- Konu Sahibi crocus7919
-
- #8.841
Bence de amh a takılma bak 0,02 ile hamile kalan var bu gerçekten umut verici demekki hamile kalınabiliyo kalite önemliUmarım yükselmiştir. Ama önemli olan ultrasonda kac yumurtalik gözükecegi dedi doktorum.
Canim benim dhea hormon ilaci oldugu icin rastgele icme..kontrollu icmen gerekiyo..recete olmamasi devlet karsilamiyo..Dhea kullananlar doktor mu yazdı size ben tüp bebekte kullanmıştım ilkten ama reçete filan değildi bi kagıda yazmıştı, bn siparişi vercem ama doktora tekrar danışarakmı almak gerekiyo aklıma takıldı
Kararsız kaldım almadım ama kullanıpta yumurtaları gelişen çok kişi var şimdilik vitamin kullanıyomCanim benim dhea hormon ilaci oldugu icin rastgele icme..kontrollu icmen gerekiyo..recete olmamasi devlet karsilamiyo..
Merhabalar, hamile kalabildinizmi acabaBenim de 0,01 çıktı ve 37 yaşındayım.yalnız ben 3 kez hamile kaldım ama düşük oldu.bu kadar düşük amh olunca hamile kalınabiliyor mu acaba bilem var mı?
eşimle genetik test yaptırdık temiz çıktı... pıhtılaşma testimde de mthfr c677 ve pai heterezigot çıktı ama doktorlar önemsemedi... amh istedi en son yaptırdım ama testin sonucu gösteremedim.. cevabınız için teşekkür ederimSonucunuz normal genetik ve pıhtılaşma testlerinizi yaptırsanız iyi olur
merhaba canım hoşgeldin kac yaşındasın onemlinolan adet görmen ve hormonların nasıl amh fsh kaç meselaMerhaba hanımlar, ben yeni keşfettim burayı keşke daha önce baksaymışım diyerekten umut arıyorum bende, düşük yumurta rezervi var geçen yıl hacettepe de çıktım daha sonra çıkmadım, tam tüp yapayımvderken bu salgın çıktı, umut varmı bilemiyorum birkaç yorum okudum birazda olsa rahatladım, adetim buay 5 gn geçikti 2.günü test yaptım negtf çıktı, iyice rezervmi bitti anlamadım, varmı benim gibi yaşayan, neyapayım bilemedim
Hoşbulduk, 41 yaşındayım cnm, amh iki yerde baktırdım 0,30 larda diğeri 0,25 lerde çıktı fsh 11 çıktı ama geçen yıl baktırdım onuuda adetin 4 günü baktırdı dr. Sonradan gitmedim, şubatta gittim tekrar bakılsın diye adetim gecikşnce kimyasal oldu, kaldı Nisan gibi tüp bebek dr gidip baktıracaktım oda virüs çıkınca kaldı, hep birşeyler çıktı, adetim normal hep taeihinde gelir di bugün 5.gün hala tık yokmerhaba canım hoşgeldin kac yaşındasın onemlinolan adet görmen ve hormonların nasıl amh fsh kaç mesela
inşallah hayırlı haberler alırsın ama kesinlikle iyi bir tüp bebek dr git canım cunki adet oluyorsan hatta gebe kalabildiysen umudun varHoşbulduk, 41 yaşındayım cnm, amh iki yerde baktırdım 0,30 larda diğeri 0,25 lerde çıktı fsh 11 çıktı ama geçen yıl baktırdım onuuda adetin 4 günü baktırdı dr. Sonradan gitmedim, şubatta gittim tekrar bakılsın diye adetim gecikşnce kimyasal oldu, kaldı Nisan gibi tüp bebek dr gidip baktıracaktım oda virüs çıkınca kaldı, hep birşeyler çıktı, adetim normal hep taeihinde gelir di bugün 5.gün hala tık yok
allah bağışlasın size evladinizi bu süreçte neler yediniz içtiniz jel haricinddKızlar hepinize merhaba:) bu sayfa en kötü günlerimde yorulmadan okuduğum tek yerdi ve günü geldiğinde buraya yazmak için bekledim. 25 yaşında 1,1 amh ile düşük rezerv teşhisi kondu bana. Aradan bir yıl geçti 0,7 dediler ve Amerikan hastanesindeki ünlü bir doktor bebeğin olmaz hemen donduralım yumurtalarını dedi. Ne eş var ne evlilik hatta erkek arkadaşım bile yok. Zaman ilerledi yaşım oldu 30 hala bir şey yok derken evleneceğim insanla tanıştım. Ve ona söyledim durumu. Bana Allahın bir lütfudur üzülme hemen yaparız dedi. Doktora gittik Amh 0,4 e gerilemiş, günler ağlayarak geçti. Derken evlilik teklifi geldi ve aramızda anlaştık. Evlenene kadar deneriz olmazsa hemen tüp bebek yaparız dedik. Soğan suları tarçınlı çörek otlu karışımlar yumurta geliştirici sular eşim çok iyi baktı bana denemelerimize başlamadan. Vee noldu bilin bakalım ☺ İlk denememizde hamile kaldıminanamadık günlerce:) şimdi 2 aylık bir oğlum var Beni yıllarca ağlattı doktorlar. Hep eksik kalacağımı düşündüm. İşin özeti kızlar, bu rakamlar evet bir uyarı ama asla olmayacak demek değil. Biz bir tane jel kullandık, preseed diye. Bence onun etkisi çok büyük. Allahıma çok şükür verdi bize bir evlat❤ İsteyen herkese de nasip etsin inşallah
Şu salgın bitse gitcem de başımıza bide bu çıktı,inşallah hayırlı haberler alırsın ama kesinlikle iyi bir tüp bebek dr git canım cunki adet oluyorsan hatta gebe kalabildiysen umudun var
sorma salgında bende vazgeçmiştim hatta bana kaksa bu ara hastanelere hiç girmek istemiyorum ama napalimŞu salgın bitse gitcem de başımıza bide bu çıktı,
Siz nerde yaptıracaksınızsorma salgında bende vazgeçmiştim hatta bana kaksa bu ara hastanelere hiç girmek istemiyorum ama napalim
ben bülent tras gidicem bugundu randevum aksilik oldu haftaya gidicem ama bakalım nr dicek insan gitmeden geriliyorSiz nerde yaptıracaksınız
Denemeden 3 ay önce soğan suyu kürünü uyguladık 15 gün. Ve devamında Protime women kulladım. Fsh düşsün diye agnugaston kullandım(hayıt tohumu hapı). Ve ilave olarak omega 3 ile qoenzim Q10 haplarından aldım. Bolca kırmızı meyve ve avokado. Buarada 3 senedir hamile kalamayan arkadaşıma da preseed jeli söyledim ve o da 2.ayında hamile kaldı. Çok ucuz bir jel değil ama bebek için değer diyip aldık.allah bağışlasın size evladinizi bu süreçte neler yediniz içtiniz jel haricindd
İNŞALLAH güzel haberler yazarsın burada, güzel haberlerini alırızben bülent tras gidicem bugundu randevum aksilik oldu haftaya gidicem ama bakalım nr dicek insan gitmeden geriliyor
denemek isterdim bende ama ader olamıyorum erken menapoz genelde dr lar adet görenlerin üstüne düşüyor ama vitaminler önemliDenemeden 3 ay önce soğan suyu kürünü uyguladık 15 gün. Ve devamında Protime women kulladım. Fsh düşsün diye agnugaston kullandım(hayıt tohumu hapı). Ve ilave olarak omega 3 ile qoenzim Q10 haplarından aldım. Bolca kırmızı meyve ve avokado. Buarada 3 senedir hamile kalamayan arkadaşıma da preseed jeli söyledim ve o da 2.ayında hamile kaldı. Çok ucuz bir jel değil ama bebek için değer diyip aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?