• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ard arda ikinci kere bebeğimi kaybettiğimi öğrendim kürtaj olmak zorunda kalacağım yaşım 34 artık sadece yumurta kalitesizliği yuzunden olduğunu düşünmeye başladım, çünkü ilk kayıp sonrası yaptırdığımız ayrıntılı testler normal çıkmıştı, tüp bebekten fayda görür müyüm bu konuda bilgisi olan anneler var mı tekrarlayan kayıplarda tüp bebek işe yarıyor mu?

Umudumuzu kaybetmeyin ben 0.02 ki 2 buçuk sene önceydi bu deger şuan 3. Hamileligim ilk 2 si düşük ve kalp atışı durdu ama pihtilasmadan dolayı şimdi 3. Hamileyim iğne ilaç la inş. Kucagimiza almak nasip olacak sadece kafadan atmak ben ise başlayınca tum. Stresti unuttum ozaman hamile kaldım
Paresilaaa Paresilaaa parem buna da bak :KK36:

Merhaba canım ben cyloyu kesemıyorm bıldm bileli onla adet oluyorum evet hormonal beraber kullanım önermıyorlar ama ben kullandım etkısnı de hamd olsn gordum d vıtamnı solgar marka alabılrsn Folık acıd omega 3 sıffa home dhea hormonu 50 Mg gunlk hepsinden aloyorm c lşfeyı sabah akşam 2 şer kaşık diğerlerinde biliyorum gun arasına oldukça ise yaradı bende tüp imkansızdan Kıbrıs nakıllerden şuan aşılama mumkun lere geldim fsh düştü e 2 yukseldı yumrtalama başladı ilk kez
Maşallah Suphanallah ne kadar güzel bir haber bu... harika hatta bi sürü insana umut gercekten Allah tamamına erdirsin cok sevindim sizin adınıza. Ben cyclo ve yanında dhea ya basladım dun ıtıbarıyle eğer hersey yolunda gıderse yumurta donduracagım ınsallah bekarım.. C life la ilgılı yorumları okudum çoğu kişi memnun kalmıs danısma hattına sordum cyclo ıle bırlıkte önermıyoruz dedıklerı ıcın kararsız kaldım size sormak istedm cok tesekkür ederim deneyımlerınızı paylastıgınız ıcın

Bu AMH değeri tam olarak nedir ? Tüp bebeğe başlayacağız bizde gitmeden bir sürü tahlil istediler. Özellikle AMH üzerinde durulacağı söylendi.

Prolaktin 34,19
Rubella IgG 212
HBSAG (Eliza) 0,18
Anti HBs (ELISA) <3,0
Anti HCV 0,15
Anti HIV 1 2 0,1
AMH (Anti müllerien Hormon) 3,99

hiç bişey anlamıyorum :olamaz:
Hiv yüksek

Hayıt tentürü için. 1 ayda 83 olan fsh ım 25 e düştü. Sağ ve solda 17 mm 2 yumurta görüldü. Ben de 3 aydır adet görmüyorum.25 den daha da inecek dedi doktorum. Adet oluncada prp yaptırıcam. Çok faydasını gördüm kullanın derim
Merhaba,çok sevindim adınıza inşallah bebis haberinizi de okuruz🙇 Hayıt tenturunu nerden aldınız belli bir markası var mı acaba ?

Canımm cok sevindim seni hatırlıyorum konuşmuştuk burda inan kendim hamile kalmış gibi mutlu oldum sen gerçekten bir umutsun bize Allah’ım tamamına erdirsin inşallah
Buda rahim ici düşük oldu ama doktora bağlıyorum çünkü durumumu biliyordu pıhtılaşma vardı ve bana iğne vermedi kalp atışını duyunca vericem dedi çok söyledim doktorumu degistirdim şimdiki doktorumun dediği suphen bile olsa iğne kullanman gerekiyo dedi keşke ozaman degistirseymisim ama benim hala umudum var üzüldüm hemde çok ama hala umudum var çünkü allahım var kendime herkese duamdır sağlıkla gelecek bebeklerimiz

Ard arda ikinci kere bebeğimi kaybettiğimi öğrendim kürtaj olmak zorunda kalacağım yaşım 34 artık sadece yumurta kalitesizliği yuzunden olduğunu düşünmeye başladım, çünkü ilk kayıp sonrası yaptırdığımız ayrıntılı testler normal çıkmıştı, tüp bebekten fayda görür müyüm bu konuda bilgisi olan anneler var mı tekrarlayan kayıplarda tüp bebek işe yarıyor mu?
Canımın içi senin yumurta rezervine kalitene bakmamış lar mıydı ki

Herkese merhaba hanimlar belki yazacaklarim sizlere umut olur bende buraya yazmistim benim amh 0.07 ydi 2016 yilinda fsh yuksekti ilk tedavimde hicbisey bilmeden direk tup bebek denedik o zaman zaten amh dusuk cikmisti ve bir yumurta olustu transfer oldum tabi sonuc negatif ikinci denemeyi baska merkezde karar kildik bana bitki kurunden tutunda akliniza gelebilecek herturlu vitaminleri kullandirdilar 8 yumurta cikti 2 tane donduruldu 5.gun o sirada miyom ameliyati oldum 6 ay ara verildi transfer derken tabi sonuc koca negatif tabi inanilmaz saglikli besleniyordum sonra ankaraya gittim dediler fsh dusmedentedaviye baslayamayiz hersey deniyorum yok dusmuyor 1 yilimi yediler adanada baska bir merkeze gittim anlattim herseyi doktorum bana fsh ya hic dusmezse ne olacak dedi bak benim 40 yas ustu hastalarim var cogunun bebegi oldu benim icin yumurta onemli dedi ve bana 2 kere havuz yapti 1.de 6 yumurta 2.de 4 yumurta toplandi tabi bana 2 ay dhea ve imprly kullandirdi 1 dondurulmus 1 taze transfer yapildi allahima bin sukur suan 3 aylik hamileyim birde bu tedavimde cok sagliklida beslendim diyemez herseyin basi stres stresten uzak durdukmu gerisi kolay ben bu tedavide cok rahattim ama tabi umutlarim diger tedavilerden sonea kirilmisti ya yine olmazsa diye ama vakti simdiymis ben 4.5 yillik evliyim hicbirzaman pozitifi gormemistim vede tuplerim kapali rabbim yardimciniz olsun yasim 35
Merhabalar canım... umarım bebisinn sağlıkla kucagina alirsin...En son tedavini nerede oldun?

Merhabalar canım... umarım bebisinn sağlıkla kucagina alirsin...En son tedavini nerede oldun?
Merhaba canim amin insallah canim🙏Ben adana acibademde tedavi gordum volkan noyan keske ilk ona gitseymişim burda adana acivaddmle ilgili cok olumsuz seyler okumustum ama hic alakasi yokmuş ilgisiz vs demislerdi evet diger merkezler kadar ilgili degillerdi ama inanilmaz bir bilgi inanilmaz bir ekip vardi zaten bana ilgi degil işini iyi yapan merkez lazım vede burdaki arkadaslar ilgi derken ne bekliyorlar beni odaya aldiklarinda belki 10 defa hemsire yanima gelip gitti transferde oyle doktor her zaman aciklayici oldu kisaca burda yazanlara cok fazla kulak asmamak gerekiuormus bunu anladim burda ankara baskenti oven arkadaslarada seslenmek istiyorum gitmez olaydim benim olmayan moralimi bile altust etmisti doktor bide guvenip 1 yilimi harcadi neyse canim sana volkan hocayi tavsiye ederim adanadamisin

Merhaba canim amin insallah canim🙏Ben adana acibademde tedavi gordum volkan noyan keske ilk ona gitseymişim burda adana acivaddmle ilgili cok olumsuz seyler okumustum ama hic alakasi yokmuş ilgisiz vs demislerdi evet diger merkezler kadar ilgili degillerdi ama inanilmaz bir bilgi inanilmaz bir ekip vardi zaten bana ilgi degil işini iyi yapan merkez lazım vede burdaki arkadaslar ilgi derken ne bekliyorlar beni odaya aldiklarinda belki 10 defa hemsire yanima gelip gitti transferde oyle doktor her zaman aciklayici oldu kisaca burda yazanlara cok fazla kulak asmamak gerekiuormus bunu anladim burda ankara baskenti oven arkadaslarada seslenmek istiyorum gitmez olaydim benim olmayan moralimi bile altust etmisti doktor bide guvenip 1 yilimi harcadi neyse canim sana volkan hocayi tavsiye ederim adanadamisin
Hayırlı plsum Allah tamsmına erdirsin adetiniz duzenlimi idi

Ankara'da yim canım. Eşimin işi dolayisiyla buradayız ve nedense hiçbir merkez guven vermiyor bana.. Ankara baskentle ilgili benimde hiç iyi anılarım yok.Adana'da da Gökhan ciragille ilgili aynı hissiyatı yaşadım maalesef..Neyse kötü şeylerle sinirlerim çıksın istemiyorum.. taze transfer mi olmustun kuzum?

Hayırlı plsum Allah tamsmına erdirsin adetiniz duzenlimi idi
Amin darisi tum isteyenlere insallah🤲Evet duzenli
Ankara'da yim canım. Eşimin işi dolayisiyla buradayız ve nedense hiçbir merkez guven vermiyor bana.. Ankara baskentle ilgili benimde hiç iyi anılarım yok.Adana'da da Gökhan ciragille ilgili aynı hissiyatı yaşadım maalesef..Neyse kötü şeylerle sinirlerim çıksın istemiyorum.. taze transfer mi olmustun kuzum?
gokhan beydede tedavi olmustum cok umutlandirmisti sonuc negatifti ben hem taze hem dondurulmus oldum canim iki embriyo transfer edildi biri tutundu rabbime bin şukur 🤲senin amh kac adetlerin duzenlimi

Amin darisi tum isteyenlere insallah🤲Evet duzenli

gokhan beydede tedavi olmustum cok umutlandirmisti sonuc negatifti ben hem taze hem dondurulmus oldum canim iki embriyo transfer edildi biri tutundu rabbime bin şukur 🤲senin amh kac adetlerin duzenlimi
Amh da sıkıntı yok kuzum pcosum. Ama adetlerim duzenli. Adana yazdığını görünce yazmak istedim. Sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize 🙏
Şuan çok karmasigim ben ama. Sanki hiç olmayacak gibi 😔 ben 1 kez tüp yaptırdım negatifti sonra kendiliğinden 2 kez gebe kaldım. Birini 11.haftada diğerini 6.haftada kaybettim😔😔 Aslına bakarsan denemeye de korkuyorum. Doktor da 2 kez kendiliğinden kaldın tüp deneyelim dedi ama bilmiyorum çok karmasigim işte..😔😔😔

Amh da sıkıntı yok kuzum pcosum. Ama adetlerim duzenli. Adana yazdığını görünce yazmak istedim. Sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize 🙏
Şuan çok karmasigim ben ama. Sanki hiç olmayacak gibi 😔 ben 1 kez tüp yaptırdım negatifti sonra kendiliğinden 2 kez gebe kaldım. Birini 11.haftada diğerini 6.haftada kaybettim😔😔 Aslına bakarsan denemeye de korkuyorum. Doktor da 2 kez kendiliğinden kaldın tüp deneyelim dedi ama bilmiyorum çok karmasigim işte..😔😔😔
Amin canim 🤲Kendiliğinden kalabiliyorsan bu bile başaridir canim ve tuptede kaliteli yumurta seciliyor şansın daha yuksek hic olumsuz dusunme bu tedavide inan miral cok onemli hazir oldugunu hissettigin anda basla ve tedavi surecinde çok arastirma yogunlasma allah ol der oluverir🤲🤲hic uzulme

Amin canim 🤲Kendiliğinden kalabiliyorsan bu bile başaridir canim ve tuptede kaliteli yumurta seciliyor şansın daha yuksek hic olumsuz dusunme bu tedavide inan miral cok onemli hazir oldugunu hissettigin anda basla ve tedavi surecinde çok arastirma yogunlasma allah ol der oluverir🤲🤲hic uzulme
Teşekkür ederim canım çok sağol... Aynen o dönemde arastirmayacam. Çünkü daha çok stres oluyor insan maalesef..

Back