- Konu Sahibi crocus7919
-
- #9.221
Masallah size.Amh ve fsh nz kaçtı.kac folikul görünüyordu ve yumurtlama döneminde iliski sikligi nasil oluyodu sizinKaç yaşındasın cnm bu senin yaptığın bişey değil ki . Eğer nişanlın evlenmek isterse evlen bence . Ben de 39 yaşındayım . 36 yaşından beri tedavilerle uğraşıyorum . Benim de amh çok düşük ama 3 kere normal yolla hamile kaldım . 3. De inşaallah iki hafta sonra doğum yapacağım . Ne olacağı hiç belli olmaz. Hiç sorun yokken hamile kalamazsın , ama sorun büyük derken bebeğin olur . Bunları da düşün cnm
teşekkür ederim . Ben üç tüp bebek tedavisi de gördüm . Hatta sonuncu da bir hafta ilaç aldım büyümeyince yumurta iptal olmuştu . Fsh ben iki kere baktırmıştım en sonlarda hiç bilmiyorum. Benim gebeliklerim tüp bebek tedavilerimden sonra oldu . 2-5 ay sonraları. Ben yumurtlama günlerine dikkat etmedim cnm . Çikolata kisti hastasıyım ne zaman yumurtlamışım belli olmuyordu. Adet sonrası sık ilişki olmuştu . Bi de gebeliklerim hiç önemsemediğim zamanlarda olduMasallah size.Amh ve fsh nz kaçtı.kac folikul görünüyordu ve yumurtlama döneminde iliski sikligi nasil oluyodu sizin
fsh düşsün bence yumurtan oluşur sıkma canını artı takviye almanı öneririm. prowomen, maxijuno, promotil woman gib...Selamlar, benim ay sonu nikahim var. Adet düzensizliğinden dolayı Dr gitmiştim ve amh 0.056 çıktı fsh 17 çocuk istediğimi ve evlenmek üzere olduğumu söyleyince tüp bebek merkezine git dedi.
Biz de gittik. Adetimin 2. gününde kontrolüm vardı ve hiç yumurtan olmamış bu ay dedi Dr. Durumum çok ciddiymis %5 çocuk sahibi olma şansım varmış.
Sizce ne yapmalıyım. Nişanlım dan ayrilayim mi? Onun baba olma şansını elinden almak istemiyorum.
Onun da kafası çok karıştı. Çok üzüldü tüm bunlara. Düğün öncesi böyle bir şeyi öğrenmiş olmak da belki diyorum bir işarettir. Ayrılmamız için.
Çok üzgünüm çok kötü durumdayım
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah, neler yaptınız bizede söylermisinizKaç yaşındasın cnm bu senin yaptığın bişey değil ki . Eğer nişanlın evlenmek isterse evlen bence . Ben de 39 yaşındayım . 36 yaşından beri tedavilerle uğraşıyorum . Benim de amh çok düşük ama 3 kere normal yolla hamile kaldım . 3. De inşaallah iki hafta sonra doğum yapacağım . Ne olacağı hiç belli olmaz. Hiç sorun yokken hamile kalamazsın , ama sorun büyük derken bebeğin olur . Bunları da düşün cnm
Ben size kötü örnek olurum cnm ben herşeyi bırakmıştım üç gebeliğimde öyle oldu . Bi tüp bebek öncesi biesteron kullanmıştım . Çikolata kistlerimden dolayı beslenmeme dikkat ediyordum sadece . O da sağlık içinSağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah, neler yaptınız bizede söylermisiniz
Üç tüp bebek tedavisi gördüm tabi ama benim kistlerim çok büyük olduğu için transfer aşamasına bile gelemediğim oldu . Kistlerim küçülsün diye soğan kürü yapardım sık sık. Alkalin beslenirdimSağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah, neler yaptınız bizede söylermisiniz
Kaç yaşındasın cnm bu senin yaptığın bişey değil ki . Eğer nişanlın evlenmek isterse evlen bence . Ben de 39 yaşındayım . 36 yaşından beri tedavilerle uğraşıyorum . Benim de amh çok düşük ama 3 kere normal yolla hamile kaldım . 3. De inşaallah iki hafta sonra doğum yapacağım . Ne olacağı hiç belli olmaz. Hiç sorun yokken hamile kalamazsın , ama sorun büyük derken bebeğin olur . Bunları da düşün cnmn
Nasıl güzel bir haber bu. Sizleri duydukça ümidim artıyor. Allahim bize de yardımcı olur inşallah. Ben 37 yaşındayım bu aradaKaç yaşındasın cnm bu senin yaptığın bişey değil ki . Eğer nişanlın evlenmek isterse evlen bence . Ben de 39 yaşındayım . 36 yaşından beri tedavilerle uğraşıyorum . Benim de amh çok düşük ama 3 kere normal yolla hamile kaldım . 3. De inşaallah iki hafta sonra doğum yapacağım . Ne olacağı hiç belli olmaz. Hiç sorun yokken hamile kalamazsın , ama sorun büyük derken bebeğin olur . Bunları da düşün cnm
İnşaallah cnm hayırlısı ile olurNasıl güzel bir haber bu. Sizleri duydukça ümidim artıyor. Allahim bize de yardımcı olur inşallah. Ben 37 yaşındayım bu arada
Çok normal yaşadığın süreç.. Ama işte hersey insan için.. Dünyada nice dertler var bu da bizim sınavımız. Ki sınav bile değil dediğim gibi adet görüyorsanız mutlaka yumurtlama vardır. Bu ay olmamış olabilir çünkü düğün stresi vs etkilemiş olabilir. Siz dediğimi düşünün.. Evlenirsen de evlenmezseniz de mutlaka doktorla görüşüp ona göre yol alın.. Bu değerlerle bebeğini kucağına alan o kadar çok insan var kiCevabınız için teşekkür ederim. Aklım o kadar karışık ki duygularım mantığım hepsi birbirine girmiş durumda. Değerleri benim gibi olup da anne olabilen var mı diye foruma bakıyorum.
OmepaQ10 kullanmaya başladım. Bu ay da cyclo-progynova verdi Dr. Kahve ilaçlara gelince iğne yapacakmisim. Tabii bu dediğim nikah olursafsh düşsün bence yumurtan oluşur sıkma canını artı takviye almanı öneririm. prowomen, maxijuno, promotil woman gib...
çok anlayamadım ama kahve ilaçlar derkenOmepaQ10 kullanmaya başladım. Bu ay da cyclo-progynova verdi Dr. Kahve ilaçlara gelince iğne yapacakmisim. Tabii bu dediğim nikah olursa
Çok normal yaşadığın süreç.. Ama işte hersey insan için.. Dünyada nice dertler var bu da bizim sınavımız. Ki sınav bile değil dediğim gibi adet görüyorsanız mutlaka yumurtlama vardır.
İnşallah bana da sizlere de nasip etsin Allahim.Çok normal yaşadığın süreç.. Ama işte hersey insan için.. Dünyada nice dertler var bu da bizim sınavımız. Ki sınav bile değil dediğim gibi adet görüyorsanız mutlaka yumurtlama vardır. Bu ay olmamış olabilir çünkü düğün stresi vs etkilemiş olabilir. Siz dediğimi düşünün.. Evlenirsen de evlenmezseniz de mutlaka doktorla görüşüp ona göre yol alın.. Bu değerlerle bebeğini kucağına alan o kadar çok insan var kihiç kafanıza takmayın.
Cyclo ilacının yarısı beyaz tablet yarısı kahverengi. Kahve renkli haplari içmeye başlayınca iğne yapacakmisim aynı zaman da. Göbek deliğinin 3 parmak yanından. Bu şekilde tarif ettilerçok anlayamadım ama kahve ilaçlar derken
yumurta toplamamı olcak şimdi?Cyclo ilacının yarısı beyaz tablet yarısı kahverengi. Kahve renkli haplari içmeye başlayınca iğne yapacakmisim aynı zaman da. Göbek deliğinin 3 parmak yanından. Bu şekilde tarif ettiler
Yani galiba oyle olacak eğer yumurta oluşursa. Kendimi o kadar tükenmiş hissettim ki ne anlattıklarını çok anlayamadım. Çok uzgundum doktor bana anlatırken.yumurta toplamamı olcak şimdi?
hiç merak etme ilaçlar etkili olur 1 tane olsun yeter ki...Yani galiba oyle olacak eğer yumurta oluşursa. Kendimi o kadar tükenmiş hissettim ki ne anlattıklarını çok anlayamadım. Çok uzgundum doktor bana anlatırken.
Bazen yumurta hiç görünmeyebilir, üzülmeyin, bir sonraki ay yumurta gözükür belli olmaz,Selamlar, benim ay sonu nikahim var. Adet düzensizliğinden dolayı Dr gitmiştim ve amh 0.056 çıktı fsh 17 çocuk istediğimi ve evlenmek üzere olduğumu söyleyince tüp bebek merkezine git dedi.
Biz de gittik. Adetimin 2. gününde kontrolüm vardı ve hiç yumurtan olmamış bu ay dedi Dr. Durumum çok ciddiymis %5 çocuk sahibi olma şansım varmış.
Sizce ne yapmalıyım. Nişanlım dan ayrilayim mi? Onun baba olma şansını elinden almak istemiyorum.
Onun da kafası çok karıştı. Çok üzüldü tüm bunlara. Düğün öncesi böyle bir şeyi öğrenmiş olmak da belki diyorum bir işarettir. Ayrılmamız için.
Merhaba şimdi gördüm yazınızı. Kesinlikle umutsuz olmayon bende 8 ay önce evlendim 40 yasidayim. Hormonlarını evlenmeden önce birturlu denk getirip yaptirmdim testlerini.evlendik bikac sonra çocuk yapariz dedik.ailemin baskılarına dayanamadik.ben erken gittim doktora .testlerin.berbat cikti.amg 0.16 .2.ay yine yaptim 0.03 cikti. Tüplerin kapali ve hatta birisinde sivi birikmiş. Tup bebek tedavisine başladım. Gecen cuma 1 embritom oluştu. Benimde yumurtam yoktu diyebiliriz. Görünen folikur vardi onlarda kalitesizdi. Ben aralıkta yine yumurtam oluşursa embriyo yapicam. Sonra ameliya olucam ve sonra transfer olacak. Asla umutsuz olmayın ve size tavsiye kafanız rahat olsun. Hayırlısı olan neyse o olsunSelamlar, benim ay sonu nikahim var. Adet düzensizliğinden dolayı Dr gitmiştim ve amh 0.056 çıktı fsh 17 çocuk istediğimi ve evlenmek üzere olduğumu söyleyince tüp bebek merkezine git dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?