- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 123
- 46
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #9.061
Karışım ne yaptırdınızBen doğal yoldan kaldım ben kendim karışım yaptırdım bir kavanoz bitti tekrar sipariş verdim her gün testere dişli Aslan pençesi ve akşamları da hayır tohumu kaynatıp içtim ayrıca
Cnm faydasını gören oldu muKızlar ümidinizi kaybetmeyin Allah nasip ederse amh kaç olsa da olur ben karışım yaptırdım isteyen olursa adresini söylerim çok pahalı değil ben hazır satılan sitelerden almadım kendim istediğim ölçülerde karışım yaptırdım testere dişli Aslan pençesi ve hayıt tohumu da kaynattım Allah nasip etti benim de amh düşük fsh yüksek ve tek tüpüm vardı
Ben gördümCnm faydasını gören oldu mu
Merhaba kaçtı amh testiniz problem neydiBen gördüm
Hangi ölçülerde kullandınoz ayrı ayrı alop biz karıştıralım ona göreKızlar ümidinizi kaybetmeyin Allah nasip ederse amh kaç olsa da olur ben karışım yaptırdım isteyen olursa adresini söylerim çok pahalı değil ben hazır satılan sitelerden almadım kendim istediğim ölçülerde karışım yaptırdım testere dişli Aslan pençesi ve hayıt tohumu da kaynattım Allah nasip etti benim de amh düşük fsh yüksek ve tek tüpüm vardı
250 gr bal 125 gr polen 20 ml propolis 50 gr arı sütü olacak şekilde karışım yaptırdımHangi ölçülerde kullandınoz ayrı ayrı alop biz karıştıralım ona göre
Benimkinden iyidir 0.09 benimAmh 0.29 olması nasıl kötü mu
yahu şu yazı karakterinizi Allah aşkına düzeltin ya ben gözlüksüz okyamıyorum bu yazılarıNormal i kac oluyor acaba
AMH testi normal değerleri 2.6 – 6.8 ng /ml olarak gözlemlenmiştir. Fakat polikistik over olan kişilerde AMH testi değeri 6.8 ng /mlAmh 0.29 olması nasıl kötü mu
yahu şu yazı karakterinizi Allah aşkına düzeltin ya ben gözlüksüz okyamıyorum bu yazıları
AMH testi normal değerleri 2.6 – 6.8 ng /ml olarak gözlemlenmiştir. Fakat polikistik over olan kişilerde AMH testi değeri 6.8 ng /ml
Kaç seninki benim 0.09Benim ki baya düşük ya çok canım sıkıldı gerckten bu kadar beklemiyordum
Özelde yapılıyor amh testi istiyorum de yapılır cnmKızlar amh değerini nasıl öğrenebiliriz? Adetin 3. Günü yapılan kan tahlilinde mi çıkıyor yoksa normal tahlilde de çıkar mı ?
Amh için hangi gün baktırdığın önemli değil canım ama tercihen adetin ikinci veya üçüncü günü gidip fsh e2 ve lh testlerine de baktirmani öneririm. Onlar bu günlerde bakılıyor çünkü.. Araştırma hastaneleri ve özellerde baktirabilirsinKızlar amh değerini nasıl öğrenebiliriz? Adetin 3. Günü yapılan kan tahlilinde mi çıkıyor yoksa normal tahlilde de çıkar mı ?
Kızlar amh değerini nasıl öğrenebiliriz? Adetin 3. Günü yapılan kan tahlilinde mi çıkıyor yoksa normal tahlilde de çıkar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?