- 6 Aralık 2019
- 75
- 132
- 13
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #9.201
Ha çörekotuda çekilmiş olucak yazmayi unutmuşum.Çörekotu bal nekadar kullandınız, birde hayıt otunu nasıl kullandınız,
Tşk ederim, hayıtı kaç ay kullandınızÇörekotu bal ve tarçıni kucuk bir kavanoza macun gibi yaptım miktarini kendim belirledim normalde tarif sabah aksam bir tatli kasigiydi ama ben sabah ac karnina 1 yemek kasigi kadar yedim. Hayit otunu hatirladigim kadarıyla 1 tatlı kasigi kadar tane hayit otunu 1 bardakdan biraz fazla suyla 5 dak kaynattim tam olcu 1 bardak oluyordu onuda ovulasyonuma gelene kadar ictim gunde 1 kez. Çünkü ovulasyondan sonra gebelik tutarsa düşük tehlikesi yaşarım diye içmedim.
Değerim düştü bugün hasta oldum canım ilgin icin tesekkur ederim.Değeriniz nasıl oldu merak ettim
Üzüldüm artar sandım ama sağlıklı değilmiş demekki sağlıklı olsun sonra olsun, demekki hamile kalınabiliyor amh sorun değil bence kaliteye odaklanmak gerekDeğerim düştü bugün hasta oldum canım ilgin icin tesekkur ederim.
1 ay kullandım bir adetimden sonra başladım ovulasyona kadar kullandim diğer adetimde hormon testi verdiğimde fsh düşmüştü zaten sonra bidaha icmedim ovulasyonu degerlendirdim hamile oldugumu ogrendim bir dahaki ayada.yani hemen hemen 10 gun anca kullanmis oluyorum mantıken.Tşk ederim, hayıtı kaç ay kullandınız
Adet bittikten sonra mı başladınız yoksa adetliyken mi, kusura bakmayın çok sordum1 ay kullandım bir adetimden sonra başladım ovulasyona kadar kullandim diğer adetimde hormon testi verdiğimde fsh düşmüştü zaten sonra bidaha icmedim ovulasyonu degerlendirdim hamile oldugumu ogrendim bir dahaki ayada.yani hemen hemen 10 gun anca kullanmis oluyorum mantıken.
Yok estagfurullah tabikide dogru kullanım icin ayrıntı sormaniz cok normal siz adetiniz biter bitmez gunde 1 bardak icin ne zamanki ovulasyon zamaniniz geldi bırakın ovulasyon zamanınizida ovulasyon kitiyle saptayabilirsiniz. Ovulasyon zamani eger bebis tutarsa bu ot düşuge sebep olabilir o yüzden en sagliklisi adet bitimi ve ovulasyon oncesi insallah sizinde degerleriniz biran once duzelirAdet bittikten sonra mı başladınız yoksa adetliyken mi, kusura bakmayın çok sordum
Tşk ederim inşallah, Allah razı olsunYok estagfurullah tabikide dogru kullanım icin ayrıntı sormaniz cok normal siz adetiniz biter bitmez gunde 1 bardak icin ne zamanki ovulasyon zamaniniz geldi bırakın ovulasyon zamanınizida ovulasyon kitiyle saptayabilirsiniz. Ovulasyon zamani eger bebis tutarsa bu ot düşuge sebep olabilir o yüzden en sagliklisi adet bitimi ve ovulasyon oncesi insallah sizinde degerleriniz biran once duzelir
Neden mümkün olmasin canım. Evli değil misin. Değilsen dondurmak evet mantıklıAçıkçası bugüne kadar amh diye bir testten haberim yoktu. Amh testimin sonucu 1, yumurta sayım az çıktı ultrasonda. Doktorum hemen çocuk sahibi olmam gerektiğini söyledi ama bu mümkün değil. Aklım çok karışık, yumurtalarımı dondursam mı bilemiyorum.
Evli değilim, bilmiyorum sanırım panik haliyle ne yapacağımı bilemiyorum hiç böyle bir şeyle karşılaşabileceğimi tahmin etmemiştim çünkü. Dondurma kısmını araştırmam gerekiyor sanırımNeden mümkün olmasin canım. Evli değil misin. Değilsen dondurmak evet mantıklı
onlar beraber kullanım kesnlıkle onermıyor lakın bırakırsam adetten kesılırım onu kesmeden dğeğerlerı duzene sokmak lazım beraber kullanıyorum çokta memnununm bu ay gıdp baktrrcam tekrar ınsMaşallah Suphanallah ne kadar güzel bir haber bu... harika hatta bi sürü insana umut gercekten Allah tamamına erdirsin cok sevindim sizin adınıza. Ben cyclo ve yanında dhea ya basladım dun ıtıbarıyle eğer hersey yolunda gıderse yumurta donduracagım ınsallah bekarım.. C life la ilgılı yorumları okudum çoğu kişi memnun kalmıs danısma hattına sordum cyclo ıle bırlıkte önermıyoruz dedıklerı ıcın kararsız kaldım size sormak istedm cok tesekkür ederim deneyımlerınızı paylastıgınız ıcın
Pardon size birşey soracağım arı sütü polen erken menepoz a iyi değil miCanım önce doktorunun verdiği bi vitamin vardı prowomen gunde 1tane sabah kalkinca
ondan içiyodum
Yarim saat sonra arısütü bal polen karışımı
Kahvsltıda doğal inrk sütü yumurta
Öğleden önce testeredişli aslan pençesi
Öğle yemegindn sonra balık yağı akşama doğru hayıt otu
Yatmadan öncede süt
Sonra ben saraçogluna yazdım.daha önce uyguladigim kürleri ve eski yeni degerlerimi
Oda bana erken menepoz kuru tavsiye etti
polen arısütü ve bal karışımı kullanmamsm gerekiyormus erken menepoz belirtisi olanlar uzak durmalıymış
Canım bende yumurta rezervim az bari kalitesini arttırayım diye çok araştırma yapmıştım o dönem arısuth bal polen 2 ay kullandım.sonra prf saracogluna yazdim oda erken menepoz kürünü önerdi.kür kullanımı aciklayici metinde birçok bilgi vardı.erken menepoz baslangicim oldugu icin balarisutu polen den uzak durmaliymisim.ben zaten hemen kür e başladigim icin ben karışımı ogün bıraktım.doğruljk derecesi nedir bilmiyorumPardon size birşey soracağım arı sütü polen erken menepoz a iyi değil mi
Bu kararı alabilecek kişi sizsiniz bence burda kimsenin söylediği önemli değil.. Sadece şunu diyebilirim. Sizin de nişanlınizin da kafasının karışması çok normal.. Beklenmeyen bir olay sonuçta.. Ama eğer nişanlıniz sizi gerçekten seviyorsa onun için önemli olmaması gerekir bu durumun.. O sonuçta sizi sevdiği için evleniyor olmalı.. Böyle bir durumda yanınızda olup destek olup olmayacağı bence önemli.. Bence sizin de düşünmeniz gerekn bu.. Size şöyle söyleyim sizinle aynı durumdayım. Amh 0.06 benim de.. Tek farkım evliyim. Benim de yumurtamin görünmedi ay oldu. Ama eğer adet oluyorsanız yumurtlama vardır. Adetten komple kesilmediginiz sürece şans her zaman var yani.. Sizin sadece yumurta sayınız düşük öyle düşünün. Ama bu is zaten sadece bir yumurta ile oluyorSelamlar, benim ay sonu nikahim var. Adet düzensizliğinden dolayı Dr gitmiştim ve amh 0.056 çıktı fsh 17 çocuk istediğimi ve evlenmek üzere olduğumu söyleyince tüp bebek merkezine git dedi.
Biz de gittik. Adetimin 2. gününde kontrolüm vardı ve hiç yumurtan olmamış bu ay dedi Dr. Durumum çok ciddiymis %5 çocuk sahibi olma şansım varmış.
Sizce ne yapmalıyım. Nişanlım dan ayrilayim mi? Onun baba olma şansını elinden almak istemiyorum.
Onun da kafası çok karıştı. Çok üzüldü tüm bunlara. Düğün öncesi böyle bir şeyi öğrenmiş olmak da belki diyorum bir işarettir. Ayrılmamız için.
Çok üzgünüm çok kötü durumdayım
Bu kararı alabilecek kişi sizsiniz bence burda kimsenin söylediği önemli değil.. Sadece şunu diyebilirim. Sizin de nişanlınizin da kafasının karışması çok normal.. Beklenmeyen bir olay sonuçta.. Ama eğer nişanlıniz sizi gerçekten seviyorsa onun için önemli olmaması gerekir bu durumun.. O sonuçta sizi sevdiği için evleniyor olmalı.. Böyle bir durumda yanınızda olup destek olup olmayacağı bence önemli.. Bence sizin de düşünmeniz gerekn bu.. Size şöyle söyleyim sizinle aynı durumdayım. Amh 0.06 benim de.. Tek farkım evliyim. Benim de yumurtamin görünmedi ay oldu. Ama eğer adet oluyorsanız yumurtlama vardır. Adetten komple kesilmediginiz sürece şans her zaman var yani.. Sizin sadece yumurta sayınız düşük öyle düşünün. Ama bu is zaten sadece bir yumurta ile oluyoriyi bir doktor bulup onla yola başlamanız tavsiye ederim. Bizim için sadece zaman önemli.. Eğer evlenirsen hemen tüp bebeğe baslamini öneririm. Evlenmez iseniz de yine iyi bir doktora gidip yumurta toplatmanizi öneririm. Lütfen üzülmeyin bu değerlerle normal yoldan bile çocuk sahibi olanlar var öyle düşünün
Kaç yaşındasın cnm bu senin yaptığın bişey değil ki . Eğer nişanlın evlenmek isterse evlen bence . Ben de 39 yaşındayım . 36 yaşından beri tedavilerle uğraşıyorum . Benim de amh çok düşük ama 3 kere normal yolla hamile kaldım . 3. De inşaallah iki hafta sonra doğum yapacağım . Ne olacağı hiç belli olmaz. Hiç sorun yokken hamile kalamazsın , ama sorun büyük derken bebeğin olur . Bunları da düşün cnmCevabınız için teşekkür ederim. Aklım o kadar karışık ki duygularım mantığım hepsi birbirine girmiş durumda. Değerleri benim gibi olup da anne olabilen var mı diye foruma bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?