• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bahçeci tüp bebek merkezini araştırmanızı öneririm benimde amh düşük 0,30 normal denemem için süre verildi.Hiç denememiştik 2 yıllık evliyim. En son tüp bebek konuşacağız dedi ilk görüşme ücretsiz muayne olmak isterseniz ödeme alınıyor. Allah hepimize sağlıkla nasip etsin

Bahçeci tüp bebek merkezini araştırmanızı öneririm benimde amh düşük 0,30 normal denemem için süre verildi.Hiç denememiştik 2 yıllık evliyim. En son tüp bebek konuşacağız dedi ilk görüşme ücretsiz muayne olmak isterseniz ödeme alınıyor. Allah hepimize sağlıkla nasip etsin
Canim ayni seyi benim domtorumda soyledi..anladigim kadariyla esinizde problem yom.ve sadece amh duauklugu var..banada dedidigi au sen normal yolla hamile kalabilirsin..amh duauklugu gebe kalmaya engel degildir.dedi..ben 3 ay denedim..olmadi..kismet dwgilmis bana.ilac redavisi verdi onlari.kullandim..birde doktorum sık sık birliktelim onerdi..suan 3. Tedavime basladim..tedavime gottigimde bile..iatersen 1 ay daha dene dedi bana sen normal yolla kalabilirsin dedi..ben kabul etmedim.artkk..baslayalim dedim tup bebege

Mrhb kızlar birgün burda hamileyim diye yazacaģım hic aklıma gelmezdi.benim tek yumurtamgelisiyordu ve amh.0.21 di doktorlar tupbebekte bile %5şans veriyordu.ve sayi az olduğu için baya külfetli olacağını soyluyolardi normal yolla hic sansin yok derken aylardir yaşadığim uzuntu hic cocugumun olmiycagi düşüncesi ama hic vazgecmedim hep inandim dua ettim ben elimden geleni yapacaktim.Gerisi guzel Allah ımın taktiri olacaktı ve bugün hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyummmmm.Allah ım bu mutluluğu isteyen bekleyen herkeze yaşatsın.

Mrhb kızlar birgün burda hamileyim diye yazacaģım hic aklıma gelmezdi.benim tek yumurtamgelisiyordu ve amh.0.21 di doktorlar tupbebekte bile %5şans veriyordu.ve sayi az olduğu için baya külfetli olacağını soyluyolardi normal yolla hic sansin yok derken aylardir yaşadığim uzuntu hic cocugumun olmiycagi düşüncesi ama hic vazgecmedim hep inandim dua ettim ben elimden geleni yapacaktim.Gerisi guzel Allah ımın taktiri olacaktı ve bugün hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyummmmm.Allah ım bu mutluluğu isteyen bekleyen herkeze yaşatsın.
Doğal yolla mi oldu? Neler yaptınız acaba? Ben sizden daha kötü durumdayım malesef 😓

Ah canım kadınlar. Vaktim yok uzun uzun yazmaya sonra yazarım ama beni bilenler bilir çok uğraştım bebeğim olması için. 26 ay boyunca sayısız tüp bebek yaptım ayrıca 4 - 5 sene önce amh im 0.50ydi fsh'ım 19 du taa o zamanlar.
Şimdi yanımda 4 aylık melek yavrum uyuyor. Sakın vazgeçmeyin denemeye devam. Allah herkese bu güzelliği tattirsin inşallah. Hepinize bol şans.

Hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah, neler yaptınız, doğalmı kaldınız bize umut oldunuz

doktorlara sorsan seninjki de eminim normal diyeceklerdir.

Bu doktorlara bazen anlam veremiyırum 2 gün adet oluyorum desen ona bile normal diyorlar yetrerki kana

.bugün gittim tup bebek doktoruna anlattım adet düzenleyici verdi birde vitaminler falan 3 ay kullanacgiz eşimde bende sonra tedavi

Hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah, neler yaptınız, doğalmı kaldınız bize umut oldunuz
Teşekkur ederim canım.ama sağlıklı bir gebelik değil sanırım.beta hcg artmiyor.2gun sonra tekrar kan verecegim.doğal yolla ama kullandığım kürler vardı canım.

Foruma çok sık giren biri değilim konuyu görünce yazmak istedim benim amh değerim 1.50ydi daha sonra bir ay içinde strsten 0.90nlara düştü o ay yumurtamın kalitesini arttırmak için incir yedim çörek otu bal ve tarçın yapmıştım birde fsh ve prolaktin yuksekligim vardı onun icinde hayit otu içmiştim o ay bir yumurtam kaliteli olmuştu ve hamile kaldım. Umarım bir faydası olur

Foruma çok sık giren biri değilim konuyu görünce yazmak istedim benim amh değerim 1.50ydi daha sonra bir ay içinde strsten 0.90nlara düştü o ay yumurtamın kalitesini arttırmak için incir yedim çörek otu bal ve tarçın yapmıştım birde fsh ve prolaktin yuksekligim vardı onun icinde hayit otu içmiştim o ay bir yumurtam kaliteli olmuştu ve hamile kaldım. Umarım bir faydası olur
Çörekotu bal nekadar kullandınız, birde hayıt otunu nasıl kullandınız,

Çörekotu bal nekadar kullandınız, birde hayıt otunu nasıl kullandınız,
Çörekotu bal ve tarçıni kucuk bir kavanoza macun gibi yaptım miktarini kendim belirledim normalde tarif sabah aksam bir tatli kasigiydi ama ben sabah ac karnina 1 yemek kasigi kadar yedim. Hayit otunu hatirladigim kadarıyla 1 tatlı kasigi kadar tane hayit otunu 1 bardakdan biraz fazla suyla 5 dak kaynattim tam olcu 1 bardak oluyordu onuda ovulasyonuma gelene kadar ictim gunde 1 kez. Çünkü ovulasyondan sonra gebelik tutarsa düşük tehlikesi yaşarım diye içmedim.

Back