• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Kaç yaşındasın cnm bu senin yaptığın bişey değil ki . Eğer nişanlın evlenmek isterse evlen bence . Ben de 39 yaşındayım . 36 yaşından beri tedavilerle uğraşıyorum . Benim de amh çok düşük ama 3 kere normal yolla hamile kaldım . 3. De inşaallah iki hafta sonra doğum yapacağım . Ne olacağı hiç belli olmaz. Hiç sorun yokken hamile kalamazsın , ama sorun büyük derken bebeğin olur . Bunları da düşün cnm
Masallah size.Amh ve fsh nz kaçtı.kac folikul görünüyordu ve yumurtlama döneminde iliski sikligi nasil oluyodu sizin

Masallah size.Amh ve fsh nz kaçtı.kac folikul görünüyordu ve yumurtlama döneminde iliski sikligi nasil oluyodu sizin
teşekkür ederim . Ben üç tüp bebek tedavisi de gördüm . Hatta sonuncu da bir hafta ilaç aldım büyümeyince yumurta iptal olmuştu . Fsh ben iki kere baktırmıştım en sonlarda hiç bilmiyorum. Benim gebeliklerim tüp bebek tedavilerimden sonra oldu . 2-5 ay sonraları. Ben yumurtlama günlerine dikkat etmedim cnm . Çikolata kisti hastasıyım ne zaman yumurtlamışım belli olmuyordu. Adet sonrası sık ilişki olmuştu . Bi de gebeliklerim hiç önemsemediğim zamanlarda oldu

Selamlar, benim ay sonu nikahim var. Adet düzensizliğinden dolayı Dr gitmiştim ve amh 0.056 çıktı fsh 17 çocuk istediğimi ve evlenmek üzere olduğumu söyleyince tüp bebek merkezine git dedi.
Biz de gittik. Adetimin 2. gününde kontrolüm vardı ve hiç yumurtan olmamış bu ay dedi Dr. Durumum çok ciddiymis %5 çocuk sahibi olma şansım varmış.
Sizce ne yapmalıyım. Nişanlım dan ayrilayim mi? Onun baba olma şansını elinden almak istemiyorum.
Onun da kafası çok karıştı. Çok üzüldü tüm bunlara. Düğün öncesi böyle bir şeyi öğrenmiş olmak da belki diyorum bir işarettir. Ayrılmamız için.
Çok üzgünüm çok kötü durumdayım
fsh düşsün bence yumurtan oluşur sıkma canını artı takviye almanı öneririm. prowomen, maxijuno, promotil woman gib...

Kaç yaşındasın cnm bu senin yaptığın bişey değil ki . Eğer nişanlın evlenmek isterse evlen bence . Ben de 39 yaşındayım . 36 yaşından beri tedavilerle uğraşıyorum . Benim de amh çok düşük ama 3 kere normal yolla hamile kaldım . 3. De inşaallah iki hafta sonra doğum yapacağım . Ne olacağı hiç belli olmaz. Hiç sorun yokken hamile kalamazsın , ama sorun büyük derken bebeğin olur . Bunları da düşün cnm
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah, neler yaptınız bizede söylermisiniz

Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah, neler yaptınız bizede söylermisiniz
Ben size kötü örnek olurum cnm ben herşeyi bırakmıştım üç gebeliğimde öyle oldu . Bi tüp bebek öncesi biesteron kullanmıştım . Çikolata kistlerimden dolayı beslenmeme dikkat ediyordum sadece . O da sağlık için

Üç tüp bebek tedavisi gördüm tabi ama benim kistlerim çok büyük olduğu için transfer aşamasına bile gelemediğim oldu . Kistlerim küçülsün diye soğan kürü yapardım sık sık. Alkalin beslenirdim

Kaç yaşındasın cnm bu senin yaptığın bişey değil ki . Eğer nişanlın evlenmek isterse evlen bence . Ben de 39 yaşındayım . 36 yaşından beri tedavilerle uğraşıyorum . Benim de amh çok düşük ama 3 kere normal yolla hamile kaldım . 3. De inşaallah iki hafta sonra doğum yapacağım . Ne olacağı hiç belli olmaz. Hiç sorun yokken hamile kalamazsın , ama sorun büyük derken bebeğin olur . Bunları da düşün cnmn

Nasıl güzel bir haber bu. Sizleri duydukça ümidim artıyor. Allahim bize de yardımcı olur inşallah. Ben 37 yaşındayım bu arada

Cevabınız için teşekkür ederim. Aklım o kadar karışık ki duygularım mantığım hepsi birbirine girmiş durumda. Değerleri benim gibi olup da anne olabilen var mı diye foruma bakıyorum.
Çok normal yaşadığın süreç.. Ama işte hersey insan için.. Dünyada nice dertler var bu da bizim sınavımız. Ki sınav bile değil dediğim gibi adet görüyorsanız mutlaka yumurtlama vardır. Bu ay olmamış olabilir çünkü düğün stresi vs etkilemiş olabilir. Siz dediğimi düşünün.. Evlenirsen de evlenmezseniz de mutlaka doktorla görüşüp ona göre yol alın.. Bu değerlerle bebeğini kucağına alan o kadar çok insan var ki 😊 hiç kafanıza takmayın.

Çok normal yaşadığın süreç.. Ama işte hersey insan için.. Dünyada nice dertler var bu da bizim sınavımız. Ki sınav bile değil dediğim gibi adet görüyorsanız mutlaka yumurtlama vardır.

Çok normal yaşadığın süreç.. Ama işte hersey insan için.. Dünyada nice dertler var bu da bizim sınavımız. Ki sınav bile değil dediğim gibi adet görüyorsanız mutlaka yumurtlama vardır. Bu ay olmamış olabilir çünkü düğün stresi vs etkilemiş olabilir. Siz dediğimi düşünün.. Evlenirsen de evlenmezseniz de mutlaka doktorla görüşüp ona göre yol alın.. Bu değerlerle bebeğini kucağına alan o kadar çok insan var ki 😊 hiç kafanıza takmayın.
İnşallah bana da sizlere de nasip etsin Allahim.

Selamlar, benim ay sonu nikahim var. Adet düzensizliğinden dolayı Dr gitmiştim ve amh 0.056 çıktı fsh 17 çocuk istediğimi ve evlenmek üzere olduğumu söyleyince tüp bebek merkezine git dedi.
Biz de gittik. Adetimin 2. gününde kontrolüm vardı ve hiç yumurtan olmamış bu ay dedi Dr. Durumum çok ciddiymis %5 çocuk sahibi olma şansım varmış.
Sizce ne yapmalıyım. Nişanlım dan ayrilayim mi? Onun baba olma şansını elinden almak istemiyorum.
Onun da kafası çok karıştı. Çok üzüldü tüm bunlara. Düğün öncesi böyle bir şeyi öğrenmiş olmak da belki diyorum bir işarettir. Ayrılmamız için.
Bazen yumurta hiç görünmeyebilir, üzülmeyin, bir sonraki ay yumurta gözükür belli olmaz,

Benim AMH 0.04 aşilamalar catlatma igneleri incir kuru sogan kuru bal ari sutu polen karisimlari ne bilim iste bunlarin hepsini ictim olmadi en son tup bebek deneyelim dedik 6 yumurta oldu 2 sini almadialr kucüktü diger 4 yumurta toplandi ama malesef kalitesiz amh düsük oldugu icin hic biri döllenmedi dr amh çok dusuk artik menepoza dohru gidiyorsun dedi tekrar denesen ayni sonucu alicaksin dedi tüm umutlarim hayallerim bebege dait hepsi tükendi

Merhaba şimdi gördüm yazınızı. Kesinlikle umutsuz olmayon bende 8 ay önce evlendim 40 yasidayim. Hormonlarını evlenmeden önce birturlu denk getirip yaptirmdim testlerini.evlendik bikac sonra çocuk yapariz dedik.ailemin baskılarına dayanamadik.ben erken gittim doktora .testlerin.berbat cikti.amg 0.16 .2.ay yine yaptim 0.03 cikti. Tüplerin kapali ve hatta birisinde sivi birikmiş. Tup bebek tedavisine başladım. Gecen cuma 1 embritom oluştu. Benimde yumurtam yoktu diyebiliriz. Görünen folikur vardi onlarda kalitesizdi. Ben aralıkta yine yumurtam oluşursa embriyo yapicam. Sonra ameliya olucam ve sonra transfer olacak. Asla umutsuz olmayın ve size tavsiye kafanız rahat olsun. Hayırlısı olan neyse o olsun

Back