• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Herkese merhaba hanimlar belki yazacaklarim sizlere umut olur bende buraya yazmistim benim amh 0.07 ydi 2016 yilinda fsh yuksekti ilk tedavimde hicbisey bilmeden direk tup bebek denedik o zaman zaten amh dusuk cikmisti ve bir yumurta olustu transfer oldum tabi sonuc negatif ikinci denemeyi baska merkezde karar kildik bana bitki kurunden tutunda akliniza gelebilecek herturlu vitaminleri kullandirdilar 8 yumurta cikti 2 tane donduruldu 5.gun o sirada miyom ameliyati oldum 6 ay ara verildi transfer derken tabi sonuc koca negatif tabi inanilmaz saglikli besleniyordum sonra ankaraya gittim dediler fsh dusmedentedaviye baslayamayiz hersey deniyorum yok dusmuyor 1 yilimi yediler adanada baska bir merkeze gittim anlattim herseyi doktorum bana fsh ya hic dusmezse ne olacak dedi bak benim 40 yas ustu hastalarim var cogunun bebegi oldu benim icin yumurta onemli dedi ve bana 2 kere havuz yapti 1.de 6 yumurta 2.de 4 yumurta toplandi tabi bana 2 ay dhea ve imprly kullandirdi 1 dondurulmus 1 taze transfer yapildi allahima bin sukur suan 3 aylik hamileyim birde bu tedavimde cok sagliklida beslendim diyemez herseyin basi stres stresten uzak durdukmu gerisi kolay ben bu tedavide cok rahattim ama tabi umutlarim diger tedavilerden sonea kirilmisti ya yine olmazsa diye ama vakti simdiymis ben 4.5 yillik evliyim hicbirzaman pozitifi gormemistim vede tuplerim kapali rabbim yardimciniz olsun yasim 35

Merhaba bu değerli bilgiler için çok teşekkürler. İnşallah bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz. ☺️ Umut oldunuz🧿 Bu mesajınızda yazmamışsınız ama bir sonraki mesajınızda, en son gittiğiniz, olumlu sonuç aldığınız yerin Adana Acıbadem- Volkan Noyan olduğunu yazmışsınız. Ben ilk gittiğiniz ve ikinci gittiğiniz merkezlerin ismini de merak ettim, sakıncası yoksa paylaşır mısınız lütfen

arkadaslar gecen ay kımyasal gebelik gecirdim 0,32 amh degeri cuma gunu beta hcg 6 ya düstü ve o gun adet oldum pzt yanı adetin 4. gunude hormon testı yaptırdım fsh 11 tsh: 1,651 estradiol: 111 lh: 20.25 prolaktin 8.48 nasıl değerler sizce

Merhabalar, AMH degerim 0.5 cikti.şubatta tüp bebek tedavim baslayacak.bu durumda olup hamile kalan varsa paylaşabilir mi
8 gün sonra paylaşırım inşallah 🙈 transferim yapıldı sonucu bekliyoruö. 0.7ydi sanırım benim amh. Ama maşallah 8 yumurta toplandı 7si döllendi 5i 4.güne geldi 5.gün biri bölündü toplam 7embriyom var yani. 1 i transfer edildi bakalım dualarınıza talibim :)

8 gün sonra paylaşırım inşallah 🙈 transferim yapıldı sonucu bekliyoruö. 0.7ydi sanırım benim amh. Ama maşallah 8 yumurta toplandı 7si döllendi 5i 4.güne geldi 5.gün biri bölündü toplam 7embriyom var yani. 1 i transfer edildi bakalım dualarınıza talibim :)
Hayırlı olsun. Rabbım tamamına erdirsin inşallah. Ekstra bir şey kullandınızmı yumurta kalitesi için bizlerle paylasırsanız sevinirim

arkadaslar gecen ay kımyasal gebelik gecirdim 0,32 amh degeri cuma gunu beta hcg 6 ya düstü ve o gun adet oldum pzt yanı adetin 4. gunude hormon testı yaptırdım fsh 11 tsh: 1,651 estradiol: 111 lh: 20.25 prolaktin 8.48 nasıl değerler sizce
Merhaba amh düşük ancak gebeliğe engel değil diğer değerleriniz normale yakın özellikle fsh in çok yüksek olmaması gebelik şansını artıran bir durum,ben de 0,55 amh ve 13 fsh ile aralıkta bir kimyasaldan sonra çok şükür nisanda tekrar gebe kaldım henüz 9 haftalik iiyiz şimdilik,siz de kısa zamanda sağlıklı bir gebelik elde edebilirsiniz😊

Merhaba amh düşük ancak gebeliğe engel değil diğer değerleriniz normale yakın özellikle fsh in çok yüksek olmaması gebelik şansını artıran bir durum,ben de 0,55 amh ve 13 fsh ile aralıkta bir kimyasaldan sonra çok şükür nisanda tekrar gebe kaldım henüz 9 haftalik iiyiz şimdilik,siz de kısa zamanda sağlıklı bir gebelik elde edebilirsiniz😊
oyy super bı moral:) rabım ıkınızede saglıkla sıhhaetle kavusmanızı nasıp etsın bana ve dıger ısteyen herkesede ınsallah herhangı bırsey kullandınızmı takvıye macun vs ben hayıt ıcıyordum kımyasal oldugunda ıste..

oyy super bı moral:) rabım ıkınızede saglıkla sıhhaetle kavusmanızı nasıp etsın bana ve dıger ısteyen herkesede ınsallah herhangı bırsey kullandınızmı takvıye macun vs ben hayıt ıcıyordum kımyasal oldugunda ıste..
Hayit i ben de gebe kaldığım ay,bunun dışında Q10 ve Omega 3 kullanıyordum bir de Devit ampul kırıp içmiştim gebe kalma ihtimalini artiriyormus d vitamini,inşallah sağlıklı gebelik haberlerini verirsin 😊

Hayit i ben de gebe kaldığım ay,bunun dışında Q10 ve Omega 3 kullanıyordum bir de Devit ampul kırıp içmiştim gebe kalma ihtimalini artiriyormus d vitamini,inşallah sağlıklı gebelik haberlerini verirsin 😊
inşallah canım ınsallah... d vıt benım 5 cıkmıstı bır ıkı ampul ıkı hafta aralıklarla ıctıgım ay oldu ama kımyasaldı ınsallah yukseldıkce bıraz daha kalıtesı artar.. yanına omega e vıt, c vit ekledim qenzım siparişinide verdim umarım katkısı olur.. dua et bızede olurmuHoppa

Senin yaşadıklarının aynısını yaşadım. Hele benim fsh 160 a çıktı
O ateş basmaları bi ara beni öldürecekti. Halada arada olsada devam ediyor. 3 5 kiloya yakın arı sütü bal polen yedim. Hayıtin otunu çöpünü suyunu daha bir çok ot denedim hemde düzenli vücudum banamisin demedi.Bence çoğunun bu fsh dusmeleri tesadüfen oluyor onuda Hayıt düşürdü sanıyorlar. Spor bile yaptım ciddi anlamda kilom olmadığı halde diyet ama sonuç sıfır
Şimdide tedavideyim 1 yumurta bile çıkmıyor o kadar iğneyle rağmen
Doktorum biesteronun pek fayda edeceğini sanmam dedi ama ben genede birkaç ay kullanacağım sırf Vicdanım rahat olsun diye
Arkadaslar inanin zaman kaybi Ben de bu yasadiklarinizin hepsini yasadim. Tup bebek tedavisine harcayacaginiz parayi donasyon a harcagin en fazla 3. Denemede bebeginizi alirsiniz kucaginiza. O kadar cok hormon tedavisi aldim ki. Amh 0.01 Fsh 90’lardaydi en son. 3 yil oldu hic bir yol kat edemedim.

Arkadaslar inanin zaman kaybi Ben de bu yasadiklarinizin hepsini yasadim. Tup bebek tedavisine harcayacaginiz parayi donasyon a harcagin en fazla 3. Denemede bebeginizi alirsiniz kucaginiza. O kadar cok hormon tedavisi aldim ki. Amh 0.01 Fsh 90’lardaydi en son. 3 yil oldu hic bir yol kat edemedim.
Yumurtanız çıkıyor muydu

amh dusuklulugunde fsh çok cok yuksek degilse ve baska probleminiz yoksa dogal yoldan da hamile kalma ihtimali cok yuksek.cevremde bu şekilde tanık olduğum çok kişi var.kendimde 0. 2 amh ile 2 kez dogal yoldan hamile kaldim.ama malasef genetik problemim de olduğu için henuz anne olamadim.bebegimin kalp atisi durdu.sadece amh problemi olanlar panik yapmasın bence.tuo bebek ya da doğal gebelik oluyor rahatlıkla.

amh dusuklulugunde fsh çok cok yuksek degilse ve baska probleminiz yoksa dogal yoldan da hamile kalma ihtimali cok yuksek.cevremde bu şekilde tanık olduğum çok kişi var.kendimde 0. 2 amh ile 2 kez dogal yoldan hamile kaldim.ama malasef genetik problemim de olduğu için henuz anne olamadim.bebegimin kalp atisi durdu.sadece amh problemi olanlar panik yapmasın bence.tuo bebek ya da doğal gebelik oluyor rahatlıkla.
[QUOTE="Angel-08, post: 64264075, member: 858553Genetik probleminiz ne acaba pgt yöntemini deneseniz

Donasyona gittin mi

[QUOTE="Angel-08, post: 64264075, member: 858553Genetik probleminiz ne acaba pgt yöntemini deneseniz
kromozom analizimde x kısa kolda delasyon var yazıyor . genetik analiz yaptıracağız ama kurtaj dan sonra aylarca rahim hazır olmadi duzensizlesti herşey.duzeldi tedaviye gidebiliriz dedik ki virus patlak verdi 4 aydir gidemedik istanbula.bu ay gidecem ınsallah ama önce virüs testi yaptırmak gerekiyormus adet olmayı bekliyorum.

Back