekle kucağıma aldığım halde ikincisine doğal yolla sahip oldum. Ama önlemini alman şart güvenebileceğin kendini rahat hissedebileceğin bir tüp bebek uzmanı bul ve onun kontrolünde ilerle o eğer uygun görürse sana doğal yolla deneyeceğim bir zaman verir. Ben kendi adıma konuşayım iyiki ilk bebeğimi tüp bebekle kucağıma almışım diyorum çünkü bir evlat sahibi olmak insanı çok rahatlatıyor ve bu sayede 2. Nin doğal olarak geldiğini düşünüyorum çünkü psikolojik olarak rahatlamış hissetmiştim kendimi.
Merhaba ben size özelden bir kaç soru sordum.Lütfen mesajlarımı görünÖncelikle geçmiş olsun. Öncelikle bizim rahatsızlığımızda doğal yolla hamile kalamazsın diye bir şey yok ki ben ilk çocuğumu tüp bebekle kucağıma aldığım halde ikincisine doğal yolla sahip oldum. Ama önlemini alman şart güvenebileceğin kendini rahat hissedebileceğin bir tüp bebek uzmanı bul ve onun kontrolünde ilerle o eğer uygun görürse sana doğal yolla deneyeceğim bir zaman verir. Ben kendi adıma konuşayım iyiki ilk bebeğimi tüp bebekle kucağıma almışım diyorum çünkü bir evlat sahibi olmak insanı çok rahatlatıyor ve bu sayede 2. Nin doğal olarak geldiğini düşünüyorum çünkü psikolojik olarak rahatlamış hissetmiştim kendimi.
Hangi doktora gittiniz bana yazabilir misiniz.Merhabalar, sizlere de fikir olur diye hikayemi anlatmak istedim. Iki senedir bebek deniyorduk olmuyordu. Sonra tup bebege karar verdik ( Bu arada tup bebege baslarken AMH im 0.1 idi) Ve dollenebilen tek yumurtam ile transferi yaptik ve hamile kaldim :) Ardindan oglum 2 yasinda iken ikinciyi planladik ve yine direk tup bebek doktoruma gittim. MAH bu arada 0.2 lerde idi (Doktorun dedigine gore 1 alti deger ne olursa olsun cok da bir farki yok) Ama yine bize 3-4 ay denememizi tavsiye etti, belli olmaz dedi. Derkeeeen... Araya corona fasli girdi ve biz yurtdisindaydik. O 3-4 ay oldu 1 sene. Buarada bir kac yer arastirdim ama icime sinmedi, ben de artik ucuslarin acilip, TR'ye donebilecegimiz zamanlara ertelemeye karar verdim ikinci bebek denemesini. Ve 1 senenin sonunda adetimin 10 gun gecikmesi sonucunda bir test yaptim ve pozitif cikti! KEndi kendime hamile kalmistim bu sefer! Su anda da 36. haftamdayim, hayirlisiyla gelmesini bekliyoruz. Yani hepinize bu hormon konusunun 2+2=4 olmadigini hatirlatmak istiyorum... Dua, inanc, evren, mesaj, psikoloji... Cook farkli boyutlari var... Allah hepinizin gonlune gore versin insallah!
Hangi doktora gittinizHiç ümidinizi kaybetmeyin İnan ki doktorların bana söyledikleri ben bile ümitsizdim Yumurtamın olacağından bile emin değildim ama çok şükür 6 haftalık oldu allah sanada ve tüm anne olmak isteyene nasip etsin
Hangi doktora gittiniz yazabilir misiniz.Arkadaşlar Umut olmak istedim ben de o kadar çok gözyaşı döktüm ki olmaz dediler ama Rabbim ol derse oluyor 0.26 amh ile kendiliğinden hamile kaldım tüp bebek denemem olumsuz olmuştu ondan 1 yıl sonra kendiliğinden oldu çok şükür Allahm isteyen herkese nasip etsin ben kafamdan attığım an oldu herşey sizin de dualarniz kabul olur inşallah
Hacettepe tüp bebek merkezine Dr sezcan mümüşoğluHangi doktora gittiniz
Ne mutluMerhaba benim amh değerim 0.2ydi ben kendiliğimden hamile kaldım
Herhangi bir şey kullandınızmı acaba bitkisel yada takviye olarakMerhaba benim amh değerim 0.2ydi ben kendiliğimden hamile kaldım
Kür olarak neler kullandınız sırası varmı acabaEtiketliyorum sizi de.
SoğanKür olarak neler kullandınız sırası varmı acaba
Tşk ederim, peki nekadar süre kullandınızSoğan
Aslanpençesi, bal polen
İncir
Merhaba benim de amh değerim 0,31. Kaç ayda hamile kaldınız neler yaptınız acaba?Merhaba benim amh değerim 0.2ydi ben kendiliğimden hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?