AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Allah bağışlasın inşallah tüm isteyenlere rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Sizce ben bu değerlerle normal yolla hamile kalabilir miyim 7 aylık evliyim 25 yaşındayım. Cevap verirseniz çok mutlu olurum
Amh 0.10
Fsh 67.49
Prolaktin 13.98
Lh 25.46
Estradiol 18.41

Günaydın doğal yolla boşuna vakit kaybetmeyin. Amh baya düşük direkt tüp bebek yaptırın.

Öncelikle geçmiş olsun. Öncelikle bizim rahatsızlığımızda doğal yolla hamile kalamazsın diye bir şey yok ki ben ilk çocuğumu tüp bebekle kucağıma aldığım halde ikincisine doğal yolla sahip oldum. Ama önlemini alman şart güvenebileceğin kendini rahat hissedebileceğin bir tüp bebek uzmanı bul ve onun kontrolünde ilerle o eğer uygun görürse sana doğal yolla deneyeceğim bir zaman verir. Ben kendi adıma konuşayım iyiki ilk bebeğimi tüp bebekle kucağıma almışım diyorum çünkü bir evlat sahibi olmak insanı çok rahatlatıyor ve bu sayede 2. Nin doğal olarak geldiğini düşünüyorum çünkü psikolojik olarak rahatlamış hissetmiştim kendimi.

Deneyiminizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim

Kizlar merhaba tecrubesi olanlar yaridm edebilirmi benim yumurtalarimi saydi doktor normalde adet zamani sayilir ama arada az fark olur dedi adet donemi disinda folikuler sayimi yapilan oldumu

Merhaba ben size özelden bir kaç soru sordum.Lütfen mesajlarımı görün

Hangi doktora gittiniz bana yazabilir misiniz.

Hangi doktora gittiniz yazabilir misiniz.

Merhaba kızlar bana bir fikir verin kafayı yemek üzereyim bundan 1.5 yıl önce kendiliğinden gebe kaldım ama 8. Haftada kalp atışı olmadığı için gebelik sonladı doktorum 6 ay yada 1 yıl ara vermek gerek dedi daha sonra ben gebelik için gene gitim bu sefer yumurta çatlaması olmuyor dedi klomen verdi ve çatlama iğnesi yapamam dedi bundan üç hafta öncede sende miyom var dedi ve başka bir hastaneye yönlendirdi oraya gittik ve eşimle biz şok geçirdik biz miyomlar için gitmiştik ama doktor bize yumurta rezervin az görünüyor dedi kan alındı ve fsh 18,55 amh 0.15 çıktı ve tüp bebek için bile 6 yumurta sende zor toplanır dedi. Bana sulu ulturasan ve rahim filmi çektirmem gerek olduğunu söyledi yani napacağımı bilmiyorum bizim çocuğumuz olurken bu nasıl olabilir anlamıyorum

Merhaba bende senin gibi olanlardan biriyim amh 0,01 çıktı doktor yumurtan yok dedi fsh da aynı senin gibi çok yüksek. Devlet bizim gibi olanlara rapor veriyor tüp bebek yaptırmak için tüp bebekle şansımızı deneyecegiz normal yollardan biraz zor tüp bebekle bile zor allah yardımcımız olsun

Merhaba bir sonuç aldınız mı acaba ben 27 yaşındayım fsh 80 amh 0,01 çıktı tüp bebeğe başlanacak nasipse yumurtan yok dedi banada doktor. Bende sigarayı bırakamıyorum çok zorlanıyorum hele bu süreçte çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…