AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhabalar, AMH degerim 0.5 cikti.şubatta tüp bebek tedavim baslayacak.bu durumda olup hamile kalan varsa paylaşabilir mi
Merhaba canım, benim amh değerim 0.57 idi. 7 ay önce falan öğrendik hemen tüp bebek tedavisine başladık. Ikinci denememde pozitif gördüm. 14 Şubatta transfer oldum 26 sinda pozitifi gördüm 9 yumurta toplandı 5 dollendi 3 tanesi 5. Güne gitti 4aa kalitesindeydi 1. Deneme negatif ikinci denemede pozitif gördüm. Şimdi daha 3 haftalık. Allah hepimizin kucağına çocuklarımızı görmemizi nasip eylesin

Merhaba kızlar, 1,5 yılllık evliyim 1 düşük ve 1 kürtajım var bu ay adetimle tüp bebeğe başlıyorum amh 0.11

Merhaba, inşallah ilk seferde olur sizi çok yormadan :) Bu arada düşük neden oldu kalp atışı var mıydı
Amin inşallah :) ilk gebeliğimde keseyi göremeden başında kaybettim ikinci de ufacık kese gibi bir şey görüldü ama beta çok az ve düzensiz artıyordu dış gebelik olabilir diye kürtaj oldum 1055 den 400 lere düştü beta dış gebelik olmamasına şükrettim ama iki kayıp çok yıprattı beni genetik testi yaptırdım pıhtılaşma çıktı

yıpratır tabiki çok zor olmuştur eminim. Amh değerinizle alakalı mı acaba dr bir şey dedi mi? Benim değerim de 0.31 birkaç ay deneyeceğim ona göre sonrasında tedaviye başlayacağım.

yıpratır tabiki çok zor olmuştur eminim. Amh değerinizle alakalı mı acaba dr bir şey dedi mi? Benim değerim de 0.31 birkaç ay deneyeceğim ona göre sonrasında tedaviye başlayacağım.
Sağlıksız gebeliklerdi zaten muhtemelen de amh la ilgili bana şimdiye kadar bütün gittiğim doktorlar hamile kalmışsın tekrar kalırsın dedi kalıyorum da zaten ama sağlıklı gebelik elde edemiyorum o yüzden bu adetimle bende başlama kararı aldım

Bir çoğunu bende kullandım bu ay 2 yumurtam erken çatladı tedavi iptal oldu silbastan baslica m ama korkuyorum 2 3 ay sağlıklı beslenme diyet ve buğday cimi maça tozu kullanmaya basladim umarim ayni husrana uğramam

Merhaba beta 2.89 -fsh 44.9 bu nedemek acaba cumartesi gününe kadar bekleyemiycem :/ bilginiz olan yardımcı olurmusunuz

Betanızı ölçtürün hamilelik var gibi
Dr hamilelik olmadığını söyledi bende kaset test yaptım tek çizgi çıktı fakat ovulasyon testi yapayım bakalım dedim o kopkıyu çift çıktı çizgiler acaba diyorum yumurtlama zamanımı beta o sebepten mi yüksek cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…