AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Allah bağışlasın evladınızı, promotıl women nekadar süre kullandınız, fsh kaçtı sizin buarada

sogan kurunu gunde bır keremı uyguladınız ıkı keremı bırde qenzım ve omegayı kac mg kullandınız

Merhaba. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın İnşallah. Ameliyat olduğunuzu, vitaminler, kürler, dhea ile vücudunuzu hazırladığınızdan bahsetmişsiniz.
Hangi vitaminleri kullandınız, hangi kürleri uyguladınız, DHEA’yı günde kaç tane içtiniz, vitaminleri ve kürleri toplam ne kadar süre uyguladınız, tüp bebek için tedavi süreci başladığında ( adetten hemen sonra, yumurta toplamadan önceki 15 gün) vitaminleri kürleri kullanmaya devam ettiniz mi
Zamanınız olursa ayrıntılı anlatır mısınız lütfen

Çok teşekkürler

Bulmuşsun canım yazdığımı.
Tedavi den bı haffa önce bırakıyorsun tüm kallandığın ne varsa.

Hormon verecekleri için kesinlikle bir vitamin dahi kullandırtmıyorlar.
Merhabalar, b12 ve folic asit hangi marka kullandınız, burda uygun dwğilse özelden yazarsanız sevinirim, sağlıcakla bebeğiniz doğsun, darısı bize inşallah

Merhaba hanımlar, bende bebiş çok istiyorum Rabbim tez vakit tüm isteyenlere nasip etsin. 36 yaşındayım amh 0,23 fsh 15. yumurtalarım çok küçük en büyüğü 4 mm. femara ilaç kullandım 5 gün günde 3 kez. Hiçbir etkisi olmadı. bu yumurtalar nasıl büyür benim durumunda olup (yumurtaları küçük) büyüyüp hamile kalabilen var mı?

Yasimiz ve amh degerimiz ayni ben fsh im kac bilmiyorum. Femara doz olarak az gelmis olabilir mi? Benim yumurtalarimi gelistirmek icin gonalf 150 ve merional 75 kullanilmisti.

Tüp bebek mi yaptırdınız

bende hamd olsn mucızemı gordm kullanıyorm hala ama sen ilaç vs bırsey kullanmıyormusun dotktr hayıta devammı dedı o kısmı anlamadm pek sevmezler boyle şeylerı

bende hamd olsn mucızemı gordm kullanıyorm hala ama sen ilaç vs bırsey kullanmıyormusun dotktr hayıta devammı dedı o kısmı anlamadm pek sevmezler boyle şeylerı
Vitamin kullanıyorum. Hayıt kullan dedi dr. Prp yaptırdım fakat bu virüs olunca tüp işlemleri durdu yaptıralı 3 ay oldu. Yumurtlamam oldu fakat kiste döndü. Artık dra da gitmiyorum. Bıraktım artık. Olursa olur olmazsa zorlamıcam artık

Hayır ne aldın nasl kullanıyorsun tentürü çok etkili buarafa değerlerin nasl LG yuksek ki kist oldu c life macun benm tüm değerler mı dengeleri 100 lere kadr çıkmstı fsh şuan 12.5 yumrtlamam başladı d vıtamnı de al olrmu bu çok muhım kaliteyi artıyor

Hayıt tentürü kullandığım.clife denedim hiç etkisi olmadı bende.inositol ve ocean vitamin kullanıyorum.

Merhaba, C - Life kullanırken baska bir ilaç vitamin vs kullandınız mı? Bende kullanmak istıyorum cyclo progynova kullanıyorum bir taraftan onunla beraber kullanılmasını önermiyorlar hangisini kullansam diye kararsızım siz nasıl kullandınız rica etsem bahsedebilirmisiniz?

Merhaba canım ben cyloyu kesemıyorm bıldm bileli onla adet oluyorum evet hormonal beraber kullanım önermıyorlar ama ben kullandım etkısnı de hamd olsn gordum d vıtamnı solgar marka alabılrsn Folık acıd omega 3 sıffa home dhea hormonu 50 Mg gunlk hepsinden aloyorm c lşfeyı sabah akşam 2 şer kaşık diğerlerinde biliyorum gun arasına oldukça ise yaradı bende tüp imkansızdan Kıbrıs nakıllerden şuan aşılama mumkun lere geldim fsh düştü e 2 yukseldı yumrtalama başladı ilk kez

Canımm cok sevindim seni hatırlıyorum konuşmuştuk burda inan kendim hamile kalmış gibi mutlu oldum sen gerçekten bir umutsun bize Allah’ım tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…