- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 123
- 46
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #8.861
inşallah canım seninde güzel haberlerin olsun inşallahİNŞALLAH güzel haberler yazarsın burada, güzel haberlerini alırız
Allah bağışlasın evladınızı, promotıl women nekadar süre kullandınız, fsh kaçtı sizin buaradaDenemeden 3 ay önce soğan suyu kürünü uyguladık 15 gün. Ve devamında Protime women kulladım. Fsh düşsün diye agnugaston kullandım(hayıt tohumu hapı). Ve ilave olarak omega 3 ile qoenzim Q10 haplarından aldım. Bolca kırmızı meyve ve avokado. Buarada 3 senedir hamile kalamayan arkadaşıma da preseed jeli söyledim ve o da 2.ayında hamile kaldı. Çok ucuz bir jel değil ama bebek için değer diyip aldık.
sogan kurunu gunde bır keremı uyguladınız ıkı keremı bırde qenzım ve omegayı kac mg kullandınızDenemeden 3 ay önce soğan suyu kürünü uyguladık 15 gün. Ve devamında Protime women kulladım. Fsh düşsün diye agnugaston kullandım(hayıt tohumu hapı). Ve ilave olarak omega 3 ile qoenzim Q10 haplarından aldım. Bolca kırmızı meyve ve avokado. Buarada 3 senedir hamile kalamayan arkadaşıma da preseed jeli söyledim ve o da 2.ayında hamile kaldı. Çok ucuz bir jel değil ama bebek için değer diyip aldık.
Amh 1 di.
Ama yumurta çıkmadı ilk tüp bebek denemesinde 3 tane çıktı. 1 i kalitesiz 1 döllenmeyi durdurdu son kalan 1 tanesini 3. Gün transfer ettiler. Bu başarısız denemeden sonra basladim araştırmalara.
Sonra ben ameliyatı oldum, vitaminler, kürler, dhea ile vücudumu hazırladım.
2 ay hazırladım. Doktorum onayıyla yaptım hepsini.
Sağlıklı 9 yumurta alındı 6 sı 5 güne gitti.
Ben sadece gerekli olan vitaminleri kullandım.
Bülent tıraşın bı yazısını bulmuştum, sonra araştırdim PDF indirdim makaleler okudum.
Yumurta kalitesinin artması için
2 ay boyunca,
500 Lük c vitamini. Her gün içtim.
400 lük e vitamini. Bir kutu içtim çok etkili çünkü depo vitamin olduğu için.
5000 lik a vitamini, 5000 lik bulamadim aldığım 30 000 likti. Haftada bir içtim.
Her gün folik asit içtim 400 mgc lik. Hergün içtim.
B12 hafta da iki kere kullandim. Ağızdan dil atlı fıs fıs şeklinde.
D vitamini günlük 10 damla almak gerekiyor. Fakat ben 300 000 bin ünite bir ampulü içtiğim için günlük almadım bir kere içtim.
Her gün sabah akşam dhea kullandım.
Dhea ictiksen 2 saat sonra da testere dişli aslan pençesi çayı içtim.
Doktorumda konuştum. Aradım tedaviden 1 hafta önce herşeyi bıraktırdı.
Gittim yumurtalara bakıldı. 3 yumurta vardı. Başladım tedaviye her Gittiğimde iki iki arttı yumurtalar.
En son doktorum umdugumdan daha fazla yumurtalar gelişti. 9 dan daha da fazla hepsini alıcam sana kaçında işlem yapılacak yumurta onları soylicem dedi.
Tutmadı gerçi tuttu hemen sonlandi.
Doğal yolla gebe kaldım.
Ben çok faydasını gördüm.
İnşallah bu topikte faydası görecek bir sürü arkadaşlar olur.
Rabbim tez vakitte evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip eder.
Bulmuşsun canım yazdığımı.Çok teşekkürler
Merhabalar, b12 ve folic asit hangi marka kullandınız, burda uygun dwğilse özelden yazarsanız sevinirim, sağlıcakla bebeğiniz doğsun, darısı bize inşallahBulmuşsun canım yazdığımı.
Tedavi den bı haffa önce bırakıyorsun tüm kallandığın ne varsa.
Hormon verecekleri için kesinlikle bir vitamin dahi kullandırtmıyorlar.
Yasimiz ve amh degerimiz ayni ben fsh im kac bilmiyorum. Femara doz olarak az gelmis olabilir mi? Benim yumurtalarimi gelistirmek icin gonalf 150 ve merional 75 kullanilmisti.Merhaba hanımlar, bende bebiş çok istiyorum Rabbim tez vakit tüm isteyenlere nasip etsin. 36 yaşındayım amh 0,23 fsh 15. yumurtalarım çok küçük en büyüğü 4 mm. femara ilaç kullandım 5 gün günde 3 kez. Hiçbir etkisi olmadı. bu yumurtalar nasıl büyür benim durumunda olup (yumurtaları küçük) büyüyüp hamile kalabilen var mı?
Tüp bebek mi yaptırdınızMerhaba hanımlar, bende bebiş çok istiyorum Rabbim tez vakit tüm isteyenlere nasip etsin. 36 yaşındayım amh 0,23 fsh 15. yumurtalarım çok küçük en büyüğü 4 mm. femara ilaç kullandım 5 gün günde 3 kez. Hiçbir etkisi olmadı. bu yumurtalar nasıl büyür benim durumunda olup (yumurtaları küçük) büyüyüp hamile kalabilen var mı?
Peki sizin gonalf ve merional ile buyudu muYasimiz ve amh degerimiz ayni ben fsh im kac bilmiyorum. Femara doz olarak az gelmis olabilir mi? Benim yumurtalarimi gelistirmek icin gonalf 150 ve merional 75 kullanilmisti.
bende hamd olsn mucızemı gordm kullanıyorm hala ama sen ilaç vs bırsey kullanmıyormusun dotktr hayıta devammı dedı o kısmı anlamadm pek sevmezler boyle şeylerıHayıt tentürü için. 1 ayda 83 olan fsh ım 25 e düştü. Sağ ve solda 17 mm 2 yumurta görüldü. Ben de 3 aydır adet görmüyorum.25 den daha da inecek dedi doktorum. Adet oluncada prp yaptırıcam. Çok faydasını gördüm kullanın derim
Vitamin kullanıyorum. Hayıt kullan dedi dr. Prp yaptırdım fakat bu virüs olunca tüp işlemleri durdu yaptıralı 3 ay oldu. Yumurtlamam oldu fakat kiste döndü. Artık dra da gitmiyorum. Bıraktım artık. Olursa olur olmazsa zorlamıcam artıkbende hamd olsn mucızemı gordm kullanıyorm hala ama sen ilaç vs bırsey kullanmıyormusun dotktr hayıta devammı dedı o kısmı anlamadm pek sevmezler boyle şeylerı
Hayır ne aldın nasl kullanıyorsun tentürü çok etkili buarafa değerlerin nasl LG yuksek ki kist oldu c life macun benm tüm değerler mı dengeleri 100 lere kadr çıkmstı fsh şuan 12.5 yumrtlamam başladı d vıtamnı de al olrmu bu çok muhım kaliteyi artıyorVitamin kullanıyorum. Hayıt kullan dedi dr. Prp yaptırdım fakat bu virüs olunca tüp işlemleri durdu yaptıralı 3 ay oldu. Yumurtlamam oldu fakat kiste döndü. Artık dra da gitmiyorum. Bıraktım artık. Olursa olur olmazsa zorlamıcam artık
Hayıt tentürü kullandığım.clife denedim hiç etkisi olmadı bende.inositol ve ocean vitamin kullanıyorum.Hayır ne aldın nasl kullanıyorsun tentürü çok etkili buarafa değerlerin nasl LG yuksek ki kist oldu c life macun benm tüm değerler mı dengeleri 100 lere kadr çıkmstı fsh şuan 12.5 yumrtlamam başladı d vıtamnı de al olrmu bu çok muhım kaliteyi artıyor
Merhaba, C - Life kullanırken baska bir ilaç vitamin vs kullandınız mı? Bende kullanmak istıyorum cyclo progynova kullanıyorum bir taraftan onunla beraber kullanılmasını önermiyorlar hangisini kullansam diye kararsızım siz nasıl kullandınız rica etsem bahsedebilirmisiniz?Hayır ne aldın nasl kullanıyorsun tentürü çok etkili buarafa değerlerin nasl LG yuksek ki kist oldu c life macun benm tüm değerler mı dengeleri 100 lere kadr çıkmstı fsh şuan 12.5 yumrtlamam başladı d vıtamnı de al olrmu bu çok muhım kaliteyi artıyor
Merhaba canım ben cyloyu kesemıyorm bıldm bileli onla adet oluyorum evet hormonal beraber kullanım önermıyorlar ama ben kullandım etkısnı de hamd olsn gordum d vıtamnı solgar marka alabılrsn Folık acıd omega 3 sıffa home dhea hormonu 50 Mg gunlk hepsinden aloyorm c lşfeyı sabah akşam 2 şer kaşık diğerlerinde biliyorum gun arasına oldukça ise yaradı bende tüp imkansızdan Kıbrıs nakıllerden şuan aşılama mumkun lere geldim fsh düştü e 2 yukseldı yumrtalama başladı ilk kezMerhaba, C - Life kullanırken baska bir ilaç vitamin vs kullandınız mı? Bende kullanmak istıyorum cyclo progynova kullanıyorum bir taraftan onunla beraber kullanılmasını önermiyorlar hangisini kullansam diye kararsızım siz nasıl kullandınız rica etsem bahsedebilirmisiniz?
C lşfeyı nasl ve nekadr süre kullandın ben 4 kutuda ara vermeden 4 kutuda etkısnı girmeye başladımHayıt tentürü kullandığım.clife denedim hiç etkisi olmadı bende.inositol ve ocean vitamin kullanıyorum.
Canımm cok sevindim seni hatırlıyorum konuşmuştuk burda inan kendim hamile kalmış gibi mutlu oldum sen gerçekten bir umutsun bize Allah’ım tamamına erdirsin inşallahUmudumuzu kaybetmeyin ben 0.02 ki 2 buçuk sene önceydi bu deger şuan 3. Hamileligim ilk 2 si düşük ve kalp atışı durdu ama pihtilasmadan dolayı şimdi 3. Hamileyim iğne ilaç la inş. Kucagimiza almak nasip olacak sadece kafadan atmak ben ise başlayınca tum. Stresti unuttum ozaman hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?