- 21 Aralık 2019
- 40
- 15
- 18
- 44
- Konu Sahibi crocus7919
- #9.701
0.00 cikti amh degerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım, benim amh değerim 0.57 idi. 7 ay önce falan öğrendik hemen tüp bebek tedavisine başladık. Ikinci denememde pozitif gördüm. 14 Şubatta transfer oldum 26 sinda pozitifi gördüm 9 yumurta toplandı 5 dollendi 3 tanesi 5. Güne gitti 4aa kalitesindeydi 1. Deneme negatif ikinci denemede pozitif gördüm. Şimdi daha 3 haftalık. Allah hepimizin kucağına çocuklarımızı görmemizi nasip eylesinMerhabalar, AMH degerim 0.5 cikti.şubatta tüp bebek tedavim baslayacak.bu durumda olup hamile kalan varsa paylaşabilir mi
doktorla görüştünüz mü acaba?0.00 cikti amh degerim
Merhaba, inşallah ilk seferde olur sizi çok yormadan :) Bu arada düşük neden oldu kalp atışı var mıydıMerhaba kızlar, 1,5 yılllık evliyim 1 düşük ve 1 kürtajım var bu ay adetimle tüp bebeğe başlıyorum amh 0.11
Amin inşallah :) ilk gebeliğimde keseyi göremeden başında kaybettim ikinci de ufacık kese gibi bir şey görüldü ama beta çok az ve düzensiz artıyordu dış gebelik olabilir diye kürtaj oldum 1055 den 400 lere düştü beta dış gebelik olmamasına şükrettim ama iki kayıp çok yıprattı beni genetik testi yaptırdım pıhtılaşma çıktıMerhaba, inşallah ilk seferde olur sizi çok yormadan :) Bu arada düşük neden oldu kalp atışı var mıydı
yıpratır tabiki çok zor olmuştur eminim. Amh değerinizle alakalı mı acaba dr bir şey dedi mi? Benim değerim de 0.31 birkaç ay deneyeceğim ona göre sonrasında tedaviye başlayacağım.Amin inşallah :) ilk gebeliğimde keseyi göremeden başında kaybettim ikinci de ufacık kese gibi bir şey görüldü ama beta çok az ve düzensiz artıyordu dış gebelik olabilir diye kürtaj oldum 1055 den 400 lere düştü beta dış gebelik olmamasına şükrettim ama iki kayıp çok yıprattı beni genetik testi yaptırdım pıhtılaşma çıktı
Sağlıksız gebeliklerdi zaten muhtemelen de amh la ilgili bana şimdiye kadar bütün gittiğim doktorlar hamile kalmışsın tekrar kalırsın dedi kalıyorum da zaten ama sağlıklı gebelik elde edemiyorum o yüzden bu adetimle bende başlama kararı aldımyıpratır tabiki çok zor olmuştur eminim. Amh değerinizle alakalı mı acaba dr bir şey dedi mi? Benim değerim de 0.31 birkaç ay deneyeceğim ona göre sonrasında tedaviye başlayacağım.
Bence sizde çok zaman kaybetmeyin yumurtlarınız varkenyıpratır tabiki çok zor olmuştur eminim. Amh değerinizle alakalı mı acaba dr bir şey dedi mi? Benim değerim de 0.31 birkaç ay deneyeceğim ona göre sonrasında tedaviye başlayacağım.
benim çocuğum var 1 tane o yüzden birkaç ay doğal denemek istiyorum. Olmazsa tedavi yöntemlerine bakacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBence sizde çok zaman kaybetmeyin yumurtlarınız varken
Bir çoğunu bende kullandım bu ay 2 yumurtam erken çatladı tedavi iptal oldu silbastan baslica m ama korkuyorum 2 3 ay sağlıklı beslenme diyet ve buğday cimi maça tozu kullanmaya basladim umarim ayni husrana uğramamBenim hikayem
37 yaşında evlendim. 39 yaşımda adet gecikmesiyle acaba hamile miyim diye doktora gittiğimde erken menepozla tanıştım. Hemen tüp bebeğe yonlendirildim. Ilk denemem doktorumun kolestrol yüksekliğime takmasiyla 1 buçuk yıl sonra oldu. 1 yumurtam toplandı ama döllenmedi.
1 yıl kadar kendimi manevi ve maddi olarak toplamakla uğraştım.
41 yaşıma az kala tekrar denemek istedim. Araya pandemi yasakları girdi, covid oldum derken bir yil daha gecti. Bu arada etraftan duydugum herseyi denemeye basladim. Ari sutu, propolis, prowomen, omega 3, melatonin, sağlıklı beslenme, yürüyüş... daha neler neler.
En son araştırmalarım sonucu açai tozu, maça tozu, bugday çimi tozu kullandım ve onlardan sonra 4 yumurtam oldu. Son bir yıldır ya bir yumurta ya da hiç yumurta gözükmüyordu.
Bu beni çok umutlandırdı, çok heyecanlandırdı.
Ve bugün yumurta toplamam gerceklesti.
Ama malesef bugün o 4 yumurtanın 2si gelişmemiş, 2 side çatlamış olduğu için yine transfer aşamasına gidemedim.
Sanirim ben pes ettim. Çok yoruldum, çok yıprandım, desteksiz kaldım, anlaşilmadim.
Buraya her gece girdim olumlu haberleri okudukça daha da heveslendim ama olmadi işte. Çok üzgünüm. Dayanamıyorum bu acıya. Nasıl geçecek? Nasıl başedecegim bilmiyorum.
Merhaba hangi kur canimVe amh de cok cok dusuk değil biraktim vutamini bi kür yaotim onla 2 yumurta cikti 4 gun once transfer oldum verdiginiz paraya yazik
Ne mutlu ne kadar sürede hamile kaldınız ?
1 yıl 3 ay sonraNe mutlu ne kadar sürede hamile kaldınız ?
Fsh çok çok yuksek erken menepoz teşhisi konulabilirMerhaba beta 2.89 -fsh 44.9 bu nedemek acaba cumartesi gününe kadar bekleyemiycem :/ bilginiz olan yardımcı olurmusunuz
Evet bende beklemiyorum üstelik 5 aydır dhea kullanıyorum ve Şubat ayında prp yaptırdım sonuc benı sasırttıFsh çok çok yuksek erken menepoz teşhisi konulabilir
Betanızı ölçtürün hamilelik var gibiMerhaba beta 2.89 -fsh 44.9 bu nedemek acaba cumartesi gününe kadar bekleyemiycem :/ bilginiz olan yardımcı olurmusunuz
Dhea benim 25 den 13 e düşürdü acaba prp ile alakalı olabilirmi nerede yaptirdinizEvet bende beklemiyorum üstelik 5 aydır dhea kullanıyorum ve Şubat ayında prp yaptırdım sonuc benı sasırttı
Prp mi nerede yaptırdığını sordunuz tahlillerimi yeni gördüm msjı k.bakmayınDhea benim 25 den 13 e düşürdü acaba prp ile alakalı olabilirmi nerede yaptirdiniz
Dr hamilelik olmadığını söyledi bende kaset test yaptım tek çizgi çıktı fakat ovulasyon testi yapayım bakalım dedim o kopkıyu çift çıktı çizgiler acaba diyorum yumurtlama zamanımı beta o sebepten mi yüksek cıktıBetanızı ölçtürün hamilelik var gibi