AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Canim benim dhea hormon ilaci oldugu icin rastgele icme..kontrollu icmen gerekiyo..recete olmamasi devlet karsilamiyo..

merhaba... 2 kez düşük yaptım... yaşım 29 amh değerim ise 1,09 normal mi sizce ? virüs yüzünden henüz sonuçlarımı gösteremedim... yardımcı olursanız çok sevinirim...

Sonucunuz normal genetik ve pıhtılaşma testlerinizi yaptırsanız iyi olur
eşimle genetik test yaptırdık temiz çıktı... pıhtılaşma testimde de mthfr c677 ve pai heterezigot çıktı ama doktorlar önemsemedi... amh istedi en son yaptırdım ama testin sonucu gösteremedim.. cevabınız için teşekkür ederim

Merhaba hanımlar, ben yeni keşfettim burayı keşke daha önce baksaymışım diyerekten umut arıyorum bende, düşük yumurta rezervi var geçen yıl hacettepe de çıktım daha sonra çıkmadım, tam tüp yapayımvderken bu salgın çıktı, umut varmı bilemiyorum birkaç yorum okudum birazda olsa rahatladım, adetim buay 5 gn geçikti 2.günü test yaptım negtf çıktı, iyice rezervmi bitti anlamadım, varmı benim gibi yaşayan, neyapayım bilemedim

merhaba canım hoşgeldin kac yaşındasın onemlinolan adet görmen ve hormonların nasıl amh fsh kaç mesela

merhaba canım hoşgeldin kac yaşındasın onemlinolan adet görmen ve hormonların nasıl amh fsh kaç mesela
Hoşbulduk, 41 yaşındayım cnm, amh iki yerde baktırdım 0,30 larda diğeri 0,25 lerde çıktı fsh 11 çıktı ama geçen yıl baktırdım onuuda adetin 4 günü baktırdı dr. Sonradan gitmedim, şubatta gittim tekrar bakılsın diye adetim gecikşnce kimyasal oldu, kaldı Nisan gibi tüp bebek dr gidip baktıracaktım oda virüs çıkınca kaldı, hep birşeyler çıktı, adetim normal hep taeihinde gelir di bugün 5.gün hala tık yok

Kızlar hepinize merhaba:) bu sayfa en kötü günlerimde yorulmadan okuduğum tek yerdi ve günü geldiğinde buraya yazmak için bekledim. 25 yaşında 1,1 amh ile düşük rezerv teşhisi kondu bana. Aradan bir yıl geçti 0,7 dediler ve Amerikan hastanesindeki ünlü bir doktor bebeğin olmaz hemen donduralım yumurtalarını dedi. Ne eş var ne evlilik hatta erkek arkadaşım bile yok. Zaman ilerledi yaşım oldu 30 hala bir şey yok derken evleneceğim insanla tanıştım. Ve ona söyledim durumu. Bana Allahın bir lütfudur üzülme hemen yaparız dedi. Doktora gittik Amh 0,4 e gerilemiş, günler ağlayarak geçti. Derken evlilik teklifi geldi ve aramızda anlaştık. Evlenene kadar deneriz olmazsa hemen tüp bebek yaparız dedik. Soğan suları tarçınlı çörek otlu karışımlar yumurta geliştirici sular eşim çok iyi baktı bana denemelerimize başlamadan. Vee noldu bilin bakalım İlk denememizde hamile kaldıminanamadık günlerce:) şimdi 2 aylık bir oğlum varBeni yıllarca ağlattı doktorlar. Hep eksik kalacağımı düşündüm. İşin özeti kızlar, bu rakamlar evet bir uyarı ama asla olmayacak demek değil. Biz bir tane jel kullandık, preseed diye. Bence onun etkisi çok büyük. Allahıma çok şükür verdi bize bir evlat İsteyen herkese de nasip etsin inşallah

inşallah hayırlı haberler alırsın ama kesinlikle iyi bir tüp bebek dr git canım cunki adet oluyorsan hatta gebe kalabildiysen umudun var

allah bağışlasın size evladinizi bu süreçte neler yediniz içtiniz jel haricindd

allah bağışlasın size evladinizi bu süreçte neler yediniz içtiniz jel haricindd
Denemeden 3 ay önce soğan suyu kürünü uyguladık 15 gün. Ve devamında Protime women kulladım. Fsh düşsün diye agnugaston kullandım(hayıt tohumu hapı). Ve ilave olarak omega 3 ile qoenzim Q10 haplarından aldım. Bolca kırmızı meyve ve avokado. Buarada 3 senedir hamile kalamayan arkadaşıma da preseed jeli söyledim ve o da 2.ayında hamile kaldı. Çok ucuz bir jel değil ama bebek için değer diyip aldık.

denemek isterdim bende ama ader olamıyorum erken menapoz genelde dr lar adet görenlerin üstüne düşüyor ama vitaminler önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…