- Konu Sahibi crocus7919
- #9.261
Cok teşekkürlerNegüzel canım ya faydasını görüyosun.adına çook sevindim. inşallah en kısa zamanda dilediğin gibi olur vee güzel haberlerini alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkürlerNegüzel canım ya faydasını görüyosun.adına çook sevindim. inşallah en kısa zamanda dilediğin gibi olur vee güzel haberlerini alırız
Dikkat etmeye çalışıyorum ama hep dışarıdan yemek zorunda olunca arada kaçıyor.Fasttfood asla tüketmeyin. Akdeniz usulü beslenin bol bakliyat yiyin özellikle nohut. Ben 2 vitamin kullaniyorum ayrıca biosteron kullanıyorum. Bol meyve ve balık yiyin..
Daha sadece 2 kez gittim. Suanlik memnunum. Avrupa yakasında ki bahcecinin methini duydum ama ben Asya tarafında olduğumdan burada ki kliniğe gidiyorumTavsiye eder misiniz ücretleri ilgilileri nasıl bende güveneceğim bir merkez arıyorum ist.avrpua yakasinda
Alkalin beslenme ne oluyor.Alkalin beslenme önemli arkadaşlar . Ben ona dikkat ettiğimde gebeliğim devam etti 2. Hamilelikte de alkalin beslendim ama o zaman sağlık sorunumdan dolayı bir sürü bilmeden ilaç kullanmıştım . Belki ondan dolayı gebeliğim devam etmedi
Ayyy ne güzel inşallah dilediğin gibi olur. Gelsin sağlıkla bebisTabiki doktor kontrolünde kullanıyorum. Faydasını gördüğüme de inanıyorum. Cildime bile cok iyi geldiler. Yumurtalarımin kalitesi için kullanıyorum. Hem yumurtam cok az ve kalitesizdi.cok şükür geçen hafta 1 tane embroyom donduruldu. Benim için çok önemli bi bitane ile altin vuruş yapicam :)
Bazik beslenme. Karbonhidrat olmayacak ama öyle yoğun et tavuk da yok .sebze yoğunlukta . Yani asiti azaltıp bazik beslenme yapıcazAlkalin beslenme ne oluyor.
Ben 3 ay oldu sigarayı bıraktım. 1.5 aydır kola ve asitli içmiyorum. Çaydan şekeri çıkardım ki bol şekerli içen biriydim. Pilav makarna yok. Yani elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
İnşallah etkilerini görürüm ben de
Kualandığın takviyelerin adları neydi canımTabiki doktor kontrolünde kullanıyorum. Faydasını gördüğüme de inanıyorum. Cildime bile cok iyi geldiler. Yumurtalarımin kalitesi için kullanıyorum. Hem yumurtam cok az ve kalitesizdi.cok şükür geçen hafta 1 tane embroyom donduruldu. Benim için çok önemli bi bitane ile altin vuruş yapicam :)
Gonamax, Biosteron, ve Omepa Q10 kullanıyorum. Temmuzdan beri.ayrica beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorumKualandığın takviyelerin adları neydi canım
Canım bilgim yok ama doğru ise bi çoğumuza umut olur.bende bakayım biSelamlar şimdi Instagram da Dr Ayşe Çetin kürleri diye bir şey gördüm. Fsh değerlerini 90lardan 10lara indiriyor. Bir dolu belge paylaşmış. Çok inanamadım. Bilgisi olan var mı bu konu da.
Canım, karışmak gibi olmasın ama FSH için hayıt tohumu, aslan pençece ve civan perçemi otlarından al demle sabah akşam aç karnına iç. 2 hafta . Adetin bitince başla yumurtlama haftanda bırak. İyi geldiğini göreceksin.Selamlar şimdi Instagram da Dr Ayşe Çetin kürleri diye bir şey gördüm. Fsh değerlerini 90lardan 10lara indiriyor. Bir dolu belge paylaşmış. Çok inanamadım. Bilgisi olan var mı bu konu da.
Bende gördüm hiç inandırıcı değildi büyük ihtimal Dr bile değil kendisiSelamlar şimdi Instagram da Dr Ayşe Çetin kürleri diye bir şey gördüm. Fsh değerlerini 90lardan 10lara indiriyor. Bir dolu belge paylaşmış. Çok inanamadım. Bilgisi olan var mı bu konu da.
Bunu deniycem adet dönemine geleyim. Bana tam tarifini verebilir misiniz. Ne kadar bir karışım hazırlamak gerekiyor.Canım, karışmak gibi olmasın ama FSH için hayıt tohumu, aslan pençece ve civan perçemi otlarından al demle sabah akşam aç karnına iç. 2 hafta . Adetin bitince başla yumurtlama haftanda bırak. İyi geldiğini göreceksin.
Fake hesap muhtemelen herkese aynı cevapları vermiş durmuş. İnsanların umutlarıyla oynuyorlarCanım bilgim yok ama doğru ise bi çoğumuza umut olur.bende bakayım bi
Ben kullandım canım. Neyi sorduğunu anlamadım amaKızlar şimdi Dr verdiği iğneyi aldım eve gelip prospektusunu inceledim. İğnenin adı Genotropin kalem gibi Bi şey. İnsülin ignelerine benziyor. Kullanım amacında büyüme hormonu eksikliğinde diyor. Kullanılmaması gereken durumlarda da hamileler, şüphesi olanlar ve hamile kalmaya çalışanlar yazıyor.
Kafam karıştı iyice. Aranızda bundan kullananiz var mı acaba?
Günaydın canım,Bunu deniycem adet dönemine geleyim. Bana tam tarifini verebilir misiniz. Ne kadar bir karışım hazırlamak gerekiyor.
Ben bu markayı degil baska bir marka kullandım. Yumurtaları büyütmek için.sonrada toplama yapildi.neden kafanız karıştı.Kızlar şimdi Dr verdiği iğneyi aldım eve gelip prospektusunu inceledim. İğnenin adı Genotropin kalem gibi Bi şey. İnsülin ignelerine benziyor. Kullanım amacında büyüme hormonu eksikliğinde diyor. Kullanılmaması gereken durumlarda da hamileler, şüphesi olanlar ve hamile kalmaya çalışanlar yazıyor.
Kafam karıştı iyice. Aranızda bundan kullananiz var mı acaba?
Hamile kalmak isteyenler kullanmasın yazıyor ya o kafamı karıştırdıBen kullandım canım. Neyi sorduğunu anlamadım ama
Önümüzde ki ay deniycem teşekkür ederimGünaydın canım,
Hepsinden bir çay kaşıgı kadar demle bir kupa dolusu kadar iç. DEmlemeyi bir frenchpress varsa orada yapsan ii olur çünkü o otlar ağıza gelnce benim miğdem kalkıyor bu yüzden frenchpress ii oluyo. Kaynamış suyun içine bırak demelensinler 10 dk falan. sonra süz iç. ama zehit gibi bir tadı olacak. Korkma ben iyice soğutup içine bol limon sıkıp iki üç dikişte içiyordum.