Merhabalar, sizlere de fikir olur diye hikayemi anlatmak istedim. Iki senedir bebek deniyorduk olmuyordu. Sonra tup bebege karar verdik ( Bu arada tup bebege baslarken AMH im 0.1 idi) Ve dollenebilen tek yumurtam ile transferi yaptik ve hamile kaldim :) Ardindan oglum 2 yasinda iken ikinciyi planladik ve yine direk tup bebek doktoruma gittim. MAH bu arada 0.2 lerde idi (Doktorun dedigine gore 1 alti deger ne olursa olsun cok da bir farki yok) Ama yine bize 3-4 ay denememizi tavsiye etti, belli olmaz dedi. Derkeeeen... Araya corona fasli girdi ve biz yurtdisindaydik. O 3-4 ay oldu 1 sene. Buarada bir kac yer arastirdim ama icime sinmedi, ben de artik ucuslarin acilip, TR'ye donebilecegimiz zamanlara ertelemeye karar verdim ikinci bebek denemesini. Ve 1 senenin sonunda adetimin 10 gun gecikmesi sonucunda bir test yaptim ve pozitif cikti! KEndi kendime hamile kalmistim bu sefer! Su anda da 36. haftamdayim, hayirlisiyla gelmesini bekliyoruz. Yani hepinize bu hormon konusunun 2+2=4 olmadigini hatirlatmak istiyorum... Dua, inanc, evren, mesaj, psikoloji... Cook farkli boyutlari var... Allah hepinizin gonlune gore versin insallah!