- Konu Sahibi crocus7919
- #8.901
Herkese merhaba hanimlar belki yazacaklarim sizlere umut olur bende buraya yazmistim benim amh 0.07 ydi 2016 yilinda fsh yuksekti ilk tedavimde hicbisey bilmeden direk tup bebek denedik o zaman zaten amh dusuk cikmisti ve bir yumurta olustu transfer oldum tabi sonuc negatif ikinci denemeyi baska merkezde karar kildik bana bitki kurunden tutunda akliniza gelebilecek herturlu vitaminleri kullandirdilar 8 yumurta cikti 2 tane donduruldu 5.gun o sirada miyom ameliyati oldum 6 ay ara verildi transfer derken tabi sonuc koca negatif tabi inanilmaz saglikli besleniyordum sonra ankaraya gittim dediler fsh dusmedentedaviye baslayamayiz hersey deniyorum yok dusmuyor 1 yilimi yediler adanada baska bir merkeze gittim anlattim herseyi doktorum bana fsh ya hic dusmezse ne olacak dedi bak benim 40 yas ustu hastalarim var cogunun bebegi oldu benim icin yumurta onemli dedi ve bana 2 kere havuz yapti 1.de 6 yumurta 2.de 4 yumurta toplandi tabi bana 2 ay dhea ve imprly kullandirdi 1 dondurulmus 1 taze transfer yapildi allahima bin sukur suan 3 aylik hamileyim birde bu tedavimde cok sagliklida beslendim diyemez herseyin basi stres stresten uzak durdukmu gerisi kolay ben bu tedavide cok rahattim ama tabi umutlarim diger tedavilerden sonea kirilmisti ya yine olmazsa diye ama vakti simdiymis ben 4.5 yillik evliyim hicbirzaman pozitifi gormemistim vede tuplerim kapali rabbim yardimciniz olsun yasim 35
Merhaba bu değerli bilgiler için çok teşekkürler. İnşallah bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz. Umut oldunuz Bu mesajınızda yazmamışsınız ama bir sonraki mesajınızda, en son gittiğiniz, olumlu sonuç aldığınız yerin Adana Acıbadem- Volkan Noyan olduğunu yazmışsınız. Ben ilk gittiğiniz ve ikinci gittiğiniz merkezlerin ismini de merak ettim, sakıncası yoksa paylaşır mısınız lütfen