• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Daha tedaviye başlamadım ki devlete gidiyorum canim reglim de gelmedi testere dişli kullanıyordum korkumdan bıraktım valla yarim doktora gidim ona göre devam ederim olmadi siz nerede yapıyorsunuz tüp

Daha tedaviye başlamadım ki devlete gidiyorum canim reglim de gelmedi testere dişli kullanıyordum korkumdan bıraktım valla yarim doktora gidim ona göre devam ederim olmadi siz nerede yapıyorsunuz tüp bebegi
Fsh düşmeyecek gibi değil düşer allahın izni ile. Söktürücü kullan bakalım reglin bitince kürlere başlarsın
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏

Benimki umutlandirmadi da ama tüp bebek öncesi birçok kadına kullandirilan bir takviye işe yaramadıgi düşünülse bu yönde çalışmalar olmasa verilmezdi diye düşünüyorum,12 yıldır çocuk sahibi olamayan bir kadını bu yolla çocuk sahibi yapmışlar erken menapoz teşhisi konan haberlerde okudum şimdi yani bu sadece bir tanesi belki 100lercesi vardır
Bahsettiginiz urun hangisi dhea mi?

Biraz tatil yapıp kafami dinlicem zaten 7 aydir evliyim ama yaş 35 ondan hemen çocuk istedik birde 1 sene önce esim ben kovit geçirdik ağır bi şekilde bunlarda sperm ve yumurta kalitesini etkiliyor diyolar Allahım inşallah bizleri de mutlu mesut eder çok sevinirim etiketlerseniz Sağlıkla bebisinizi kucağınıza almayı rabbim nasip eylesin
Merhaba beni de etiketleywbilir misiniz

İnanın bu amh rahatsızlığında özellikle kafayı rahatlatmak çok çok önemli önce olacağına inanın ve kendinizi olacak mı olmayacak mı diye şartlamadan ilişki yaşayın. Başta zor oluyor insanın aklından hiç çıkmıyor ama kafanızı rahatlatmaya başlayınca her şey Allah'ın da izniyle kolaylaşıyor ben 1 sene sakinleşmesi bekledim tüp bebekten önce,sakinleşince başladım. Tüp bebek zamanı o kadar rahattım ki duamı da ettim ama çok sakin bir süreç geçirdim bence en önemli şey buydu. İkinciyi inanın henüz beklemiyordum bile ben spor amaçlı birazda şu pandemi dönemi ruhumu dinginleştireyim diye başladım yogaya ve meditasyona ama böyle bir etkisi oldu yani ben öyle inanıyorum. Kürlerimin de kağıtlarını kendimin açtığı bi postta paylaşmıştım sırayla ne yapılacağı yazıyor sizi şimdi etiketlereyim oraya yapmaya başlayın hemen. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kulağınızı doldursun inşallah.
Bu posta benide etiketlermisiniz rica etsem

Herkese merhaba hanimlar belki yazacaklarim sizlere umut olur bende buraya yazmistim benim amh 0.07 ydi 2016 yilinda fsh yuksekti ilk tedavimde hicbisey bilmeden direk tup bebek denedik o zaman zaten amh dusuk cikmisti ve bir yumurta olustu transfer oldum tabi sonuc negatif ikinci denemeyi baska merkezde karar kildik bana bitki kurunden tutunda akliniza gelebilecek herturlu vitaminleri kullandirdilar 8 yumurta cikti 2 tane donduruldu 5.gun o sirada miyom ameliyati oldum 6 ay ara verildi transfer derken tabi sonuc koca negatif tabi inanilmaz saglikli besleniyordum sonra ankaraya gittim dediler fsh dusmedentedaviye baslayamayiz hersey deniyorum yok dusmuyor 1 yilimi yediler adanada baska bir merkeze gittim anlattim herseyi doktorum bana fsh ya hic dusmezse ne olacak dedi bak benim 40 yas ustu hastalarim var cogunun bebegi oldu benim icin yumurta onemli dedi ve bana 2 kere havuz yapti 1.de 6 yumurta 2.de 4 yumurta toplandi tabi bana 2 ay dhea ve imprly kullandirdi 1 dondurulmus 1 taze transfer yapildi allahima bin sukur suan 3 aylik hamileyim birde bu tedavimde cok sagliklida beslendim diyemez herseyin basi stres stresten uzak durdukmu gerisi kolay ben bu tedavide cok rahattim ama tabi umutlarim diger tedavilerden sonea kirilmisti ya yine olmazsa diye ama vakti simdiymis ben 4.5 yillik evliyim hicbirzaman pozitifi gormemistim vede tuplerim kapali rabbim yardimciniz olsun yasim 35
merhabalar benim de amh 0.07 tüp bebek yolunda ilerliyorum Mersinde oturuyorum Adana düşünüyorum . Adana da kime yaptırdınız tüp bebek ? Rapor kullandınız mı devlet desteği? Yumurtaları nasıl çoğaltıınız bende de 3 folikül görünüyor biri çok zayf pek iyi drmda değil gibiler

merhabalar benim de amh 0.07 tüp bebek yolunda ilerliyorum Mersinde oturuyorum Adana düşünüyorum . Adana da kime yaptırdınız tüp bebek ? Rapor kullandınız mı devlet desteği? Yumurtaları nasıl çoğaltıınız bende de 3 folikül görünüyor biri çok zayf pek iyi drmda değil gibiler
Merhaba sabahları ac karnına arı sütü bal polen yiyin bi tatlı kaşığı beslenmenize dikkat edin ben biosteron ve pharma supralife kullandım faydasını gördüm amh 0.23 tü benimde doğal yolla gebe kaldım başkent kışla da tayfun hocaya gidebilirsiniz

Merhaba sabahları ac karnına arı sütü bal polen yiyin bi tatlı kaşığı beslenmenize dikkat edin ben biosteron ve pharma supralife kullandım faydasını gördüm amh 0.23 tü benimde doğal yolla gebe kaldım başkent kışla da tayfun hocaya gidebilirsiniz
Biesteron günde kaç adet kullandınız kaçıncı kutuda gebe kaldiniz

Merhaba arkadaşlar benim de amh değerim 0.23 çıktı. Koç Üniversitesi Hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyorum. Geçtiğimiz ay sadece 1 tane yumurtam geliştiği ve kan değerlerim gerilediği için 6. günümde tedavim iptal edildi. Üstüne hemen covid geçirdim. Aralık sonu tedaviye tekrar başladım. Günlük fostimon 150 2 doz kullanıyorum. Bugün 7. günüm 4 tane gelişmekte olan yumurtam var. Erken çatlamasın diye cetrotide başladım. Durumum bu şekilde ilerliyor. Bir gelişme olursa yazarım.

Merhaba arkadaşlar benim de amh değerim 0.23 çıktı. Koç Üniversitesi Hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyorum. Geçtiğimiz ay sadece 1 tane yumurtam geliştiği ve kan değerlerim gerilediği için 6. günümde tedavim iptal edildi. Üstüne hemen covid geçirdim. Aralık sonu tedaviye tekrar başladım. Günlük fostimon 150 2 doz kullanıyorum. Bugün 7. günüm 4 tane gelişmekte olan yumurtam var. Erken çatlamasın diye cetrotide başladım. Durumum bu şekilde ilerliyor. Bir gelişme olursa yazarım.
Merhaba,

Tavsiye üzerine mi koç a gittiniz.

Back