• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Benim AMH 0.04 aşilamalar catlatma igneleri incir kuru sogan kuru bal ari sutu polen karisimlari ne bilim iste bunlarin hepsini ictim olmadi en son tup bebek deneyelim dedik 6 yumurta oldu 2 sini almadialr kucüktü diger 4 yumurta toplandi ama malesef kalitesiz amh düsük oldugu icin hic biri döllenmedi dr amh çok dusuk artik menepoza dohru gidiyorsun dedi tekrar denesen ayni sonucu alicaksin dedi tüm umutlarim hayallerim bebege dait hepsi tükendi
Fsh e2 değerlerinin nasil.regl düzenli mi.ara kanama yasiyomusunuz

Fsh e2 değerlerinin nasil.regl düzenli mi.ara kanama yasiyomusunuz
Fs 3.26 gayet iyi regl duzenim bi ara bozulmustu 2 ay sonra tarlusal verdiler arkasina dogum kontrol hapi hemen arkasina tup bebek yapildi döllenmedi gecen haftaydi simdi regl bekliyorum ama dr cok zor olmaz kıbrisa git dedi tup bebek deneme bir daha dedi yıkıldım gumlersir hic oyi degilim ara kanama hiç yaşamadim bu arada yaşimda 40

Merhaba şimdi gördüm yazınızı. Kesinlikle umutsuz olmayon bende 8 ay önce evlendim 40 yasidayim. Hormonlarını evlenmeden önce birturlu denk getirip yaptirmdim testlerini.evlendik bikac sonra çocuk yapariz dedik.ailemin baskılarına dayanamadik.ben erken gittim doktora .testlerin.berbat cikti.amg 0.16 .2.ay yine yaptim 0.03 cikti. Tüplerin kapali ve hatta birisinde sivi birikmiş. Tup bebek tedavisine başladım. Gecen cuma 1 embritom oluştu. Benimde yumurtam yoktu diyebiliriz. Görünen folikur vardi onlarda kalitesizdi. Ben aralıkta yine yumurtam oluşursa embriyo yapicam. Sonra ameliya olucam ve sonra transfer olacak. Asla umutsuz olmayın ve size tavsiye kafanız rahat olsun. Hayırlısı olan neyse o olsun
Aminnn. Bizde nişanlımla konuştuk ve bize yazılan neyse onu yaşamaya karar verdik. Elimizden geleni yapicaz. Burada iletişimde olalım. Forumda çok umut doldum. İnşallah hepimizin bebisi olur ❤️

Selamlar, benim ay sonu nikahim var. Adet düzensizliğinden dolayı Dr gitmiştim ve amh 0.056 çıktı fsh 17 çocuk istediğimi ve evlenmek üzere olduğumu söyleyince tüp bebek merkezine git dedi.
Biz de gittik. Adetimin 2. gününde kontrolüm vardı ve hiç yumurtan olmamış bu ay dedi Dr. Durumum çok ciddiymis %5 çocuk sahibi olma şansım varmış.
Sizce ne yapmalıyım. Nişanlım dan ayrilayim mi? Onun baba olma şansını elinden almak istemiyorum.
Onun da kafası çok karıştı. Çok üzüldü tüm bunlara. Düğün öncesi böyle bir şeyi öğrenmiş olmak da belki diyorum bir işarettir. Ayrılmamız için.
Çok üzgünüm çok kötü durumdayım
Üremek için evlenmiyoruz tabi ama herkes çocuk ister önemli olan sevgi senden ayrılıp başkasıyla evlense ondan çocuğu olacağı ya da mutlu olacağı ne malum benim ilk çocuğum kendiliğinden oldu 6 yıldır 2.si olmuyor benimde amh düşük ama ilki oldu işte. Sebepsiz çocuk sahibi olmayanda çok en kötü evlatlık alırsınız. Birde İstanbuldaysanız bahçeçei tüp bebek merkeziyle bi görüşün derim onlar genelde zor vakalarda başarılı oluyorlar

Üremek için evlenmiyoruz tabi ama herkes çocuk ister önemli olan sevgi senden ayrılıp başkasıyla evlense ondan çocuğu olacağı ya da mutlu olacağı ne malum benim ilk çocuğum kendiliğinden oldu 6 yıldır 2.si olmuyor benimde amh düşük ama ilki oldu işte. Sebepsiz çocuk sahibi olmayanda çok en kötü evlatlık alırsınız. Birde İstanbuldaysanız bahçeçei tüp bebek merkeziyle bi görüşün derim onlar genelde zor vakalarda başarılı oluyorlar
Dedikleriniz doğru ama insanın kendi başına gelince tuhaf oluyor. Bahceciye gidiyorum ben de Ebru hocaya

Fs 3.26 gayet iyi regl duzenim bi ara bozulmustu 2 ay sonra tarlusal verdiler arkasina dogum kontrol hapi hemen arkasina tup bebek yapildi döllenmedi gecen haftaydi simdi regl bekliyorum ama dr cok zor olmaz kıbrisa git dedi tup bebek deneme bir daha dedi yıkıldım gumlersir hic oyi degilim ara kanama hiç yaşamadim bu arada yaşimda 40
Merhaba 0.01 ile hamile kalanlar varmis. Neden size böyle bir şey dedi doktor. Kıbrısa git nedir? Ne olacak Kıbrısa gidince?

Merhaba 0.01 ile hamile kalanlar varmis. Neden size böyle bir şey dedi doktor. Kıbrısa git nedir? Ne olacak Kıbrısa gidince?
Bilmiuorim ki çok üzüldüm kibrista yumurta donasyonu yapiliyor yani baskasinin yumurtasiyla esimin spermini dölluyorlar ve benim rahime yerleştiriyorlar ve çokkkkk pahali anlamadim ama.deneme tup bebek yine ayni sonucu alirsin bu amh sonucuyla dedi

Aminnn. Bizde nişanlımla konuştuk ve bize yazılan neyse onu yaşamaya karar verdik. Elimizden geleni yapicaz. Burada iletişimde olalım. Forumda çok umut doldum. İnşallah hepimizin bebisi olur ❤️
Cok sevindim. Bir tane kaliteli olsun benim olsun diyorum ben :) tavsiyem size mutlaka vitaminlere başlayın ve beslenmenize önem verin. Karbonhidrattan uzak durun. Buda cok onemli ve iyi bir doktor seçin. Prp yaptırmanız da öneririm. Ben hala vitaminlerime devam ediyorum.

Cok sevindim. Bir tane kaliteli olsun benim olsun diyorum ben :) tavsiyem size mutlaka vitaminlere başlayın ve beslenmenize önem verin. Karbonhidrattan uzak durun. Buda cok onemli ve iyi bir doktor seçin. Prp yaptırmanız da öneririm. Ben hala vitaminlerime devam ediyorum.
Ben bugün imprly devet 3 damla basladim yumurta kalitesini artitiyormus

Bana tek 1 tane vitamin verdi onu içiyorum. Çalışırken yediklerime çok dikkat edemiyorum. Fastfood genel olarak tüketiyorum o yönden sıkıntılıyım.

Fasttfood asla tüketmeyin. Akdeniz usulü beslenin bol bakliyat yiyin özellikle nohut. Ben 2 vitamin kullaniyorum ayrıca biosteron kullanıyorum. Bol meyve ve balık yiyin..

Fasttfood asla tüketmeyin. Akdeniz usulü beslenin bol bakliyat yiyin özellikle nohut. Ben 2 vitamin kullaniyorum ayrıca biosteron kullanıyorum. Bol meyve ve balık yiyin..
Canım merhaba 2 vitamin ve biosteron çok fazla değil mi? Doktor kontrolünde mi kullanıyorsun merak ettim😊

Canım merhaba 2 vitamin ve biosteron çok fazla değil mi? Doktor kontrolünde mi kullanıyorsun merak ettim😊
Tabiki doktor kontrolünde kullanıyorum. Faydasını gördüğüme de inanıyorum. Cildime bile cok iyi geldiler. Yumurtalarımin kalitesi için kullanıyorum. Hem yumurtam cok az ve kalitesizdi.cok şükür geçen hafta 1 tane embroyom donduruldu. Benim için çok önemli bi bitane ile altin vuruş yapicam :)

Tabiki doktor kontrolünde kullanıyorum. Faydasını gördüğüme de inanıyorum. Cildime bile cok iyi geldiler. Yumurtalarımin kalitesi için kullanıyorum. Hem yumurtam cok az ve kalitesizdi.cok şükür geçen hafta 1 tane embroyom donduruldu. Benim için çok önemli bi bitane ile altin vuruş yapicam :)
Negüzel canım ya faydasını görüyosun.adına çook sevindim.😊 inşallah en kısa zamanda dilediğin gibi olur vee güzel haberlerini alırız

Alkalin beslenme önemli arkadaşlar . Ben ona dikkat ettiğimde gebeliğim devam etti 2. Hamilelikte de alkalin beslendim ama o zaman sağlık sorunumdan dolayı bir sürü bilmeden ilaç kullanmıştım . Belki ondan dolayı gebeliğim devam etmedi

Back